|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 8:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Вчера си прецаках автомобила
Автор |
Съобщение |
bscsystem
Напреднал шофьор на Фиатка
|
Вече съм се замечтал за няколко автомобила, сега остава да си стегна фиатката и да и намеря собственик kh
Пон Сеп 18, 2006 9:36 am |
|
 |
sachma
Фиат фанатик
Регистриран на: Съб Фев 04, 2006 8:50 pm Мнения: 908 Местоположение: София/Добрич
|
Колега така и не разбрах защо чак толкова си се засилил да продаваш колата си.И аз скъсах ремък на моята както вече казах, дадох немалко пари за поправка, но сега си е ок, доволен съм от нея като цяло.А като си вземеш нова кола мислиш ли че нейният ремък не се къса?Или си сигурен че тя няма да ти прави проблеми?
_________________ N.Y. State of Mind
|
Пон Сеп 18, 2006 9:52 am |
|
 |
bscsystem
|
Приятел споменах, че не скъсания ремък е причина, а по скоро слабия двигател.
Пон Сеп 18, 2006 10:18 am |
|
 |
bscsystem
|
Колата е бомба вече... 300лв ремонт, при мой човек. освен всичко за тия пари ми оправи и тампони, гарнитура, смяна ремък, ролки + новите валове и едната кобилица мисля, че беше! Ако някой ден недай си боже някой направи грешка като мойта и скъса ремък, може да се обади човека е много коректен!!! Сега шума на двигатела мисля, че е малко по силен, но заковава оборотите. Незнам защо но си мисля, че работи по добре, а може и да си го въобразявам само.
Вто Сеп 19, 2006 11:10 am |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Следях ти темата, от тези съм дето те чакаха на ОМВ. Радвам се че всичко се е оправило, на всеки може ад се случи. Ще споделиш ли какво точно се е счупило всъщност, просто от любопитство.
|
Вто Сеп 19, 2006 1:51 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Е батенце радвам се че си се оправил...и то по тъната лайсна... Това с една A3-ка щеше да ти е поне с една хилядарка отгоре, нали за това е "здрава немска кола"... А една полуосчиза за A4-ка - щото е неразглобяема...и там 300-400 лв и нагоре.. Сега као са ти оправили колата - карай и се кефи, не слушай майстори за "италиански боклуци" - да си карат немските кошници и да се ръсат като попове като им е толкова акъла...
|
Вто Сеп 19, 2006 3:43 pm |
|
 |
boneff
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Юли 19, 2006 2:38 pm Мнения: 143 Местоположение: София 15 Младост
|
bscsystem написа: Колата е бомба вече... 300лв ремонт, при мой човек. освен всичко за тия пари ми оправи и тампони, гарнитура, смяна ремък, ролки + новите валове и едната кобилица мисля, че беше! Ако някой ден недай си боже някой направи грешка като мойта и скъса ремък, може да се обади човека е много коректен!!! Сега шума на двигатела мисля, че е малко по силен, но заковава оборотите. Незнам защо но си мисля, че работи по добре, а може и да си го въобразявам само.
Радвам се че не ти е излезнал чак толкова много ремонта. И аз съм късал ремък и ми взеха 600лв.
След няколко хиляди ще трябва пак да го сменям и ще се допитам до теб за подходящ сервиз 
_________________ Fiat Bravo 1.6 16V
|
Вто Сеп 19, 2006 4:29 pm |
|
|