Дата и час: Вто Юни 17, 2025 6:20 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Форума и сайта - сега на къде?????? 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST Форума и сайта - сега на къде??????
Ами пускам тази тема, предполагам, че повечето се сещат защо :( Незнам какви са караниците за форума и сайта, незнам кой крив, кой прав, но сспоред мен не е честно заради някакви междуличностни караници и проблеми да се закрива целият сайт и най-вече форум. Ако Митко, наистина не искаш повече да се занимаваш - предложи с подръжката и всичко останало да се занимава някой друг. Сред 3000 потребителя все ще има някой, който ще разбира и ще може да се грижи за тях. Но не го закривайте!!!! Ще угорчите мноооооогггггооооо хора и потребители. Неможе един от най-хубавите форуми, с най-толерантните потребители да има такава гибелна участ :cry: Дано намерите вариант и в крайна сметка да вземете правилното решение!!! Все пак винаги може да се върнем към clubs.dir.bg :D :D :D

Пет Сеп 22, 2006 7:04 pm
Профил
UNREAD_POST 
вече има нов форум

Пет Сеп 22, 2006 7:07 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
За тези, които не са разбрали: От вчера форума и сайта неработеха, а днес, по-рано през деня, излизаше следното съобщение:
Цитат:
"Краят на една хубава идея!

Ето как ще завърши една хубава идея да сме заедно всички фенове на ФИАТ. Съзададох този сайт с много желание и вложих в него много емоции. С помощта на всички той се разви много. Направих много приятелства, но си намерих и много врагове. Многократно съм оплюван. Приемах го. Но идва голямото НО. Намесиха се в личния ми живот. Когато форума става арена за лични борби, размяна на обиди, клюки, интриги и разваляне на връзки той просто трябва да се разкара. Сега някой ще кажат че решавам съдбата на 3000 потребителя. Да така е. Но и някой от тези 3000 потребителя се опитва да решава моя живот. Е няма да го бъде. Всичко си има граници. Архива на форума се пази на едно CD и то ще бъде дадено на подходящ човек. С приятелите си от форума ще продължа да се виждам. Ще продължа и да карам само FIAT. Който иска може да тържествува. Повече няма какво да кажа.

Ваш администратор

PS: Не ме търсете на телефона. На въпроси за форума няма да отговарям."

Последна промяна Nikcho на Пон Сеп 25, 2006 5:44 pm, променена общо 1 път

Пет Сеп 22, 2006 7:09 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
да бе :shock: :roll:

Пет Сеп 22, 2006 8:51 pm
Профил
UNREAD_POST 
Форума на самотек ли работи в момента къде се изпокриха модераторите и админите никой от тях не смее да пише какво става :?: :?: :?:

Пет Сеп 22, 2006 9:25 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Браво! Аха да напиша какви са тия “цигански работи”, пък си помислих, че май вече е по-правилно да се рече “български работи”. Наистина ли нищо свястно не може да направи група българи?! Винаги ли трябва нещата да се пренасят на лична основа, да има избиване на комплекси, мерене на пишки и накрая ... всичко в калта?!

Спирането на форума по такъв начин определено не е постъпка достойна за адмирации. Защото, въпреки всички заслуги на Митко, форумът морално е на всички участници в него.

Не знам какви са конфликтите на Митко с хората от Алфа и Ланча форумите и не ме интересуват, именно защото не мисля, че тези форуми са място за уреждане на лични сметки. Ама някои хора не спряха да го натякват и да нападат Митко за щяло и за нещяло. Не ме интересуват и личните търкания на този или онзи от Фиат форума - ако обичат да си ги уреждат другаде, не във форума.

За мен “българска работа” е и светкавичното създаване на алтернативен форум. И защо? Защото някой иска да води дружината, за да се изкара велик или защото така се прави в България?

И понеже все се повтаря името на Митко, да попитам: а къде е ръководството на клуба? То няма ли отношение към форума? Ако някой е стъпил накриво (бил той и администраторът), никой ли няма да реагира?

Все си мисля, че за огромната част от участниците форумът е възможност за общуване на тема любимите автомобили, да поискат/получат/дадат помощ. Хайде ако може 5, 10 или 20 души да не отнемат тази възможност на останалите 2900...

