Fiat 127 написа:
fiat_love написа:
Проблема е че населението на София се увеличи много през последните години. Броя автомобили също се увеличава непрекъснато. София не може да поеме този трафик.
Винетки му е майката ВИНЕТКИ. Аз имам 10 колеги които идват от Перник всеки ден и поне 4-5 са с коли е кво е тва а? Как лятот по курортите се плаща за да влезеш с кола е така и тук трябва да стане. В студентски град има само 10 коли със софииска регистрация другото е от къде ли не. Може да се измисля ама не им се занимава
Може, може... Метрото като за начало. И скапания мач доколкото знам е от 9 часа. Отцепили са района сигурно от 18:30. Не е необходима много мисъл за да предвидиш какво ще стане като затвориш основна пътна артерия в час пик!
И в този ред на мисли, слизал съм по "Драган Цанков" и друг път когато е имало мач и не е било ограничавано движението.
Наскоро беше, не знам на кой мач защото футбола ми е през онази работа с извинение. Около стадиона беше пълно с куки, направо бяха повече от хората.

И всичко беше нормално, колите си минаваха както всеки един ден, скинари кротко смучеха бира около "синьото"...
Не разбирам за какво е нужно това преиграване!
Тази ти мисъл обаче не я схващам:
Цитат:
Аз имам 10 колеги които идват от Перник всеки ден и поне 4-5 са с коли е кво е тва а?
Ами каква ти е идеята, да си спретнем организация с идеална цел която да координира свободните места във всяка кола напускаща Скакалово ли?
Това да не е влакчето в София Ленд, егаси...
Всеки сам си преценява с какво да пътува и дали да вози някой или не.
А преценява според това колко му струва, и като пари, и като време.
Аз определено мисля че като се пусне метрото от Люлин до Младост, мазохостите по пътищата ще мамалеем драстично :mrgreen: