|
|
Дата и час: Съб Юли 12, 2025 5:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
phoenix
|
 Отново на екскурзия
Днес пак тръгваме из България:Варна-Търново-Банско(в.Вихрен, кончето, казаните)-Добинище(в.Безбог, в. Полежан, попово езеро, тевно езеро)-Самоков(в. Мльвица, страшното езеро)-през Родопи-Трявна(сватба)-Търговище (кафе)-Варна(умора от пътя гладни, мръсни...) :mrgreen:
стискайте ни палци че много простаци по пътищата..... :evil: :evil: :evil: :evil: като се върнем ще постнем и снимки 
|
Съб Сеп 16, 2006 4:38 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
 Re: Отново на екскурзия
phoenix написа: Днес пак тръгваме из България:Варна-Търново-Банско(в.Вихрен, кончето, казаните)-Добинище(в.Безбог, в. Полежан, попово езеро, тевно езеро)-Самоков(в. Мльвица, страшното езеро)-през Родопи-Трявна(сватба)-Търговище (кафе)-Варна(умора от пътя гладни, мръсни...) :mrgreen: стискайте ни палци че много простаци по пътищата..... :evil: :evil: :evil: :evil: като се върнем ще постнем и снимки 
Успех и приятно изкарване ! Дано да нямате проблеми по пътя ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Съб Сеп 16, 2006 4:53 pm |
|
 |
Логан
|
А така.....а нещо София / Логан.../... и т.н...няма ли, а......
|
Съб Сеп 16, 2006 5:29 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
 Re: Отново на екскурзия
phoenix написа: Днес пак тръгваме из България:Варна-Търново-Банско(в.Вихрен, кончето, казаните)-Добинище(в.Безбог, в. Полежан, попово езеро, тевно езеро)-Самоков(в. Мльвица, страшното езеро)-през Родопи-Трявна(сватба)-Търговище (кафе)-Варна(умора от пътя гладни, мръсни...) :mrgreen: стискайте ни палци че много простаци по пътищата..... :evil: :evil: :evil: :evil: като се върнем ще постнем и снимки 
Ихааа!!! Искрено завиждам! Че то човек десетина дни до две седмици му трябват за всичко дет си описал...
Чакаме снимки...
|
Пон Сеп 18, 2006 1:27 pm |
|
 |
doofiat
|
Леко като влизаш в завоите, че вчера на три пъти се разминах от челен удар, заради идиоти в насрещното.
|
Пон Сеп 18, 2006 1:51 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
doofiat написа: Леко като влизаш в завоите, че вчера на три пъти се разминах от челен удар, заради идиоти в насрещното.
колега сори ама ти си бил голям шашкалник ,постоянно се впечатляваш от такива неща ,с тебе явно е екшън да се пътува ,може ли някой път да ме вземеш с тебе да вдигна адреналина :mrgreen: шегувам се разбира се !
иначе за темата ,и аз чакам с нетърпение снимки ,дано да като предните 2 теми дето ги има !
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пон Сеп 18, 2006 4:35 pm |
|
 |
doofiat
|
tomazo написа: doofiat написа: Леко като влизаш в завоите, че вчера на три пъти се разминах от челен удар, заради идиоти в насрещното. колега сори ама ти си бил голям шашкалник ,постоянно се впечатляваш от такива неща ,с тебе явно е екшън да се пътува ,може ли някой път да ме вземеш с тебе да вдигна адреналина :mrgreen: шегувам се разбира се ! иначе за темата ,и аз чакам с нетърпение снимки ,дано да като предните 2 теми дето ги има !
Батка, заповядай! Ще те уча на извънградско каране, че виждам, че ти куца, а пък гориш от желание да се научиш :mrgreen: па и малко опит да натрупаш :mrgreen:
|
Пон Сеп 18, 2006 4:41 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
Ец-ец-ец 
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
|
Пон Сеп 18, 2006 4:53 pm |
|
 |
tomazo
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Сеп 26, 2005 1:51 pm Мнения: 838 Местоположение: София,Люлин
|
 няма проблем винаги съм готов за уроци ,а и щом е за пътуване още по-добре ,даже може на отиване да караш ти а на връщане аз ,да се види на място какво съм научил :mrgreen:
_________________ фиатче Браво 2.0
|
Пон Сеп 18, 2006 5:09 pm |
|
 |
doofiat
|
tomazo написа: :wink: няма проблем винаги съм готов за уроци ,а и щом е за пътуване още по-добре ,даже може на отиване да караш ти а на връщане аз ,да се види на място какво съм научил :mrgreen:
Пирфиекно, бате!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
|
Пон Сеп 18, 2006 8:41 pm |
|
 |
Mindzu
Кара кола
|
Ние вече бяхме посетени в Търново, но уви не се сетихме за снимки. Може и да съм отърваламомента, тъй като се поуспах за срещата 
|
Пон Сеп 18, 2006 9:07 pm |
|
 |
phoenix
|
Ами, колеги, снимките са вече в Автотуризъм. Не минахме през Мальовица, нито през Родопи, за да се появим навреме на сватбата, а и в приличен вид... :mrgreen: Освен това кафето в Търговище не се състоя поради дъжд, но другите неща бяха там 
|
Сря Сеп 27, 2006 1:08 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 12 мнения ] |
|