Дата и час: Съб Юли 12, 2025 7:56 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ] 
Отново на екскурзия 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Отново на екскурзия
Днес пак тръгваме из България:Варна-Търново-Банско(в.Вихрен, кончето, казаните)-Добинище(в.Безбог, в. Полежан, попово езеро, тевно езеро)-Самоков(в. Мльвица, страшното езеро)-през Родопи-Трявна(сватба)-Търговище (кафе)-Варна(умора от пътя гладни, мръсни...) :mrgreen:
стискайте ни палци че много простаци по пътищата..... :evil: :evil: :evil: :evil: като се върнем ще постнем и снимки 8) 8)

Съб Сеп 16, 2006 4:38 pm
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST Re: Отново на екскурзия
phoenix написа:
Днес пак тръгваме из България:Варна-Търново-Банско(в.Вихрен, кончето, казаните)-Добинище(в.Безбог, в. Полежан, попово езеро, тевно езеро)-Самоков(в. Мльвица, страшното езеро)-през Родопи-Трявна(сватба)-Търговище (кафе)-Варна(умора от пътя гладни, мръсни...) :mrgreen:
стискайте ни палци че много простаци по пътищата..... :evil: :evil: :evil: :evil: като се върнем ще постнем и снимки 8) 8)

Успех и приятно изкарване ! Дано да нямате проблеми по пътя ...

Съб Сеп 16, 2006 4:53 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
А така.....а нещо София / Логан.../... и т.н...няма ли, а......

Съб Сеп 16, 2006 5:29 pm
UNREAD_POST Re: Отново на екскурзия
phoenix написа:

Ихааа!!! Искрено завиждам! Че то човек десетина дни до две седмици му трябват за всичко дет си описал...
Чакаме снимки...

Пон Сеп 18, 2006 1:27 pm
UNREAD_POST 
Леко като влизаш в завоите, че вчера на три пъти се разминах от челен удар, заради идиоти в насрещното.

Пон Сеп 18, 2006 1:51 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
doofiat написа:
Леко като влизаш в завоите, че вчера на три пъти се разминах от челен удар, заради идиоти в насрещното.

колега сори ама ти си бил голям шашкалник ,постоянно се впечатляваш от такива неща ,с тебе явно е екшън да се пътува ,може ли някой път да ме вземеш с тебе да вдигна адреналина :mrgreen: шегувам се разбира се !

иначе за темата ,и аз чакам с нетърпение снимки ,дано да като предните 2 теми дето ги има !

Пон Сеп 18, 2006 4:35 pm
Профил
UNREAD_POST 
tomazo написа:
doofiat написа:

колега сори ама ти си бил голям шашкалник ,постоянно се впечатляваш от такива неща ,с тебе явно е екшън да се пътува ,може ли някой път да ме вземеш с тебе да вдигна адреналина :mrgreen: шегувам се разбира се !

иначе за темата ,и аз чакам с нетърпение снимки ,дано да като предните 2 теми дето ги има !

Батка, заповядай! Ще те уча на извънградско каране, че виждам, че ти куца, а пък гориш от желание да се научиш :mrgreen: па и малко опит да натрупаш :mrgreen:

Пон Сеп 18, 2006 4:41 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ец-ец-ец :) 8)

Пон Сеп 18, 2006 4:53 pm
Профил WWW
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
:wink: няма проблем винаги съм готов за уроци ,а и щом е за пътуване още по-добре ,даже може на отиване да караш ти а на връщане аз ,да се види на място какво съм научил :mrgreen:

Пон Сеп 18, 2006 5:09 pm
Профил
UNREAD_POST 
tomazo написа:
:wink: няма проблем винаги съм готов за уроци ,а и щом е за пътуване още по-добре ,даже може на отиване да караш ти а на връщане аз ,да се види на място какво съм научил :mrgreen:

Пирфиекно, бате!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пон Сеп 18, 2006 8:41 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Ние вече бяхме посетени в Търново, но уви не се сетихме за снимки. Може и да съм отърваламомента, тъй като се поуспах за срещата :wink:

Пон Сеп 18, 2006 9:07 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Ами, колеги, снимките са вече в Автотуризъм. Не минахме през Мальовица, нито през Родопи, за да се появим навреме на сватбата, а и в приличен вид... :mrgreen: Освен това кафето в Търговище не се състоя поради дъжд, но другите неща бяха там :D

Сря Сеп 27, 2006 1:08 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 12 мнения ]