Дата и час: Пон Юли 14, 2025 6:56 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Ако сега ще купувате кола каква бихте избрали? 

Каква кола бихте купили ако днес купувате?
Отново FIAT 68%  68%  [ 51 ]
Друга италианска 19%  19%  [ 14 ]
Друга не е италианска 13%  13%  [ 10 ]
Общо гласове : 75

Ако сега ще купувате кола каква бихте избрали? 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST Отново ще е италианска
Определено отново ще е италианска.Но аз си имам малко по скромна мечта и тя е фиат 500 старичко и да си го реставрирам

Сря Авг 16, 2006 4:58 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
гласувах за фиат макар, че единствения модел с който мога да сменя "юнака" това е пунто 01 - 02 г. иначе ако имам пари за нов автомобил 100 % ще е едно пътническо и дизелово ... ДОБЛО. става за семейна кола, носи на товар /кг/, голямо пространство за товарене /ще събере цялото ми рибарско оборудване/, просвета е добър става за риба и отдих а и за градски автомобил.

Сря Авг 16, 2006 5:16 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
оох как ги обичам тез Мерци :)
В интерес на истината предпочитам W140 дори и пред по-новите... има нещо в тази кола. - не - има много неща :)
Ако ще сменям ФИАТ-ката, то ще е за нещо такова... може би не S600 ами по-мъничък, но като се замисля 3500 кубика на това купе е: Стой, не мърдай! :)
Само трябва мноого пари да събера. Но все пак - живота е пред мен! ;)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Сря Авг 16, 2006 5:25 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
ООООО Гранде разбира се 3 врати :) :mrgreen:
Изображение
Толкова да ми прилича на Астон Мартин тази кола че няма накъде!

Последна промяна rustson на Чет Авг 17, 2006 9:05 am, променена общо 1 път

Сря Авг 16, 2006 7:16 pm
Профил WWW
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
Fiat Bravo/Brava,
Alfa Romeo 145 hatchback (май така се води) twinspark,
има още 2-3 модела ...

Сря Авг 16, 2006 7:29 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Знаете ли вица за султана, който влязъл кахърен в харема си ? наобиколили го многобройните му жени и го попитали защо е тъй натъжен. "Ох, отвърнал той, влюбих се". "коя от нас, в коя от нас" попитали радостно оживени ханъмите. "Ох...в друг харем", отговорил султанът.

Така и аз, харесват ми фиатките (Брава, Стило).. но и алфите - като се почне от 145, 147, и се свърши със 156 crosswagon(Q4), задължително дизел. От друга страна, едно БМВ 320Д също е супер. В момента съм за малко в Белгия и открих, че БМВ не е кола само за дебеловрати бандити. Тук си е нормална кола, има ги в по-голямо количество от коя да е друга марка. Има и много алфи, сааби, какво ли не, но баварки най-много.

значи моята класация:
Брава/Алфа 145/Марея/ -- бюджетното решение
Стило/алфа 147/бмв318 -- ако забогатея ненадейно
алфа 156/брера/320д -- ако забогатея толкова, че не знам какво да си правя парите

така или иначе в момента трябва да си стегна бангията за зимата.

Сря Авг 16, 2006 10:21 pm
UNREAD_POST 
Rayo написа:
Знаете ли вица за султана, който влязъл кахърен в харема си ? наобиколили го многобройните му жени и го попитали защо е тъй натъжен. "Ох, отвърнал той, влюбих се". "коя от нас, в коя от нас" попитали радостно оживени ханъмите. "Ох...в друг харем", отговорил султанът.

Така и аз, харесват ми фиатките (Брава, Стило).. но и алфите - като се почне от 145, 147, и се свърши със 156 crosswagon(Q4), задължително дизел. От друга страна, едно БМВ 320Д също е супер. В момента съм за малко в Белгия и открих, че БМВ не е кола само за дебеловрати бандити. Тук си е нормална кола, има ги в по-голямо количество от коя да е друга марка. Има и много алфи, сааби, какво ли не, но баварки най-много.

