|
|
Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|
100 000 пъти “Стигни жив”, вчера 10 не успяха
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 100 000 пъти “Стигни жив”, вчера 10 не успяха
100 хиляди стикера с надписа "Карай умно, стигни жив" ще бъдат вложени утре в "24 часа".
Това е опит на вестника, на МВР, строителното министерство, агенция "Пътища" и програма "Хоризонт" да спре избиването на българите по пътищата.
Залепете стикера на задното стъкло на своя автомобил, за да го прочете шофьорът зад вас. Сигурно е, че ще спасите някого.
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Нед Сеп 03, 2006 1:30 am |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Тва е поредното разединение на държавата. Вместо да се направи една голяма, мащабна акция, групират се 5 -10 вестника, радиа, тв, и т.н. и се дава някво име. Честно казано не мисля че ще има някакъв ефект, въпреки че се надявам да не е така.
|
Нед Сеп 03, 2006 11:16 am |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Великият израз "на мен не може да ми се случи такова нещо" е достатъчна причина заради която смятам че и да залепя това стикерче на колата си няма да спася някого понеже и да го прочете някой ще си каже горната реплика.Ако не се замислят още като се качват в колата и гледайки многобройните катастрофи които аз виждам почти всеки ден из София и България нищо не може да му помогне.
Това е лично моето становище и след като отзад бях ударен с над 100km/h и човека каза "аз не те видях" а аз бях с огромно зелено комби спрял на светофар се замислих че надали ще види и ще му направи впечатление една лепенка с някакъв надпис....
Дано не съм прав и само аз така да си мисля.... :(
_________________ Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas
|
Нед Сеп 03, 2006 1:20 pm |
|
 |
bubachko
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 09, 2005 10:00 pm Мнения: 173 Местоположение: Варна - където падне; София, Лозенец/Хладилника
|
zfa159 написа: Великият израз "на мен не може да ми се случи такова нещо" ...
Баща ми едно време, когато бях на 14-15 и исках да ходя на дискотеки, и го придумвах с думите "Аиде де, никога не съм имал проблеми, никога не са ме били... " отговаряше: "То това фаталното само веднъж става..." Много му се нервирах, но тази негова реплика и до ден днешен ме води и ме кара да внимавам какво правя и да мисля преди да се хвърля в начинание...  Лепенката те кара да се замислиш, когато я прочетеш... а такива нелепи неща от сорта на "Аз не те видях..." са индикация, че мислиш за нещо друго, а не за това, че караш оръжие... А с оръжие се борави с мисъл, внимание и знание :mrgreen:
_________________ Мойто TIPO - Най-хубавото!
149.С2.046 - Злата Чибурашка
|
Нед Сеп 10, 2006 6:01 pm |
|
 |
Timeto
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Сеп 08, 2006 11:53 am Мнения: 5 Местоположение: София 19 Люлин
|
Същото като идеята да се лепят стикери на колите с газ- за да се вижда, че колата е взривоопасна и по този начин, разбираш ли, да се избягват катастрофи. Пълни глупости. Ако някои се надене във Фичката като в случая с zfa159, бутилката ще е след кръстовището преди да гръмне. Изобщо, тези стикери са за хората, които си ги слагат. Не можеш да разчиташ, че ще го видят от другата кола и ще " карат умно" и ще те оставят да стигнеш жив. Така виждам аз нещата... дано да ни сам прав...
|
Нед Сеп 10, 2006 6:47 pm |
|
 |
bogidar
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 04, 2006 10:27 am Мнения: 193 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Идеята не е лоша. Достатъчно е това че се коментира. Лично на мене тези неща ми правят впечатлиние. Лошото е че човек седне ли зад волана много се променя. Става агресивен и т.н. Наблюдавам го по себе си.
_________________ Fiat Punto 1.7TD
www.esquisse-bg.com
|
Нед Сеп 10, 2006 8:21 pm |
|
 |
zdravgo
Член на клуба
Регистриран на: Пет Фев 10, 2006 11:04 pm Мнения: 55 Местоположение: София
|
Колеги от скоро имам лепенка на Ланчиата - "Обади се като стигнеш" Лепнах я над левия стоп. Голяма е, бяла и на фона на тъмно синият автомобил се вижда отлично. И понеже скоро правих ремонт по двигателя/сменях клапаните, поради превъртял ангренаж, добре, че не отиде някое бутало/, сега се движа бавно и културно по пътя. Не знам дали е заради лепенката, но сега никой не се лепи отзад да ме "натиска".
_________________ Червената Соня: Tempra 1.9 tds продавам/заменям
|
Нед Сеп 10, 2006 10:50 pm |
|
 |
Timeto
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Сеп 08, 2006 11:53 am Мнения: 5 Местоположение: София 19 Люлин
|
zdravgo написа: ... сега се движа бавно и културно по пътя. Не знам дали е заради лепенката...
Както казах по-горе, лепенките са за лично успокоение. Като си караш бавничко, тоя дето се е набрал яко, да пробва колко дига, дали ке види стикерчето преди да ти влезе в багажника?
|
Пон Сеп 11, 2006 7:54 am |
|
 |
zdravgo
Член на клуба
Регистриран на: Пет Фев 10, 2006 11:04 pm Мнения: 55 Местоположение: София
|
Идиота ще ти влезе в багажника и със и без стикер. Но идеята е този стикер да накара хората, които имат поне малко акъл в главите да се позамислят когато тръгнат на път. А пък идиотите на пътя, като че ли не се влияят и не се съобразяват с нищо и никого. 
_________________ Червената Соня: Tempra 1.9 tds продавам/заменям
|
Пон Сеп 11, 2006 11:50 am |
|
 |
doofiat
|
Има ли някой излишен стикер. Забравих да си купя вестника тогава и сега ме е яд. Ако има някой да свирка.
|
Чет Сеп 14, 2006 2:55 pm |
|
 |
IVOSAN
Кара детска количка
Регистриран на: Пон Авг 14, 2006 9:48 am Мнения: 11 Местоположение: София 09 Лозенец
|
аз го имам а пък в момента нямам автомобил на който да го залепя така че щом е за добра кауза ще го подаря с огромно удоволствие но съм от Лозенец пък като гледам не сме много близко един до друг
|
Чет Сеп 14, 2006 9:33 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 11 мнения ] |
|