Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 2:14 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Голям звяр какво мислите 
Автор Съобщение
Мнение Голям звяр какво мислите
Ето го и звяра около 200 кг.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Нед Окт 01, 2006 10:41 pm
Мнение 
Честно казано мен ме е гнус от подобни картинки...

Нед Окт 01, 2006 11:07 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
На мен по скоро ми е жал :cry:

Пон Окт 02, 2006 1:09 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Бравооо ти ли си му майстора!?

Пон Окт 02, 2006 9:01 am
Профил WWW
Мнение 
Ех де да бях аз.Група ловджиичета точно след Пчелиново по пътя към В.Търново.Май трябваше да поизчистя кръвта с някоя програмка.

Пон Окт 02, 2006 9:38 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
тва ловджиите фани единия утепи другия ,големо геройство, че сте утепали животното нема що -деба мишоците !

Пон Окт 02, 2006 8:34 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Мдам, а ако вземе животното да ги утрепе докато се защитава...тогава ще стане голяма трагедия,нали?

Пон Окт 02, 2006 8:41 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
sachma написа:
Мдам, а ако вземе животното да ги утрепе докато се защитава...тогава ще стане голяма трагедия,нали?

да точно ,сложили оптиката на пушката дебнат като мишоци из храстите 20 човека ,смешници !
После рогата и снимката в интернет са голямо геройство ,на всички такива им пожелавам ЦЯЛ ЖИВОТ С РОГА ДА ХОДЯТ :mrgreen:

Пон Окт 02, 2006 9:01 pm
Профил
Мнение 
Стига де, пак напрежение.. и аз съм голям любител на животните и ако някой беше показал снимка на застреляна дива котка... "WOOD CAT", бих го острелял лично, но все-пак! :roll: Нека да си уважаваме хобитата..! Рибарите да не са по-благородни, или уловената риба да има по-лесна смърт.Въпрос на виждане, но, все - пак дивите котки не ги закачайте!

пп.Живял съм с африкански сервал до 14 годишна възраст!

ПП1.. остреляното животно е гад! Заслугите са му е неимоверни щети на фермерите, особено тези отглеждащи картофи и др.култури! От това спасение няма... и е много вкусно! :mrgreen:

Пон Окт 02, 2006 10:00 pm
Мнение 
Nino написа:
Стига де, пак напрежение.. и аз съм голям любител на животните и ако някой беше показал снимка на застреляна дива котка... "WOOD CAT",.Въпрос на виждане, но, все - пак дивите котки не ги закачайте!

:mrgreen:
Алф би поспорил по въпроса

Пон Окт 02, 2006 10:20 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Nino написа:
ПП1.. остреляното животно е гад! Заслугите са му е неимоверни щети на фермерите, особено тези отглеждащи картофи и др.култури!

Глупости ,това по учебниците по пиродознание от време оно сигурно !! те тия прасета почти ги няма вече заради такива герои ! Да си стрелят по капачки бе или това е за преживяване :mrgreen:
Познавам достатъчно ловци (на които не им стиска да са убийци ) и смея да твърдя ,че всички са пълни шушумиги ,комплексари и под чехъл :mrgreen:

Пон Окт 02, 2006 10:31 pm
Профил
Мнение 
tomazo написа:
Глупости ,това по учебниците по пиродознание от време оно сигурно !! те тия прасета почти ги няма вече заради такива герои ! Да си стрелят по капачки бе или това е за преживяване :mrgreen:
Познавам достатъчно ловци (на които не им стиска да са убийци ) и смея да твърдя ,че всички са пълни шушумиги ,комплексари и под чехъл :mrgreen:

Не знам Томазо, може би си прав... аз не бих стрелял по животно!

Пон Окт 02, 2006 10:35 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка

Мнение 
Мале как се изказвате все едно не ядете месо :mrgreen: :mrgreen:
Набивате яко пържоли, филета, пастърми, луканки и т.н. ама си траете :D :D Да не мислите, че растат на корен тия деликатеси :?: :mrgreen: :mrgreen:
Да не мислите и че в свинефермата ги убиват по хуманен начин :?: Аз поне съм виждал и е 1000 пъти по-гадно от тази снимка :idea: Блъскат ги с чук по главата и докато са зашеметени леко ги клъцват ... нали се сещате когато някое от тях дойде в свяст през това време каква картинка се оформя :wink:

Браво на авджиите :wink: Добър улов :wink: Махни кръвта следващият път, че колегите сигурно са припаднали :mrgreen:

Вто Окт 03, 2006 10:01 am
Профил
Мнение 
С тия диви прасенца обикновено след пируването следва болница. Имаше такъв случай във Велинград. Трихинелозата ги беше пипнала до един.

Вто Окт 03, 2006 10:09 am
Мнение 
tomazo написа:
... те тия прасета почти ги няма вече заради такива герои ! Да си стрелят по капачки бе или това е за преживяване :mrgreen: Познавам достатъчно ловци (на които не им стиска да са убийци ) и смея да твърдя ,че всички са пълни шушумиги ,комплексари и под чехъл :mrgreen:

То по жълтите павета, може и да са на изчезване, но по нашия край тези прасета са напаст божия...
И не знам какви "ловци" познаваш, но тези които аз познавам са все мъже на място!
Самият аз не съм ловджия де...

Вто Окт 03, 2006 10:32 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща