|
|
Дата и час: Пет Юни 20, 2025 5:56 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Снимки от питник на 03.09.06г.-х.Здравец
Автор |
Съобщение |
Mindzu
Кара кола
|
Като ви гледам снимките и така ме хваща яд,че не съм присъствала  ако направите пак такава среща в близост до Велико Търново опреелено няма да я пропусна! 
|
Пон Сеп 04, 2006 8:49 pm |
|
 |
Slavi_Lancia
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 10:27 pm Мнения: 241 Местоположение: Пловдив
|
Носете лаптоп в сряда с ДВД четец видеото е готово ще гледаме 
_________________ Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазваи правило № 1
DEDRA 1.6ie 835A1000 90hp.Webber 1990г
BRAVO 1.6 16V 103hp 09.1999г
|
Пон Сеп 04, 2006 9:29 pm |
|
 |
EVITA
|
И ако може да не е само четец, ами и писачка DVD направо ще сте златни, че да позапишем малко и за нас филмите.
|
Вто Сеп 05, 2006 8:52 am |
|
 |
fhh
|
|
Вто Сеп 05, 2006 9:13 am |
|
 |
EVITA
|
Хахаха спокойно, колега. Ще им пусна една от моите "усмивки" и без това минах един път  .
viewtopic.php?t=9018&highlight=
Последна промяна EVITA на Вто Сеп 05, 2006 10:22 am, променена общо 1 път
|
Вто Сеп 05, 2006 9:39 am |
|
 |
Slavi_Lancia
Кара кола
Регистриран на: Пон Авг 07, 2006 10:27 pm Мнения: 241 Местоположение: Пловдив
|
Колеги донесете кои кавито снимки има от пикника за да ги съберем на едно и да ги пратим на софианци че помолиха. Благодаря предварително.
_________________ Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!!!
Правило № 3- Винаги спазваи правило № 1
DEDRA 1.6ie 835A1000 90hp.Webber 1990г
BRAVO 1.6 16V 103hp 09.1999г
|
Вто Сеп 05, 2006 10:09 am |
|
 |
fhh
|
Прочетох как си минала "метър" и не са те глобили, така че вече няма да се притеснявам, то пък се бях гипсирал ..... малееееееееее остави се! Ама като гледам репликата с детето най-много е свършила работа. А то верно, че ако искат пишат и то хубави актове, за каквото си измислят - нали хляба и ножа е в тях. :( :( :mrgreen:
|
Вто Сеп 05, 2006 10:15 am |
|
 |
yossta Lancia
Регистриран на: Вто Сеп 05, 2006 1:22 pm Мнения: 3 Местоположение: Arges,Toledo,ES. GSM tel. +34/636263578
|
Здравейте и от мен.
Слави не могат да ги видят най-вероятно защото не са се регистрирали в нашият форум !!! 
|
Вто Сеп 05, 2006 1:26 pm |
|
 |
Ferrari
|
Прикачените файлове се виждат само от регнати. Така е направено.
|
Вто Сеп 05, 2006 1:29 pm |
|
 |
zgabrovski
|
fhh написа: Прочетох как си минала "метър" и не са те глобили, така че вече няма да се притеснявам, то пък се бях гипсирал ..... малееееееееее остави се! Ама като гледам репликата с детето най-много е свършила работа. А то верно, че ако искат пишат и то хубави актове, за каквото си измислят - нали хляба и ножа е в тях. :( :( :mrgreen:
 Имала е колежката късмет... една вечер ни спряха - жена ми караше на Сливница при Булстрад, посока Подуяне - има един светофар, била минала на червено, извикаха ме мене, пазариха се като цигани за 10 лв, изобщо не се трогнаха от детето което спеше на задната седалка - баси мизерниците, казах им "пишете" а те бяха охранителна полиция и през зъби процедиха "айде карай не ми се отваряй тука че не сме КАТ" и така...
|
Вто Сеп 05, 2006 2:31 pm |
|
 |
fhh
|
zgabrovski написа: fhh написа: Прочетох как си минала "метър" и не са те глобили, така че вече няма да се притеснявам, то пък се бях гипсирал ..... малееееееееее остави се! Ама като гледам репликата с детето най-много е свършила работа. А то верно, че ако искат пишат и то хубави актове, за каквото си измислят - нали хляба и ножа е в тях. :( :( :mrgreen:  Имала е колежката късмет... една вечер ни спряха - жена ми караше на Сливница при Булстрад, посока Подуяне - има един светофар, била минала на червено, извикаха ме мене, пазариха се като цигани за 10 лв, изобщо не се трогнаха от детето което спеше на задната седалка - баси мизерниците, казах им "пишете" а те бяха охранителна полиция и през зъби процедиха "айде карай не ми се отваряй тука че не сме КАТ" и така...
колега на кофти куки си попаднал - ясно е, че са търсили кинти и не са се интересували дали си сгрешил. Ама е трябвало да се заядеш щом са били охранителна полиция. Мисля че хич не им е работа да се занимават с контрол по пътищата, макар че мен са ме проверявали и Жандарми.
|
Вто Сеп 05, 2006 3:27 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Точно това се случи - на въпроса им "сега да пишеме ли или какво" им казах "пишете в тетрадката че сте проверили документите на кола с еди кой си номер"... яко се издразниха, ама ни пуснаха, нямаха избор.
|
Вто Сеп 05, 2006 3:54 pm |
|
 |
fhh
|
Браво колега - само така!!!
Те са го обърнали на бащения като са с униформа.
Само дебнат за какво да се заядат.
|
Вто Сеп 05, 2006 3:59 pm |
|
 |
AFBWorld
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Фев 03, 2005 4:02 am Мнения: 126 Местоположение: Пловдив
|
Колеги,съпричастен съм към случая с колежката,но нали уж не трябваше да смесваме темите и да ги обръщаме на чат....... :?: :!: :?:
_________________ Croma 2.0 ie
|
Вто Сеп 05, 2006 8:52 pm |
|
 |
fhh
|
|
Сря Сеп 06, 2006 9:07 am |
|
|