Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:49 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Вчера си прецаках автомобила 
Автор Съобщение
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Вече съм се замечтал за няколко автомобила, сега остава да си стегна фиатката и да и намеря собственик kh

Изображение

Пон Сеп 18, 2006 9:36 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Колега така и не разбрах защо чак толкова си се засилил да продаваш колата си.И аз скъсах ремък на моята както вече казах, дадох немалко пари за поправка, но сега си е ок, доволен съм от нея като цяло.А като си вземеш нова кола мислиш ли че нейният ремък не се къса?Или си сигурен че тя няма да ти прави проблеми?

Пон Сеп 18, 2006 9:52 am
Профил
Аватар

UNREAD_POST 
Приятел споменах, че не скъсания ремък е причина, а по скоро слабия двигател.

Изображение

Пон Сеп 18, 2006 10:18 am
Профил ICQ
Аватар

UNREAD_POST 
Колата е бомба вече... 300лв ремонт, при мой човек. освен всичко за тия пари ми оправи и тампони, гарнитура, смяна ремък, ролки + новите валове и едната кобилица мисля, че беше! Ако някой ден недай си боже някой направи грешка като мойта и скъса ремък, може да се обади човека е много коректен!!! Сега шума на двигатела мисля, че е малко по силен, но заковава оборотите. Незнам защо но си мисля, че работи по добре, а може и да си го въобразявам само.

Изображение

Вто Сеп 19, 2006 11:10 am
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Следях ти темата, от тези съм дето те чакаха на ОМВ. Радвам се че всичко се е оправило, на всеки може ад се случи. Ще споделиш ли какво точно се е счупило всъщност, просто от любопитство.

Вто Сеп 19, 2006 1:51 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Е батенце радвам се че си се оправил...и то по тъната лайсна... Това с една A3-ка щеше да ти е поне с една хилядарка отгоре, нали за това е "здрава немска кола"... А една полуосчиза за A4-ка - щото е неразглобяема...и там 300-400 лв и нагоре.. Сега као са ти оправили колата - карай и се кефи, не слушай майстори за "италиански боклуци" - да си карат немските кошници и да се ръсат като попове като им е толкова акъла...

Вто Сеп 19, 2006 3:43 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
bscsystem написа:
Колата е бомба вече... 300лв ремонт, при мой човек. освен всичко за тия пари ми оправи и тампони, гарнитура, смяна ремък, ролки + новите валове и едната кобилица мисля, че беше! Ако някой ден недай си боже някой направи грешка като мойта и скъса ремък, може да се обади човека е много коректен!!! Сега шума на двигатела мисля, че е малко по силен, но заковава оборотите. Незнам защо но си мисля, че работи по добре, а може и да си го въобразявам само.

Радвам се че не ти е излезнал чак толкова много ремонта. И аз съм късал ремък и ми взеха 600лв.
След няколко хиляди ще трябва пак да го сменям и ще се допитам до теб за подходящ сервиз :wink:

Вто Сеп 19, 2006 4:29 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2