Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 5:11 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
Никога повече SDI застраховане 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Никога повече SDI застраховане
Страшно съм недоволен от обслужването в брокерска къща SDI. Просто нямам думи. Отидох в офиса им на бул."Черни връх" понеже ми е най-близо. Пожелах да направя каско на типото и се почнаха драмите. Очаквах за максимум 30 мин. да си тръгна с полица в ръка. Да ама не. Първо колата трябвало да се маркира. Аз заявих, че моята е маркирана, но нямам документ за това. Казаха ми, че трябва наново да се маркира (представете си колко цифри ще станат на прозорците). В крайна сметка се оказа, че Булстрад единствено не изискват маркировка. Та пуснах запитване за цена към Булстрад. Дадох данните на колата - питаха ме устно. Казвам "Фиат Типо, 1.8 16 клапана, 94та година, 5 врати. Последва нервно прелистване на ШВАКЕ и отговор "такава кола няма" :D
Как така няма, показах им гражданската и малкия талон, там обаче не пише конете. Хайде сега пък конете. С 300 зора ги преброихме, че са 138 (102 КВ по талон - ходих до нас да го взема големия и се върнах). След като се съгласиха, че имало такава кола се почна спора за годината. Как така Типо 94та година. Викам "ми така, Типо се произвежда до 95та в Италия и после до 97ма в Бразилия". Последва отговор "не може да бъде", при което с едно фенерче (вече беше тъмно) гледахме надписи по колани, пепелници, стъкла и т.н. Цирка беше пълен. След като уточнихме и това казаха, че трябва да затварят щото било късно вече. Копираха ми данните на ксерокса и казаха "утре ще ми звъннат". Аз пък се чудя дали да им вдигна :twisted:
Поредната малоумна история, показателна за нивото на интелекта в нашата мила родина.

Пон Ное 13, 2006 8:02 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Абе кви са тия SDI, TDI :twisted: Да ти звънят щом искат, а ти се прави на приятно разсеян. Кажи им: Абе каква кола бе, какво типо, нещо сте се объркали :twisted:

Пон Ное 13, 2006 8:18 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:
Абе каква кола бе, какво типо, нещо сте се объркали :twisted:

...нема такава кола... :twisted:

П.С. Един колега от форума преди май беше писал, че предлага застраховки на пазара в люлин. Аз ходих, не попаднах на съпругата на колегата, а на нейната колежка, но така или иначе обслужването беше супер. Потърси из форума за инфо, колега.

Пон Ное 13, 2006 9:30 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
vesko написа:
П.С. Един колега от форума преди май беше писал, че предлага застраховки на пазара в люлин. Аз ходих, не попаднах на съпругата на колегата, а на нейната колежка, но така или иначе обслужването беше супер. Потърси из форума за инфо, колега.

това е съпругата на ilkor
там всичко е точно

Пон Ное 13, 2006 10:46 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
:arrow: viewtopic.php?t=4777

Пон Ное 13, 2006 10:59 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
кви са тези смешници :) те си нямат работа и що да не те помотаят цял ден, че даже и два - така и на тях ще им се уплътни времето :evil:
Аз ползвам застрахователния брокер Инстрейд и до сега винаги са били точни

Вто Ное 14, 2006 10:40 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Истината е бул-инс .Нямам никакжи проблеми 4ожека ми се обайда една седмица по-рано да съм готов с парите ото е на вноски застраховката и готово.Първона4алното застраховане го направи без номера даже и ми дойде на крак .Иска6е само да има некаква аларма.До ден дне6ен а това са три годинки грижа никаква. :-)

Вто Ное 14, 2006 11:05 am
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
asus написа:
Истината е бул-инс .Нямам никакжи проблеми 4ожека ми се обайда една седмица по-рано да съм готов с парите 6тото е на вноски застраховката и готово.Първона4алното застраховане го направи без номера даже и ми доиде на крак .Иска6е само да има некаква аларма.До ден дне6ен а това са три годинки грижа никаква. :-)

истината е в самия брокер, а не в засрахователната компания

Вто Ное 14, 2006 2:09 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
sev написа:
истината е в самия брокер, а не в засрахователната компания
АБЦИЛЮТНО :!:

Вто Ное 14, 2006 2:46 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Взимам си думите назад! В крайна сметка наистина ми звъннаха и аз на майтап вдигнах. Оцениха Фиатката на 7400 за ПТП и 4400 за кражба и пожар :roll: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Направо онемях. Вече каското е факт. Оказа се, че "такова животно има"!
НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО!
Едни мисли ми се въртят - кибрити, клечки, мълнии :twisted: :twisted:
Тая държава просто те тласка към подобни простотии!

Вто Ное 14, 2006 8:24 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Абе колега на твойто типо мотора ли му е сменян? Гледам,че е със старата маска,което е до 92-ра,а и мотора 1.8 16V Sport се слага само 88-89 и 90 година доколкото знам след това заместникът е 2.0 16 :roll:

Сря Ное 15, 2006 2:26 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Нищо не е сменяно, просто в талона пише 1994-та год. дата на 1-ва регистрация. Тъпаците в Булстрад гледат само тази година + екстрите + конете и затова се стига до подобни парадокси! Фиат Типо - 7400 !

Сря Ное 15, 2006 10:00 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]