значи моята класация:
Брава/Алфа 145/Марея/ -- бюджетното решение
Стило/алфа 147/бмв318 -- ако забогатея ненадейно
алфа 156/брера/320д -- ако забогатея толкова, че не знам какво да си правя парите

така или иначе в момента трябва да си стегна бангията за зимата.

"ако забогатея толкова, че не знам какво да си правя парите" , как ще ми отива едно "Фалконче" или една 7-8 местна "Чесничка".. е може и някое по-малко "Боингче", к'во ша кажете а?!
К'ви Фиатове, к'ви беемвета БЕ!!? :mrgreen:

Сря Авг 16, 2006 10:54 pm
UNREAD_POST 
ЪЪЪ, такова, ми Боингчето за какво ще ти е ? за фалкончето - ясно, джиткане по Европата по бизнес и не само, ама другото? Цял боинг сътрудници (сътруднички???). Аре недей, че май само за един човек се сещам, дето може да разполага с Боинг. Имаше един филм с Харисън Форд в главната роля, там неговият герой разполагаше с боинг, на два етажа хем, ама лошите искаха да му го вземат и стана тя една ... :mrgreen:

Чет Авг 17, 2006 1:01 am
UNREAD_POST 
@Nino

Piagio правят малки самолети. Да сме верни докраой на италианското

Чет Авг 17, 2006 7:43 am
UNREAD_POST 
ами аз при добро стечение на обстоятелствата бих си взел 1 ново гранде пунто 1.3 16V Multijet 90, ама да си го наглася аз в магазина....

малииииии 3.9 нафта на извънградско и 5.9 - градско.....

тъй вече наситина ще ходя и до тоалетната с колата :mrgreen:

Чет Авг 17, 2006 8:36 am
UNREAD_POST 
Mitko написа:
@Nino

Абсолютно прав си! :mrgreen: Ха, не знаех, че Piagio правят леки самолети! :shock:

Чет Авг 17, 2006 8:56 am
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Nino написа:
Mitko написа:
@Nino

Абсолютно прав си! :mrgreen: Ха, не знаех, че Piagio правят леки самолети! :shock:

...и аз също... :shock:

Чет Авг 17, 2006 9:13 am
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Виждам че всички се размечтаха и в тоя ред на мисли аз ето какво предпочитам и бих си купил :mrgreen: :

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Чет Авг 17, 2006 9:28 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Следващата ми кола ще е НОВА, а не втора употреба, както досегашните две, които съм имал. Не съм луд фен на някаква конкретна марка, но не знам защо ми се иска да опитам нещо скандинавско, например Volvo S40, за предпочитане с по-голям двигател, да кажем ... 2.4.

Определено вече си заобичах и фиата, за близо година откакто го имам, след първоначалното обслужване само сипвам бензин и го карам - 1 лев не съм дал за ремонти. Жена ми направо е влюбена в него, така че на нея ще й купя НОВ фиат, нещо по-мъничко и практично за градско каране.

Чет Авг 17, 2006 9:30 am
Профил
UNREAD_POST 
За съжаление всичко зависи от мъни...мъни...$$$$

В състоянието ми сега (финансово) мисля че намерих оптималното решение с Бравата (ех само клима да имаше)
Ако състоянието ми се подобри скачам на едно FIAT STILO 1,9 16V JTD MULTIWAGON DYNAMIC - дай боже до някоя година....
А междувременно за жената едно Grande Punto Sporting или нещо от сорта - та и аз да му се кефя редовно.
А, както един колега каза ако се чудя какво да си правя парите - тогава ще се 'влюбя в друг харем' най вероятно - нещо по-спортно и легнало на земята за кеф, а за път и работа - некъв голем кораб (сега не знам какъв ама най-вероятно мечок)..., а да и едно моторче задължително - някакъв чопър - да си бръмча като съм свободен - на 1-ва, 2-ра, ей така за кеф.

Чет Авг 17, 2006 9:34 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 38 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща