|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 2:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Tornado
|
 Голям звяр какво мислите
Ето го и звяра около 200 кг.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Нед Окт 01, 2006 10:41 pm |
|
 |
Vladim
|
Честно казано мен ме е гнус от подобни картинки...
|
Нед Окт 01, 2006 11:07 pm |
|
 |
Pinky
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пет Апр 21, 2006 11:28 pm Мнения: 84 Местоположение: София
|
На мен по скоро ми е жал :cry:
|
Пон Окт 02, 2006 1:09 am |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Бравооо ти ли си му майстора!?
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пон Окт 02, 2006 9:01 am |
|
 |
Tornado
|
Ех де да бях аз.Група ловджиичета точно след Пчелиново по пътя към В.Търново.Май трябваше да поизчистя кръвта с някоя програмка.
|
Пон Окт 02, 2006 9:38 am |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
тва ловджиите фани единия утепи другия ,големо геройство, че сте утепали животното нема що -деба мишоците !
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пон Окт 02, 2006 8:34 pm |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Мдам, а ако вземе животното да ги утрепе докато се защитава...тогава ще стане голяма трагедия,нали?
_________________ N.Y. State of Mind
|
Пон Окт 02, 2006 8:41 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
sachma написа: Мдам, а ако вземе животното да ги утрепе докато се защитава...тогава ще стане голяма трагедия,нали?
да точно ,сложили оптиката на пушката дебнат като мишоци из храстите 20 човека ,смешници !
После рогата и снимката в интернет са голямо геройство ,на всички такива им пожелавам ЦЯЛ ЖИВОТ С РОГА ДА ХОДЯТ :mrgreen:
|
Пон Окт 02, 2006 9:01 pm |
|
 |
Nino
|
Стига де, пак напрежение.. и аз съм голям любител на животните и ако някой беше показал снимка на застреляна дива котка... "WOOD CAT", бих го острелял лично, но все-пак! :roll: Нека да си уважаваме хобитата..! Рибарите да не са по-благородни, или уловената риба да има по-лесна смърт.Въпрос на виждане, но, все - пак дивите котки не ги закачайте!
пп.Живял съм с африкански сервал до 14 годишна възраст!
ПП1.. остреляното животно е гад! Заслугите са му е неимоверни щети на фермерите, особено тези отглеждащи картофи и др.култури! От това спасение няма... и е много вкусно! :mrgreen:
|
Пон Окт 02, 2006 10:00 pm |
|
 |
atos
|
Nino написа: Стига де, пак напрежение.. и аз съм голям любител на животните и ако някой беше показал снимка на застреляна дива котка... "WOOD CAT",.Въпрос на виждане, но, все - пак дивите котки не ги закачайте!
:mrgreen: Алф би поспорил по въпроса
|
Пон Окт 02, 2006 10:20 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
|
Nino написа: ПП1.. остреляното животно е гад! Заслугите са му е неимоверни щети на фермерите, особено тези отглеждащи картофи и др.култури!
Глупости ,това по учебниците по пиродознание от време оно сигурно !! те тия прасета почти ги няма вече заради такива герои ! Да си стрелят по капачки бе или това е за преживяване :mrgreen:
Познавам достатъчно ловци (на които не им стиска да са убийци ) и смея да твърдя ,че всички са пълни шушумиги ,комплексари и под чехъл :mrgreen:
|
Пон Окт 02, 2006 10:31 pm |
|
 |
Nino
|
tomazo написа: Глупости ,това по учебниците по пиродознание от време оно сигурно !! те тия прасета почти ги няма вече заради такива герои ! Да си стрелят по капачки бе или това е за преживяване :mrgreen: Познавам достатъчно ловци (на които не им стиска да са убийци ) и смея да твърдя ,че всички са пълни шушумиги ,комплексари и под чехъл :mrgreen:
Не знам Томазо, може би си прав... аз не бих стрелял по животно!
|
Пон Окт 02, 2006 10:35 pm |
|
 |
Dodo 155
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 1:25 pm Мнения: 495 Местоположение: София
|
Мале как се изказвате все едно не ядете месо :mrgreen: :mrgreen:
Набивате яко пържоли, филета, пастърми, луканки и т.н. ама си траете  Да не мислите, че растат на корен тия деликатеси :?: :mrgreen: :mrgreen:
Да не мислите и че в свинефермата ги убиват по хуманен начин :?: Аз поне съм виждал и е 1000 пъти по-гадно от тази снимка :idea: Блъскат ги с чук по главата и докато са зашеметени леко ги клъцват ... нали се сещате когато някое от тях дойде в свяст през това време каква картинка се оформя
Браво на авджиите  Добър улов  Махни кръвта следващият път, че колегите сигурно са припаднали :mrgreen:
_________________ FIAT Punto 99' 1.7 TD
FIAT Punto 02' 1.9 JTD
|
Вто Окт 03, 2006 10:01 am |
|
 |
Ferrari
|
С тия диви прасенца обикновено след пируването следва болница. Имаше такъв случай във Велинград. Трихинелозата ги беше пипнала до един.
|
Вто Окт 03, 2006 10:09 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
tomazo написа: ... те тия прасета почти ги няма вече заради такива герои ! Да си стрелят по капачки бе или това е за преживяване :mrgreen: Познавам достатъчно ловци (на които не им стиска да са убийци ) и смея да твърдя ,че всички са пълни шушумиги ,комплексари и под чехъл :mrgreen:
То по жълтите павета, може и да са на изчезване, но по нашия край тези прасета са напаст божия...
И не знам какви "ловци" познаваш, но тези които аз познавам са все мъже на място!
Самият аз не съм ловджия де...
|
Вто Окт 03, 2006 10:32 am |
|
|