Дата и час: Съб Юли 12, 2025 1:55 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Препоръчайте добра автомивка 
Автор Съобщение
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST Препоръчайте добра автомивка
Препоръчайте някоя добра автомивка в София.
Искам да си направя едно хубаво почистване на колата отвътре и отвън. Ходил съм на различни автомивки но на повечето места претупват работата.

Искам отвътре да ме измият наистина хубаво, да минат прозорците, една добра прахосмукачка да се сложи, а не веднага след почистването пак да забелязвам боклученца, да почистят цялото купе, вратите, дръжките... всичко :)

Сря Окт 11, 2006 7:49 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
Ами аз все още не съм я открил. Преди месец се ядосах и собственоръчно изпрах цялата кола отвътре с четка и препарат за пране на килими. Сега е като тия на Горубляне....

Сря Окт 11, 2006 8:13 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
zgabrovski написа:
Ами аз все още не съм я открил. Преди месец се ядосах и собственоръчно изпрах цялата кола отвътре с четка и препарат за пране на килими. Сега е като тия на Горубляне....

...на мен така ми е най-кеф :) - да си я мия отвътре.
А за отвън ходя да я мият безконтактно. Ефекта е че след това прахуляка се изчиства с тръгването... т.е. не полепва. За това препоръчвам безконтактното миене.

Сря Окт 11, 2006 8:15 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Mazgarev написа:
zgabrovski написа:

...на мен така ми е най-кеф :) - да си я мия отвътре.
А за отвън ходя да я мият безконтактно. Ефекта е че след това прахуляка се изчиства с тръгването... т.е. не полепва. За това препоръчвам безконтактното миене.

:shock: :shock: :shock: какво представлява това безконтактно миене и къде го правят?

Сря Окт 11, 2006 10:03 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Безконтактното - колата се облива с препарат и след това се отмива само с водоструйка (т.е. не се търка с гъба или четка)... :D

За основно почистване съм доволен от мивката зад Зимния дворец в Студентски град (между Зимния дворец и Денси). Преди да продам Типото там го измиха така, че като го видях почти се бях разколебал да го продавам... :cry: След като взех Бравата, пак там я измих - доволен останах.

Вярно, че цената изглежда солена (тогава беше около 70 лв., сега не знам), но включва външно и вътрешно измиване, двигател, пране на тапицерията - така че всъщност не е много.

Сря Окт 11, 2006 10:29 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST миене
има реклами по радията за такива мивки
иначе какво е -Сигурно е миат но не с четки а само с вода и препарат и всичко пата накрая и антистатик и е готова
Аз купих няколко препарата за стъклата и не стават . Ще пробвам други ако некой знае нещо което се продава на сносна цена нека пише

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

Сря Окт 11, 2006 10:34 pm
Профил WWW
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Герена - стадиона... 7лв мисля, че беше от вънка. Незнам как я мият тея пичове, ама по 3/4 не се цапа грам :twisted:

Изображение

Сря Окт 11, 2006 10:58 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Мивката на която аз ходя е тази на Радиал под моста Чавдар.
Безконтактното е 7лв. а обикновеното е 5лв.

Сря Окт 11, 2006 11:12 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
..... хъммм засега и аз не съм открил мойта мивка номер 1 :( , обаче онзи ден чух но нямах възможност да доразпитам както трябва - имало някаква мивка на която ти разкачали някои маркуч от изпарителят и промивали системата и изпарителят.някои да е чул нещо подобно .....? :?:

Сря Окт 11, 2006 11:28 pm
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
Ще отида да видя как са цените в горе споменатата автомивка зад Зимния дворец в Студентски град и ще пиша.

Чет Окт 12, 2006 2:09 am
Профил WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
На булевард България и стадион раковски има една хубава автомивка мият за 7.50 външно 6-вътрешно! Мен ми изпраха седалките 8лв на седалка! Пак безконтактно! Добри са мом4етата и се стараят независимо каква кола им закараш! А там обикновено има само мерцедеси и БМВ-та! доволен съм от тях! Правят и пастиране и има и барче докато чакаш!

П.С.А в Русе външно безконтактно миене е 3.50 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Само там ходя !!! На механото!

Чет Окт 12, 2006 8:51 am
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Аз съм адски доволен от Опет на Цариградско кръговото....Поливат ти колата с кви ли не препарати и химикали че не може после да се нарадваш на колата си...

Чет Окт 12, 2006 10:11 am
Профил
UNREAD_POST 
Автомивка РИЦ на ул. Резбарска. Там се мият Фераритата, Ламборджинитата и още куп от най-луксозните коли в София.

Чет Окт 12, 2006 10:14 am
UNREAD_POST 
Spursy написа:
Ще отида да видя как са цените в горе споменатата автомивка зад Зимния дворец в Студентски град и ще пиша.
Това ако не се лъжа е СофАвто :wink:
Има една и в Княжево по пътя към Владая :!:
Там могат да ти измият колата основно, включително двигател и пране на тапицериите - ще бръкнат буквално навсякъде, по розетки, по уплътнения, по панти... навсякъде и ще ти се стори като нова :) проблема е, че такова миене там струва към 70лв. (както каза Pecho), а ако искаш просто едно миене "вътре-вънка", то можеш да отидеш и на Радиал (под моста Чавдар), и на Сонакс (до Шел на бул."Сливница"), и до Мелница-София, и на много други места.... най-лесно ще ти бъде обаче, да оглеждаш колата преди да си тръгнеш от мивката и просто да направиш забележка на момчетата дето са я мили или да извикаш приемчика/управителя да я огледа :wink:

Чет Окт 12, 2006 10:19 am
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Kuku написа:
...Това ако не се лъжа е СофАвто :wink: ...

Сега като казваш си спомних - това е. :D

Чет Окт 12, 2006 11:18 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща