|
|
Дата и час: Пон Юли 14, 2025 6:46 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Ако сега ще купувате кола каква бихте избрали?
Ако сега ще купувате кола каква бихте избрали?
Автор |
Съобщение |
soulkeeper
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Апр 04, 2006 2:12 pm Мнения: 624 Местоположение: Стара Загора
|
 Отново ще е италианска
Определено отново ще е италианска.Но аз си имам малко по скромна мечта и тя е фиат 500 старичко и да си го реставрирам
_________________ FIAT - TIPO 2.0i
|
Сря Авг 16, 2006 4:58 pm |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
гласувах за фиат макар, че единствения модел с който мога да сменя "юнака" това е пунто 01 - 02 г. иначе ако имам пари за нов автомобил 100 % ще е едно пътническо и дизелово ... ДОБЛО. става за семейна кола, носи на товар /кг/, голямо пространство за товарене /ще събере цялото ми рибарско оборудване/, просвета е добър става за риба и отдих а и за градски автомобил.
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Сря Авг 16, 2006 5:16 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
оох как ги обичам тез Мерци
В интерес на истината предпочитам W140 дори и пред по-новите... има нещо в тази кола. - не - има много неща
Ако ще сменям ФИАТ-ката, то ще е за нещо такова... може би не S600 ами по-мъничък, но като се замисля 3500 кубика на това купе е: Стой, не мърдай!
Само трябва мноого пари да събера. Но все пак - живота е пред мен! ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Сря Авг 16, 2006 5:25 pm |
|
 |
rustson
Фиат фанатик
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 3:48 pm Мнения: 844 Местоположение: София
|
ООООО Гранде разбира се 3 врати  :mrgreen:
Толкова да ми прилича на Астон Мартин тази кола че няма накъде!
_________________ Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
бръм -м
Последна промяна rustson на Чет Авг 17, 2006 9:05 am, променена общо 1 път
|
Сря Авг 16, 2006 7:16 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
Fiat Bravo/Brava,
Alfa Romeo 145 hatchback (май така се води) twinspark,
има още 2-3 модела ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Сря Авг 16, 2006 7:29 pm |
|
 |
Rayo
|
Знаете ли вица за султана, който влязъл кахърен в харема си ? наобиколили го многобройните му жени и го попитали защо е тъй натъжен. "Ох, отвърнал той, влюбих се". "коя от нас, в коя от нас" попитали радостно оживени ханъмите. "Ох...в друг харем", отговорил султанът.
Така и аз, харесват ми фиатките (Брава, Стило).. но и алфите - като се почне от 145, 147, и се свърши със 156 crosswagon(Q4), задължително дизел. От друга страна, едно БМВ 320Д също е супер. В момента съм за малко в Белгия и открих, че БМВ не е кола само за дебеловрати бандити. Тук си е нормална кола, има ги в по-голямо количество от коя да е друга марка. Има и много алфи, сааби, какво ли не, но баварки най-много.
значи моята класация:
Брава/Алфа 145/Марея/ -- бюджетното решение
Стило/алфа 147/бмв318 -- ако забогатея ненадейно
алфа 156/брера/320д -- ако забогатея толкова, че не знам какво да си правя парите
така или иначе в момента трябва да си стегна бангията за зимата.
|
Сря Авг 16, 2006 10:21 pm |
|
 |
Nino
|
Rayo написа: Знаете ли вица за султана, който влязъл кахърен в харема си ? наобиколили го многобройните му жени и го попитали защо е тъй натъжен. "Ох, отвърнал той, влюбих се". "коя от нас, в коя от нас" попитали радостно оживени ханъмите. "Ох...в друг харем", отговорил султанът.
Така и аз, харесват ми фиатките (Брава, Стило).. но и алфите - като се почне от 145, 147, и се свърши със 156 crosswagon(Q4), задължително дизел. От друга страна, едно БМВ 320Д също е супер. В момента съм за малко в Белгия и открих, че БМВ не е кола само за дебеловрати бандити. Тук си е нормална кола, има ги в по-голямо количество от коя да е друга марка. Има и много алфи, сааби, какво ли не, но баварки най-много.
значи моята класация: Брава/Алфа 145/Марея/ -- бюджетното решение Стило/алфа 147/бмв318 -- ако забогатея ненадейно алфа 156/брера/320д -- ако забогатея толкова, че не знам какво да си правя парите
така или иначе в момента трябва да си стегна бангията за зимата.
