Дата и час: Пет Юни 20, 2025 5:26 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Снимки от питник на 03.09.06г.-х.Здравец 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Като ви гледам снимките и така ме хваща яд,че не съм присъствала Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 ако направите пак такава среща в близост до Велико Търново опреелено няма да я пропусна! Yellow_Flash_Colorz_PDT_18

Пон Сеп 04, 2006 8:49 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Носете лаптоп в сряда с ДВД четец видеото е готово ще гледаме :)

DEDRA 1.6ie 835A1000 90hp.Webber 1990г
BRAVO 1.6 16V 103hp 09.1999г

Пон Сеп 04, 2006 9:29 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
И ако може да не е само четец, ами и писачка DVD направо ще сте златни, че да позапишем малко и за нас филмите.

Вто Сеп 05, 2006 8:52 am
UNREAD_POST 
ОК за DVD писачка само си носете дискове, ама ще ни трябва "отцепка" току виж някоя кука си помислила, че пиратстваме!!! :D :D :D

Вто Сеп 05, 2006 9:13 am
UNREAD_POST 
Хахаха спокойно, колега. Ще им пусна една от моите "усмивки" и без това минах един път :).
viewtopic.php?t=9018&highlight=

Последна промяна EVITA на Вто Сеп 05, 2006 10:22 am, променена общо 1 път

Вто Сеп 05, 2006 9:39 am
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги донесете кои кавито снимки има от пикника за да ги съберем на едно и да ги пратим на софианци че помолиха. Благодаря предварително.

DEDRA 1.6ie 835A1000 90hp.Webber 1990г
BRAVO 1.6 16V 103hp 09.1999г

Вто Сеп 05, 2006 10:09 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Прочетох как си минала "метър" и не са те глобили, така че вече няма да се притеснявам, то пък се бях гипсирал ..... малееееееееее остави се! Ама като гледам репликата с детето най-много е свършила работа. А то верно, че ако искат пишат и то хубави актове, за каквото си измислят - нали хляба и ножа е в тях. :( :( :mrgreen:

Вто Сеп 05, 2006 10:15 am
Аватар

UNREAD_POST 
Slavi_Lancia написа:

Здравейте и от мен.
Слави не могат да ги видят най-вероятно защото не са се регистрирали в нашият форум !!! 8)

Вто Сеп 05, 2006 1:26 pm
Профил
UNREAD_POST 
Прикачените файлове се виждат само от регнати. Така е направено.

Вто Сеп 05, 2006 1:29 pm
UNREAD_POST 
fhh написа:
Прочетох как си минала "метър" и не са те глобили, така че вече няма да се притеснявам, то пък се бях гипсирал ..... малееееееееее остави се! Ама като гледам репликата с детето най-много е свършила работа. А то верно, че ако искат пишат и то хубави актове, за каквото си измислят - нали хляба и ножа е в тях. :( :( :mrgreen:

:offtopic: Имала е колежката късмет... една вечер ни спряха - жена ми караше на Сливница при Булстрад, посока Подуяне - има един светофар, била минала на червено, извикаха ме мене, пазариха се като цигани за 10 лв, изобщо не се трогнаха от детето което спеше на задната седалка - баси мизерниците, казах им "пишете" а те бяха охранителна полиция и през зъби процедиха "айде карай не ми се отваряй тука че не сме КАТ" и така...

Вто Сеп 05, 2006 2:31 pm
UNREAD_POST 
zgabrovski написа:
fhh написа:

:offtopic: Имала е колежката късмет... една вечер ни спряха - жена ми караше на Сливница при Булстрад, посока Подуяне - има един светофар, била минала на червено, извикаха ме мене, пазариха се като цигани за 10 лв, изобщо не се трогнаха от детето което спеше на задната седалка - баси мизерниците, казах им "пишете" а те бяха охранителна полиция и през зъби процедиха "айде карай не ми се отваряй тука че не сме КАТ" и така...

колега на кофти куки си попаднал - ясно е, че са търсили кинти и не са се интересували дали си сгрешил. Ама е трябвало да се заядеш щом са били охранителна полиция. Мисля че хич не им е работа да се занимават с контрол по пътищата, макар че мен са ме проверявали и Жандарми.

Вто Сеп 05, 2006 3:27 pm
UNREAD_POST 
Точно това се случи - на въпроса им "сега да пишеме ли или какво" им казах "пишете в тетрадката че сте проверили документите на кола с еди кой си номер"... яко се издразниха, ама ни пуснаха, нямаха избор.

Вто Сеп 05, 2006 3:54 pm
UNREAD_POST 
Браво колега - само така!!!
Те са го обърнали на бащения като са с униформа.
Само дебнат за какво да се заядат.

Вто Сеп 05, 2006 3:59 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Колеги,съпричастен съм към случая с колежката,но нали уж не трябваше да смесваме темите и да ги обръщаме на чат....... :?: :!: :?:

Вто Сеп 05, 2006 8:52 pm
Профил
UNREAD_POST 
Извинявам се коляга , малко се пооляхме!!! :D :D :D
Е АЙДЕ:
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! :P :P :P

Сря Сеп 06, 2006 9:07 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 64 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща