|
|
Дата и час: Вто Юли 08, 2025 5:47 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
е-mail от <500wantsyou_fiat@niumidia.it>
Автор |
Съобщение |
Kuku
|
Преди време нали имаше някаква игра за спечелване на Седичи и возене с Ферари, и там май се оставяше е-майл :roll:
|
Пет Юли 28, 2006 1:13 pm |
|
 |
AlBundy
|
Килърчо, ще хакнеш на баба си хвърчилото ламе
Нямаше да се обаждам, ама някой гледал ли е сорса на отворена страница с мнения? Някой да забелязва под моето мнение e-mail адрес? Няма нали ;) Като застанеш на прати е-маил и долу се вижда направо мейла, на който трябва да се прати. В случая това са kiro_of_the_day@yahoo.com, dimitar_ak@fiat-bg.com и т.н. и не е необходимо никакво хакване на достъп, за да се извлече тази информация
Роботчето сканира гугъл с фразите mailto: fiat дърпа страниците и екстрактва мейл адресите. На печелившите честито и друг път търсете вината в себе си, а не набеждавайте админи и модератори. А препоръката ми към модераторите е да си скрият мейлите, щото форума може и да не може да се хакне, ама поща като абв, майл.бг си е направо без парола и изключително лесно може да се сдобия с модераторски акаунт.
Последна промяна AlBundy на Пет Юли 28, 2006 1:32 pm, променена общо 1 път
|
Пет Юли 28, 2006 1:21 pm |
|
 |
Ferrari
|
AlBundy написа: Килърчо, ще хакнеш на баба си хвърчилото ламе Нямаше да се обаждам, ама някой гледал ли е сорса на отворена страница с мнения? Някой да забелязва под моето мнение e-mail адрес? Няма нали ;) Като застанеш на прати е-маил и долу се вижда направо мейла, на който трябва да се прати. В случая това са kiro_of_the_day@yahoo.com, dimitar_ak@fiat-bg.com и т.н. и не е необходимо никакво хакване на достъп, за да се извлече тази информация
Това написах и аз. Един робот се справя за секунди със задачата.
|
Пет Юли 28, 2006 1:31 pm |
|
 |
Yavor
|
Най-интересното е че аз го получих на служебния ми мейл, който НЕ Е този от профила ми - на него не съм го получил. Служебния ми мейл май съм го писал веднъж-дваж в теми - което ме навежда на мисълта че все пак това е бот...
EDIT: Проверих - писал съм го само веднъж този мейл
|
Пет Юли 28, 2006 1:36 pm |
|
 |
Ferrari
|
Начина за борба с роботите е да се направи и за четене форума да иска да се логнеш. Това е глупаво защото все пак ще искаш да прочетеш какво има тук за да решиш дали да се регистрираш.
|
Пет Юли 28, 2006 1:39 pm |
|
 |
AlBundy
|
И това не е пречка - регват се със скрипт, че и рисуваните цифрички четът.
|
Пет Юли 28, 2006 1:44 pm |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
И аз съм в АБВ, но нямам поща, което малко ме разочарова, щом е от клуб 500  :mrgreen:
Доколкото разбирам, това е обява за конкурс за дизайн на новия 500, като творбите се изпращат до 15.09...
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Пет Юли 28, 2006 1:52 pm |
|
 |
ilkor
|
Цитат: И преди да линчувате Митко я се сетете колко от вас са ходили на www.fiat500.com или подобно място Аз може и да съм ходил но точно този адрес не съм писал никъде. Обикновено на такива места пиша друг. Цитат: гледал ли е сорса на отворена страница с мнения? Някой да забелязва под моето мнение e-mail адрес?
Забранил съм показването на адреса ми. Така че ако се вижда някъде това е бъг. А бъговете трябва да се оправят ...
|
Пет Юли 28, 2006 1:58 pm |
|
 |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
Аз нямам такова писмо.Може би,не е форума мястото от където за взети адресите на тези,които са получили това писмо :roll:
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Пет Юли 28, 2006 2:20 pm |
|
 |
kiler_4o
Член на клуба
Регистриран на: Сря Май 10, 2006 8:44 pm Мнения: 690 Местоположение: Бургас, Меден Рудник
|
AlBundy написа: Килърчо, ще хакнеш на баба си хвърчилото ламе Нямаше да се обаждам, ама някой гледал ли е сорса на отворена страница с мнения? Някой да забелязва под моето мнение e-mail адрес? Няма нали ;) Като застанеш на прати е-маил и долу се вижда направо мейла, на който трябва да се прати. В случая това са kiro_of_the_day@yahoo.com, dimitar_ak@fiat-bg.com и т.н. и не е необходимо никакво хакване на достъп, за да се извлече тази информация Роботчето сканира гугъл с фразите mailto: fiat дърпа страниците и екстрактва мейл адресите. На печелившите честито и друг път търсете вината в себе си, а не набеждавайте админи и модератори. А препоръката ми към модераторите е да си скрият мейлите, щото форума може и да не може да се хакне, ама поща като абв, майл.бг си е направо без парола и изключително лесно може да се сдобия с модераторски акаунт.
с хакване имах предвид получаване на администраторски достъп... и това ме провокира като се прибера в Бургас веднага да опитам да хакна форума ... Ако получа администраторски достъп - надявам се да не ми изтриете акаунта както направи доставчикът ми ... ще Ви кажа ако успея ...
_________________ Fiat Cinquecento 0,9i
Fiat Punto Mk.II `01 Go!
Lancia Zeta 2.1TD
|
Пет Юли 28, 2006 4:27 pm |
|
 |
AlBundy
|
Hahaha mи да беше си спрял компа в Бургас бе чадо :mrgreen:
|
Пет Юли 28, 2006 7:53 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Ми аз пък не съм получил на нито един от майлите :roll:
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Съб Юли 29, 2006 12:40 am |
|
 |
ivo
Фиат фанатик
Регистриран на: Чет Ное 18, 2004 7:09 pm Мнения: 961 Местоположение: Русе
|
Не коментирам рекламата на новото ФИАТ 500 и играта която са заформили от ФИАТ, както пише в пиисмото което е цтиирал колегат, но според мен проблема не е във форума, аз лиично иимам няколко мейла в АБВ, а във форума а мии е даден служебния и в никои от тях нямам такова писмо. От което следва че ако е получен достъп до базата от форума следва до всички да има такиива писма, а това не е така. /Пиисмата ми на работа миинават през да фаеруола и всеки праща репорт при заловено нередно писмо, а и такова нямам. следователно 98% съм убеден че проблема е личен за всеки, кой къде е ходиил в нета икъде се е региистриирал.
Поздрави
Ивайло
_________________ Tempra 1.6 i.e. Lybra 1.8 vvt Lybra 1.8 vvt Delta III 1.9 mjett 088 9 242 369
|
Съб Юли 29, 2006 12:45 am |
|
 |
DEYAN IYI
Кара кола
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 3:41 am Мнения: 324 Местоположение: ПЛОВДИВ
|
Не знам, но аз със сигурност съм влизал в 500клуб и имам пощи в АБВ, Яхуу и Хотмейл, но никъде не съм получил въпросното писмо
Това е само инфо за търсачите на силни усещания!
_________________ Бай Фичо - ега ти пауъра!!!
|
Съб Юли 29, 2006 1:29 am |
|
 |
Punto SX
Кара кола
Регистриран на: Сря Ное 16, 2005 4:14 pm Мнения: 311 Местоположение: Велико Търново
|
Kuku написа: Преди време нали имаше някаква игра за спечелване на Седичи и возене с Ферари, и там май се оставяше е-майл :roll:
Явно от там са взели мейлите от регистрацията за Седичито. Проблема не е нито във форума, нито на кой домейн е пощата.
Все пак накратко някой би ли обобщил какво пише в мейла. Долу горе го разбрах но все пак.
_________________ Punto SX 1.1 55
|
Съб Юли 29, 2006 1:20 pm |
|
|