Пет Сеп 22, 2006 9:58 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Който иска да ползва новият форум а останалите да си ползват този форум! Тъкмо ще се изчистят споровете и грозните теми и ще може да се захванем с по-важни и интересни теми - нашите коли! Поздрави на момчетата от другия форум, и на добър час!

Съб Сеп 23, 2006 2:12 pm
Профил WWW
UNREAD_POST 
rustson написа:
Който иска да ползва новият форум а останалите да си ползват този форум! Тъкмо ще се изчистят споровете и грозните теми и ще може да се захванем с по-важни и интересни теми - нашите коли! Поздрави на момчетата от другия форум, и на добър час!

Това е и моето желание.

Съб Сеп 23, 2006 2:34 pm
Модератор
Модератор
Аватар

UNREAD_POST 
Аз разбрах само едно:

Форума си е на Митко (много дълго и много хора го казваха, но аз чаках да се потвърди) - в него няма място за никой който е с по-различно мнение. Рано или късно на него ще му писне, но понеже е алчен той ще затрие форума, а не да го предаде на някой по-достоен.

доказателство 1: неговите изцепки на главната страница.

доказателство 2: разговора с колегата pugsy

доказателство 3: - нека някой да пробва да save_не някоя страница - не става и то от 6....8 месеца.

ако греша нека ме обори някой, най-добре митко.
Предполагам че ще ми се изтрие мнението......

Съб Сеп 23, 2006 3:00 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
С риск да се повторя ,аре да си говорим за фиат само а?!

Съб Сеп 23, 2006 3:17 pm
Профил WWW
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST ВЪВ форума се пише за FIAT
във Форума се пише за FIAT
само това

http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/
http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat

Съб Сеп 23, 2006 5:52 pm
Профил WWW
UNREAD_POST Re: ВЪВ форума се пише за FIAT
kluchar написа:
само това

Ти тука някъв шеф ли се явяваш? 8)

Съб Сеп 23, 2006 5:55 pm
UNREAD_POST Re: ВЪВ форума се пише за FIAT
kluchar написа:
само това

Само за Фиат и нищо друго :roll: :roll: :roll: . нещо не доумявам да не сме някаква секта или нещо подобно та повтаряте само Фиат та Фиат ясно че се говори за Фиат ама когато има други проблеми във форума е нормално да се дискутира и по тях нали това е форум или греша ако греша ме поправете .

Съб Сеп 23, 2006 6:04 pm
UNREAD_POST 
Не може форума да е на Митко и той никога не е твърдял това! Нормално е всеки да изпита някаква моментна криза и да постъпи като него след толкова набрани отрицателни емоции.Нека да спрем, както каза Пламен, да се вземем в ръце и всеки да допренесе нещо според възможностите си.
Предлагам да направим общо събрание на КЛУБА в края на октомври или началото на ноември, след като се поуталожат малко емоциите и там да регламентираме всичко касаещо САЙТА.Клубът си е регламентиран, регистриран и т.н.!

Нед Сеп 24, 2006 5:07 pm
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Nino написа:
Не може форума да е на Митко и той никога не е твърдял това! Нормално е всеки да изпита някаква моментна криза и да постъпи като него след толкова набрани отрицателни емоции.Нека да спрем, както каза Пламен, да се вземем в ръце и всеки да допренесе нещо според възможностите си.
Предлагам да направим общо събрание на КЛУБА в края на октомври или началото на ноември, след като се поуталожат малко емоциите и там да регламентираме всичко касаещо САЙТА.Клубът си е регламентиран, регистриран и т.н.!

Общо събиране не значи ли всички членове да присъстват ? Ако е така - замисли се дали членовете от другата част на България (предполагам, че събирането ще е в София) ще имат възможност да отидат на Итал феста, националната среща и на събранието ... не мисля така ... по-добре да е на националната среща ... понеже ако сервиза е свободен и колата е излязла от него до тогава - ще ходя на итал феста, най-вероятно няма да мога да присъствам на националната среща ... предполагам, че и други са така ...

Нед Сеп 24, 2006 5:32 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 27 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща