Дата и час: Вто Сеп 23, 2025 4:20 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Какво стана днеска в София.... 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Fiat 127 написа:
fiat_love написа:
Проблема е че населението на София се увеличи много през последните години. Броя автомобили също се увеличава непрекъснато. София не може да поеме този трафик.

Винетки му е майката ВИНЕТКИ. Аз имам 10 колеги които идват от Перник всеки ден и поне 4-5 са с коли е кво е тва а? Как лятот по курортите се плаща за да влезеш с кола е така и тук трябва да стане. В студентски град има само 10 коли със софииска регистрация другото е от къде ли не. Може да се измисля ама не им се занимава

Като спомена студентски град... Аз имам още един въпрос. Колко са студентите които след като са завършили в София са се върнали да работят по родните си места? От моя курс нямаше нито един.

Сря Ное 01, 2006 10:45 am
UNREAD_POST 
Fiat 127 написа:
fiat_love написа:
Проблема е че населението на София се увеличи много през последните години. Броя автомобили също се увеличава непрекъснато. София не може да поеме този трафик.

Винетки му е майката ВИНЕТКИ. Аз имам 10 колеги които идват от Перник всеки ден и поне 4-5 са с коли е кво е тва а? Как лятот по курортите се плаща за да влезеш с кола е така и тук трябва да стане. В студентски град има само 10 коли със софииска регистрация другото е от къде ли не. Може да се измисля ама не им се занимава

Може, може... Метрото като за начало. И скапания мач доколкото знам е от 9 часа. Отцепили са района сигурно от 18:30. Не е необходима много мисъл за да предвидиш какво ще стане като затвориш основна пътна артерия в час пик!
И в този ред на мисли, слизал съм по "Драган Цанков" и друг път когато е имало мач и не е било ограничавано движението.
Наскоро беше, не знам на кой мач защото футбола ми е през онази работа с извинение. Около стадиона беше пълно с куки, направо бяха повече от хората. :wink: И всичко беше нормално, колите си минаваха както всеки един ден, скинари кротко смучеха бира около "синьото"...
Не разбирам за какво е нужно това преиграване!

Тази ти мисъл обаче не я схващам:
Цитат:
Аз имам 10 колеги които идват от Перник всеки ден и поне 4-5 са с коли е кво е тва а?

Ами каква ти е идеята, да си спретнем организация с идеална цел която да координира свободните места във всяка кола напускаща Скакалово ли?
Това да не е влакчето в София Ленд, егаси...
Всеки сам си преценява с какво да пътува и дали да вози някой или не.
А преценява според това колко му струва, и като пари, и като време.

Аз определено мисля че като се пусне метрото от Люлин до Младост, мазохостите по пътищата ще мамалеем драстично :mrgreen:

Сря Ное 01, 2006 11:13 am
UNREAD_POST 
Извинявай ако съм те обидил с нещо, но не искам да ме разберете погрешно. Няма значение Перник ли ще е Ихтиман, Своге, Сливница или друго населено място. Хората които пътуват от районите около София и работят в нея са доста. Трябва да се измисли нещо и по този въпрос. Големи паркинги в крайградските райони и удобен транспорт до центъра или нещо подобно. Както и нещо много важно да се забрани и санкционира драстично движението в бус лентите. Тогава транспортът ще е по-редовен. Да се спират големите камиони през деня. Има много начини да се ограничи трафикът, но това едва ли ще стане. А и не виждам лошо когато се кооперират 3-4 да пътуват заедно какво ще им стане. Хем по евтино хем по малко коли. :)

Сря Ное 01, 2006 1:39 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
мдааа
по принцип към 18:30 има голямо задръстване от НДК по бул. България посока Бояна. Някой път задръстването почва и от самото НДК. Е снощи беше празно, имаше по-малко коли и от неделя сутрин - кеф :) всички бяха по задръстванията около стадиона :D

Сря Ное 01, 2006 1:40 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Fiat 127 написа:
Извинявай ако съм те убидил с нещо, но не искам да ме разберете погрешно. Няма значение Перник ли ще е Ихтиман, Своге, Сливница или друго населено място. Хората които пътуват от районите около София и работят в нея да доста. Трябва да се измисли нещо и по този въпрос. Големи паркинги в крайградските райони и удобен транспорт до центъра или нещо подобно. Както и нещо много важно да се запрани и санкционире драстично движението в бус лентите. Тогава транспортът ще е по-редовен. Да се спират големите камиони през деня. Има много начини да се ограничи трафикът, но това едва ли ще стане. А и не виждам лошо когато се кооперират 3-4 да пътуват заедно какво ще им стане. Хем по евтино хем по малко коли. :)

Ми то по света е измислено и работи перфектно - винетки за влизане в центъра. В Милано и Лондон така решиха въпроса със задръстванията.

То вече е почти решено и за София от догодина, имаше едни консултации с кмета и общинските съветници, цената най вероятно ще е 10 лева на ден, като в тая цена ще е включено и паркирането в синята зона за деня.

Ще има и седмични, месечни и годишни винетки естествено, по-евтино ще излиза.

Сря Ное 01, 2006 1:46 pm
UNREAD_POST 
Fiat 127 написа:
А и не виждам лошо когато се кооперират 3-4 да пътуват заедно какво ще им стане. Хем по евтино хем по малко коли. :)

Естествено, освен това е масова практика, :wink:

Даже на спирките докато се чака автобус, няма начин да не минат поне няколко коли в посока София "на цената на билета".
То и екшъни имаше преди време с транспортните фирми, бяха поставили "охранители" по спирките да разгонват "навлеците" :mrgreen:
Освен това си има и трайни ТКЗС-та с превоза.
Мила родна картинка :mrgreen:

Сря Ное 01, 2006 1:50 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2