|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 3:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Никога повече SDI застраховане
Автор |
Съобщение |
maiden
Кара кола
Регистриран на: Нед Фев 19, 2006 3:57 pm Мнения: 316 Местоположение: София кв. Симеоново
|
 Никога повече SDI застраховане
Страшно съм недоволен от обслужването в брокерска къща SDI. Просто нямам думи. Отидох в офиса им на бул."Черни връх" понеже ми е най-близо. Пожелах да направя каско на типото и се почнаха драмите. Очаквах за максимум 30 мин. да си тръгна с полица в ръка. Да ама не. Първо колата трябвало да се маркира. Аз заявих, че моята е маркирана, но нямам документ за това. Казаха ми, че трябва наново да се маркира (представете си колко цифри ще станат на прозорците). В крайна сметка се оказа, че Булстрад единствено не изискват маркировка. Та пуснах запитване за цена към Булстрад. Дадох данните на колата - питаха ме устно. Казвам "Фиат Типо, 1.8 16 клапана, 94та година, 5 врати. Последва нервно прелистване на ШВАКЕ и отговор "такава кола няма"
Как така няма, показах им гражданската и малкия талон, там обаче не пише конете. Хайде сега пък конете. С 300 зора ги преброихме, че са 138 (102 КВ по талон - ходих до нас да го взема големия и се върнах). След като се съгласиха, че имало такава кола се почна спора за годината. Как така Типо 94та година. Викам "ми така, Типо се произвежда до 95та в Италия и после до 97ма в Бразилия". Последва отговор "не може да бъде", при което с едно фенерче (вече беше тъмно) гледахме надписи по колани, пепелници, стъкла и т.н. Цирка беше пълен. След като уточнихме и това казаха, че трябва да затварят щото било късно вече. Копираха ми данните на ксерокса и казаха "утре ще ми звъннат". Аз пък се чудя дали да им вдигна :twisted:
Поредната малоумна история, показателна за нивото на интелекта в нашата мила родина.
|
Пон Ное 13, 2006 8:02 pm |
|
 |
Uneek
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:51 am Мнения: 368 Местоположение: Благоевград
|
Абе кви са тия SDI, TDI :twisted: Да ти звънят щом искат, а ти се прави на приятно разсеян. Кажи им: Абе каква кола бе, какво типо, нещо сте се объркали :twisted:
Пон Ное 13, 2006 8:18 pm |
|
 |
vesko
Фиат маниак
|
Цитат: Абе каква кола бе, какво типо, нещо сте се объркали :twisted:
...нема такава кола... :twisted:
П.С. Един колега от форума преди май беше писал, че предлага застраховки на пазара в люлин. Аз ходих, не попаднах на съпругата на колегата, а на нейната колежка, но така или иначе обслужването беше супер. Потърси из форума за инфо, колега.
|
Пон Ное 13, 2006 9:30 pm |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
vesko написа: П.С. Един колега от форума преди май беше писал, че предлага застраховки на пазара в люлин. Аз ходих, не попаднах на съпругата на колегата, а на нейната колежка, но така или иначе обслужването беше супер. Потърси из форума за инфо, колега.
това е съпругата на ilkor
там всичко е точно
Пон Ное 13, 2006 10:46 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Пон Ное 13, 2006 10:59 pm |
|
 |
lllubo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 10:00 am Мнения: 145 Местоположение: София
|
кви са тези смешници  те си нямат работа и що да не те помотаят цял ден, че даже и два - така и на тях ще им се уплътни времето :evil:
Аз ползвам застрахователния брокер Инстрейд и до сега винаги са били точни
_________________ Audi 1.8S
|
Вто Ное 14, 2006 10:40 am |
|
 |
asus
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:14 pm Мнения: 166 Местоположение: София, Младост 2
|
Истината е бул-инс .Нямам никакжи проблеми 4ожека ми се обайда една седмица по-рано да съм готов с парите 6тото е на вноски застраховката и готово.Първона4алното застраховане го направи без номера даже и ми дойде на крак .Иска6е само да има некаква аларма.До ден дне6ен а това са три годинки грижа никаква. :-)
_________________ Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Fiat Tempra 1.8ie DOHC
|
Вто Ное 14, 2006 11:05 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
asus написа: Истината е бул-инс .Нямам никакжи проблеми 4ожека ми се обайда една седмица по-рано да съм готов с парите 6тото е на вноски застраховката и готово.Първона4алното застраховане го направи без номера даже и ми доиде на крак .Иска6е само да има некаква аларма.До ден дне6ен а това са три годинки грижа никаква. :-)
истината е в самия брокер, а не в засрахователната компания
Вто Ное 14, 2006 2:09 pm |
|
 |
Kuku
|
sev написа: истината е в самия брокер, а не в засрахователната компания АБЦИЛЮТНО :!:
|
Вто Ное 14, 2006 2:46 pm |
|
 |
maiden
Кара кола
Регистриран на: Нед Фев 19, 2006 3:57 pm Мнения: 316 Местоположение: София кв. Симеоново
|
Взимам си думите назад! В крайна сметка наистина ми звъннаха и аз на майтап вдигнах. Оцениха Фиатката на 7400 за ПТП и 4400 за кражба и пожар :roll:
Направо онемях. Вече каското е факт. Оказа се, че "такова животно има"!
НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО!
Едни мисли ми се въртят - кибрити, клечки, мълнии :twisted: :twisted:
Тая държава просто те тласка към подобни простотии!
|
Вто Ное 14, 2006 8:24 pm |
|
 |
Abarth.
|
Абе колега на твойто типо мотора ли му е сменян? Гледам,че е със старата маска,което е до 92-ра,а и мотора 1.8 16V Sport се слага само 88-89 и 90 година доколкото знам след това заместникът е 2.0 16 :roll:
|
Сря Ное 15, 2006 2:26 am |
|
 |
maiden
Кара кола
|
Нищо не е сменяно, просто в талона пише 1994-та год. дата на 1-ва регистрация. Тъпаците в Булстрад гледат само тази година + екстрите + конете и затова се стига до подобни парадокси! Фиат Типо - 7400 !
|
Сря Ное 15, 2006 10:00 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|