Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 6:40 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
100 000 пъти “Стигни жив”, вчера 10 не успяха 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 100 000 пъти “Стигни жив”, вчера 10 не успяха
100 хиляди стикера с надписа "Карай умно, стигни жив" ще бъдат вложени утре в "24 часа".
Това е опит на вестника, на МВР, строителното министерство, агенция "Пътища" и програма "Хоризонт" да спре избиването на българите по пътищата.
Залепете стикера на задното стъкло на своя автомобил, за да го прочете шофьорът зад вас. Сигурно е, че ще спасите някого.

Нед Сеп 03, 2006 1:30 am
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Тва е поредното разединение на държавата. Вместо да се направи една голяма, мащабна акция, групират се 5 -10 вестника, радиа, тв, и т.н. и се дава някво име. Честно казано не мисля че ще има някакъв ефект, въпреки че се надявам да не е така.

Нед Сеп 03, 2006 11:16 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Великият израз "на мен не може да ми се случи такова нещо" е достатъчна причина заради която смятам че и да залепя това стикерче на колата си няма да спася някого понеже и да го прочете някой ще си каже горната реплика.Ако не се замислят още като се качват в колата и гледайки многобройните катастрофи които аз виждам почти всеки ден из София и България нищо не може да му помогне.
Това е лично моето становище и след като отзад бях ударен с над 100km/h и човека каза "аз не те видях" а аз бях с огромно зелено комби спрял на светофар се замислих че надали ще види и ще му направи впечатление една лепенка с някакъв надпис....
Дано не съм прав и само аз така да си мисля.... :(

Нед Сеп 03, 2006 1:20 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
zfa159 написа:
Великият израз "на мен не може да ми се случи такова нещо" ...

Баща ми едно време, когато бях на 14-15 и исках да ходя на дискотеки, и го придумвах с думите "Аиде де, никога не съм имал проблеми, никога не са ме били... " отговаряше: "То това фаталното само веднъж става..." Много му се нервирах, но тази негова реплика и до ден днешен ме води и ме кара да внимавам какво правя и да мисля преди да се хвърля в начинание... :D Лепенката те кара да се замислиш, когато я прочетеш... а такива нелепи неща от сорта на "Аз не те видях..." са индикация, че мислиш за нещо друго, а не за това, че караш оръжие... А с оръжие се борави с мисъл, внимание и знание :mrgreen:

Нед Сеп 10, 2006 6:01 pm
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
Същото като идеята да се лепят стикери на колите с газ- за да се вижда, че колата е взривоопасна и по този начин, разбираш ли, да се избягват катастрофи. Пълни глупости. Ако някои се надене във Фичката като в случая с zfa159, бутилката ще е след кръстовището преди да гръмне. Изобщо, тези стикери са за хората, които си ги слагат. Не можеш да разчиташ, че ще го видят от другата кола и ще " карат умно" и ще те оставят да стигнеш жив. Така виждам аз нещата... дано да ни сам прав...

Нед Сеп 10, 2006 6:47 pm
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Идеята не е лоша. Достатъчно е това че се коментира. Лично на мене тези неща ми правят впечатлиние. Лошото е че човек седне ли зад волана много се променя. Става агресивен и т.н. Наблюдавам го по себе си.

Нед Сеп 10, 2006 8:21 pm
Профил WWW
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Колеги от скоро имам лепенка на Ланчиата - "Обади се като стигнеш" Лепнах я над левия стоп. Голяма е, бяла и на фона на тъмно синият автомобил се вижда отлично. И понеже скоро правих ремонт по двигателя/сменях клапаните, поради превъртял ангренаж, добре, че не отиде някое бутало/, сега се движа бавно и културно по пътя. Не знам дали е заради лепенката, но сега никой не се лепи отзад да ме "натиска".

Нед Сеп 10, 2006 10:50 pm
Профил ICQ
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
zdravgo написа:
... сега се движа бавно и културно по пътя. Не знам дали е заради лепенката...

Както казах по-горе, лепенките са за лично успокоение. Като си караш бавничко, тоя дето се е набрал яко, да пробва колко дига, дали ке види стикерчето преди да ти влезе в багажника?

Пон Сеп 11, 2006 7:54 am
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Идиота ще ти влезе в багажника и със и без стикер. Но идеята е този стикер да накара хората, които имат поне малко акъл в главите да се позамислят когато тръгнат на път. А пък идиотите на пътя, като че ли не се влияят и не се съобразяват с нищо и никого. :starwars:

Пон Сеп 11, 2006 11:50 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Има ли някой излишен стикер. Забравих да си купя вестника тогава и сега ме е яд. Ако има някой да свирка.

Чет Сеп 14, 2006 2:55 pm
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST 
аз го имам а пък в момента нямам автомобил на който да го залепя така че щом е за добра кауза ще го подаря с огромно удоволствие но съм от Лозенец пък като гледам не сме много близко един до друг

Чет Сеп 14, 2006 9:33 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 11 мнения ]