|
|
Дата и час: Вто Юни 17, 2025 3:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Форума и сайта - сега на къде??????
Автор |
Съобщение |
Nikcho
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 12:24 pm Мнения: 287 Местоположение: София, жк Дървеница
|
 Форума и сайта - сега на къде??????
_________________ Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046
|
Пет Сеп 22, 2006 7:04 pm |
|
 |
pugsy
|
вече има нов форум
|
Пет Сеп 22, 2006 7:07 pm |
|
 |
Nikcho
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 12:24 pm Мнения: 287 Местоположение: София, жк Дървеница
|
За тези, които не са разбрали: От вчера форума и сайта неработеха, а днес, по-рано през деня, излизаше следното съобщение:
Цитат: "Краят на една хубава идея!
Ето как ще завърши една хубава идея да сме заедно всички фенове на ФИАТ. Съзададох този сайт с много желание и вложих в него много емоции. С помощта на всички той се разви много. Направих много приятелства, но си намерих и много врагове. Многократно съм оплюван. Приемах го. Но идва голямото НО. Намесиха се в личния ми живот. Когато форума става арена за лични борби, размяна на обиди, клюки, интриги и разваляне на връзки той просто трябва да се разкара. Сега някой ще кажат че решавам съдбата на 3000 потребителя. Да така е. Но и някой от тези 3000 потребителя се опитва да решава моя живот. Е няма да го бъде. Всичко си има граници. Архива на форума се пази на едно CD и то ще бъде дадено на подходящ човек. С приятелите си от форума ще продължа да се виждам. Ще продължа и да карам само FIAT. Който иска може да тържествува. Повече няма какво да кажа.
Ваш администратор
PS: Не ме търсете на телефона. На въпроси за форума няма да отговарям."
_________________ Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046
Последна промяна Nikcho на Пон Сеп 25, 2006 5:44 pm, променена общо 1 път
|
Пет Сеп 22, 2006 7:09 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
да бе  :roll:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пет Сеп 22, 2006 8:51 pm |
|
 |
chuni
|
Форума на самотек ли работи в момента къде се изпокриха модераторите и админите никой от тях не смее да пише какво става :?: :?: :?:
|
Пет Сеп 22, 2006 9:25 pm |
|
 |
Pecho
Фиат маниак
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 4:11 pm Мнения: 674 Местоположение: София, Илинден
|
Браво! Аха да напиша какви са тия “цигански работи”, пък си помислих, че май вече е по-правилно да се рече “български работи”. Наистина ли нищо свястно не може да направи група българи?! Винаги ли трябва нещата да се пренасят на лична основа, да има избиване на комплекси, мерене на пишки и накрая ... всичко в калта?!
Спирането на форума по такъв начин определено не е постъпка достойна за адмирации. Защото, въпреки всички заслуги на Митко, форумът морално е на всички участници в него.
Не знам какви са конфликтите на Митко с хората от Алфа и Ланча форумите и не ме интересуват, именно защото не мисля, че тези форуми са място за уреждане на лични сметки. Ама някои хора не спряха да го натякват и да нападат Митко за щяло и за нещяло. Не ме интересуват и личните търкания на този или онзи от Фиат форума - ако обичат да си ги уреждат другаде, не във форума.
За мен “българска работа” е и светкавичното създаване на алтернативен форум. И защо? Защото някой иска да води дружината, за да се изкара велик или защото така се прави в България?
И понеже все се повтаря името на Митко, да попитам: а къде е ръководството на клуба? То няма ли отношение към форума? Ако някой е стъпил накриво (бил той и администраторът), никой ли няма да реагира?
Все си мисля, че за огромната част от участниците форумът е възможност за общуване на тема любимите автомобили, да поискат/получат/дадат помощ. Хайде ако може 5, 10 или 20 души да не отнемат тази възможност на останалите 2900...
_________________ FIAT Brava 1.8 16V ELX
|
Пет Сеп 22, 2006 9:58 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Който иска да ползва новият форум а останалите да си ползват този форум! Тъкмо ще се изчистят споровете и грозните теми и ще може да се захванем с по-важни и интересни теми - нашите коли! Поздрави на момчетата от другия форум, и на добър час!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Съб Сеп 23, 2006 2:12 pm |
|
 |
Ferrari
|
rustson написа: Който иска да ползва новият форум а останалите да си ползват този форум! Тъкмо ще се изчистят споровете и грозните теми и ще може да се захванем с по-важни и интересни теми - нашите коли! Поздрави на момчетата от другия форум, и на добър час!