"ако забогатея толкова, че не знам какво да си правя парите" , как ще ми отива едно "Фалконче" или една 7-8 местна "Чесничка".. е може и някое по-малко "Боингче", к'во ша кажете а?!
К'ви Фиатове, к'ви беемвета БЕ!!? :mrgreen:
|
Сря Авг 16, 2006 10:54 pm |
|
 |
Rayo
|
ЪЪЪ, такова, ми Боингчето за какво ще ти е ? за фалкончето - ясно, джиткане по Европата по бизнес и не само, ама другото? Цял боинг сътрудници (сътруднички???). Аре недей, че май само за един човек се сещам, дето може да разполага с Боинг. Имаше един филм с Харисън Форд в главната роля, там неговият герой разполагаше с боинг, на два етажа хем, ама лошите искаха да му го вземат и стана тя една ... :mrgreen:
|
Чет Авг 17, 2006 1:01 am |
|
 |
Ferrari
|
@Nino
Piagio правят малки самолети. Да сме верни докраой на италианското
|
Чет Авг 17, 2006 7:43 am |
|
 |
donnna
|
ами аз при добро стечение на обстоятелствата бих си взел 1 ново гранде пунто 1.3 16V Multijet 90, ама да си го наглася аз в магазина....
малииииии 3.9 нафта на извънградско и 5.9 - градско.....
тъй вече наситина ще ходя и до тоалетната с колата :mrgreen:
|
Чет Авг 17, 2006 8:36 am |
|
 |
Nino
|
Mitko написа: @Nino
Piagio правят малки самолети. Да сме верни докраой на италианското
Абсолютно прав си! :mrgreen: Ха, не знаех, че Piagio правят леки самолети! 
|
Чет Авг 17, 2006 8:56 am |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Nino написа: Mitko написа: @Nino
Piagio правят малки самолети. Да сме верни докраой на италианското Абсолютно прав си! :mrgreen: Ха, не знаех, че Piagio правят леки самолети! 
...и аз също... 
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Чет Авг 17, 2006 9:13 am |
|
 |
val_mcrae
Фиат маниак
Регистриран на: Пон Ное 21, 2005 11:04 am Мнения: 567 Местоположение: Карлово
|
Виждам че всички се размечтаха и в тоя ред на мисли аз ето какво предпочитам и бих си купил :mrgreen: :
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Авг 17, 2006 9:28 am |
|
 |
snake
Фиат фанатик
Регистриран на: Пет Окт 21, 2005 1:30 pm Мнения: 984 Местоположение: Пазарджик
|
Следващата ми кола ще е НОВА, а не втора употреба, както досегашните две, които съм имал. Не съм луд фен на някаква конкретна марка, но не знам защо ми се иска да опитам нещо скандинавско, например Volvo S40, за предпочитане с по-голям двигател, да кажем ... 2.4.
Определено вече си заобичах и фиата, за близо година откакто го имам, след първоначалното обслужване само сипвам бензин и го карам - 1 лев не съм дал за ремонти. Жена ми направо е влюбена в него, така че на нея ще й купя НОВ фиат, нещо по-мъничко и практично за градско каране.
_________________ Ex: Fiat Marea Weekend ELX 1.8 16V Ex: Fiat Palio Weekend 75 Ex: Opel Kadett 1.4 - Първата ми любов : )
|
Чет Авг 17, 2006 9:30 am |
|
 |
Yavor
|
За съжаление всичко зависи от мъни...мъни...$$$$
В състоянието ми сега (финансово) мисля че намерих оптималното решение с Бравата (ех само клима да имаше)
Ако състоянието ми се подобри скачам на едно FIAT STILO 1,9 16V JTD MULTIWAGON DYNAMIC - дай боже до някоя година....
А междувременно за жената едно Grande Punto Sporting или нещо от сорта - та и аз да му се кефя редовно.
А, както един колега каза ако се чудя какво да си правя парите - тогава ще се 'влюбя в друг харем' най вероятно - нещо по-спортно и легнало на земята за кеф, а за път и работа - некъв голем кораб (сега не знам какъв ама най-вероятно мечок)..., а да и едно моторче задължително - някакъв чопър - да си бръмча като съм свободен - на 1-ва, 2-ра, ей така за кеф.
|
Чет Авг 17, 2006 9:34 am |
|
|