Това е и моето желание.
|
Съб Сеп 23, 2006 2:34 pm |
|
 |
1115
Модератор
Регистриран на: Вто Юни 28, 2005 9:20 pm Мнения: 272 Местоположение: София
|
Аз разбрах само едно:
Форума си е на Митко (много дълго и много хора го казваха, но аз чаках да се потвърди) - в него няма място за никой който е с по-различно мнение. Рано или късно на него ще му писне, но понеже е алчен той ще затрие форума, а не да го предаде на някой по-достоен.
доказателство 1: неговите изцепки на главната страница.
доказателство 2: разговора с колегата pugsy
доказателство 3: - нека някой да пробва да save_не някоя страница - не става и то от 6....8 месеца.
ако греша нека ме обори някой, най-добре митко.
Предполагам че ще ми се изтрие мнението......
|
Съб Сеп 23, 2006 3:00 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
С риск да се повторя ,аре да си говорим за фиат само а?!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Съб Сеп 23, 2006 3:17 pm |
|
 |
kluchar
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 31, 2005 12:48 am Мнения: 2021 Местоположение: София 10
|
 ВЪВ форума се пише за FIAT
във Форума се пише за FIAT
само това
_________________ За PUNTO http://ftp.fiat-club.org.ua/ и FIAT http://fiat.comnet.bg/ Купе http://www.polak.ch/coupemanual/ http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/ http://instrukcje.fiat.pl/index.php/listing/fiat
|
Съб Сеп 23, 2006 5:52 pm |
|
 |
Abarth.
|
 Re: ВЪВ форума се пише за FIAT
kluchar написа: във Форума се пише за FIAT само това
Ти тука някъв шеф ли се явяваш? 
|
Съб Сеп 23, 2006 5:55 pm |
|
 |
chuni
|
 Re: ВЪВ форума се пише за FIAT
kluchar написа: във Форума се пише за FIAT само това
Само за Фиат и нищо друго :roll: :roll: :roll: . нещо не доумявам да не сме някаква секта или нещо подобно та повтаряте само Фиат та Фиат ясно че се говори за Фиат ама когато има други проблеми във форума е нормално да се дискутира и по тях нали това е форум или греша ако греша ме поправете .
|
Съб Сеп 23, 2006 6:04 pm |
|
 |
Nino
|
Не може форума да е на Митко и той никога не е твърдял това! Нормално е всеки да изпита някаква моментна криза и да постъпи като него след толкова набрани отрицателни емоции.Нека да спрем, както каза Пламен, да се вземем в ръце и всеки да допренесе нещо според възможностите си.
Предлагам да направим общо събрание на КЛУБА в края на октомври или началото на ноември, след като се поуталожат малко емоциите и там да регламентираме всичко касаещо САЙТА.Клубът си е регламентиран, регистриран и т.н.!
|
Нед Сеп 24, 2006 5:07 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Nino написа: Не може форума да е на Митко и той никога не е твърдял това! Нормално е всеки да изпита някаква моментна криза и да постъпи като него след толкова набрани отрицателни емоции.Нека да спрем, както каза Пламен, да се вземем в ръце и всеки да допренесе нещо според възможностите си. Предлагам да направим общо събрание на КЛУБА в края на октомври или началото на ноември, след като се поуталожат малко емоциите и там да регламентираме всичко касаещо САЙТА.Клубът си е регламентиран, регистриран и т.н.!
Общо събиране не значи ли всички членове да присъстват ? Ако е така - замисли се дали членовете от другата част на България (предполагам, че събирането ще е в София) ще имат възможност да отидат на Итал феста, националната среща и на събранието ... не мисля така ... по-добре да е на националната среща ... понеже ако сервиза е свободен и колата е излязла от него до тогава - ще ходя на итал феста, най-вероятно няма да мога да присъствам на националната среща ... предполагам, че и други са така ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Нед Сеп 24, 2006 5:32 pm |
|
|