Дата и час: Вто Юли 08, 2025 6:45 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
е-mail от <500wantsyou_fiat@niumidia.it> 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Преди време нали имаше някаква игра за спечелване на Седичи и возене с Ферари, и там май се оставяше е-майл :roll:

Пет Юли 28, 2006 1:13 pm
UNREAD_POST 
Килърчо, ще хакнеш на баба си хвърчилото ламе :D :D :D
Нямаше да се обаждам, ама някой гледал ли е сорса на отворена страница с мнения? Някой да забелязва под моето мнение e-mail адрес? Няма нали ;) Като застанеш на прати е-маил и долу се вижда направо мейла, на който трябва да се прати. В случая това са kiro_of_the_day@yahoo.com, dimitar_ak@fiat-bg.com и т.н. и не е необходимо никакво хакване на достъп, за да се извлече тази информация

Роботчето сканира гугъл с фразите mailto: fiat дърпа страниците и екстрактва мейл адресите. На печелившите честито и друг път търсете вината в себе си, а не набеждавайте админи и модератори. А препоръката ми към модераторите е да си скрият мейлите, щото форума може и да не може да се хакне, ама поща като абв, майл.бг си е направо без парола и изключително лесно може да се сдобия с модераторски акаунт.

Последна промяна AlBundy на Пет Юли 28, 2006 1:32 pm, променена общо 1 път

Пет Юли 28, 2006 1:21 pm
UNREAD_POST 
AlBundy написа:
Нямаше да се обаждам, ама някой гледал ли е сорса на отворена страница с мнения? Някой да забелязва под моето мнение e-mail адрес? Няма нали ;) Като застанеш на прати е-маил и долу се вижда направо мейла, на който трябва да се прати. В случая това са kiro_of_the_day@yahoo.com, dimitar_ak@fiat-bg.com и т.н. и не е необходимо никакво хакване на достъп, за да се извлече тази информация

Това написах и аз. Един робот се справя за секунди със задачата.

Пет Юли 28, 2006 1:31 pm
UNREAD_POST 
Най-интересното е че аз го получих на служебния ми мейл, който НЕ Е този от профила ми - на него не съм го получил. Служебния ми мейл май съм го писал веднъж-дваж в теми - което ме навежда на мисълта че все пак това е бот...

EDIT: Проверих - писал съм го само веднъж този мейл

Пет Юли 28, 2006 1:36 pm
UNREAD_POST 
Начина за борба с роботите е да се направи и за четене форума да иска да се логнеш. Това е глупаво защото все пак ще искаш да прочетеш какво има тук за да решиш дали да се регистрираш.

Пет Юли 28, 2006 1:39 pm
UNREAD_POST 
И това не е пречка - регват се със скрипт, че и рисуваните цифрички четът.

Пет Юли 28, 2006 1:44 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
И аз съм в АБВ, но нямам поща, което малко ме разочарова, щом е от клуб 500 :wink: :mrgreen:

Доколкото разбирам, това е обява за конкурс за дизайн на новия 500, като творбите се изпращат до 15.09...

Пет Юли 28, 2006 1:52 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Цитат:
И преди да линчувате Митко я се сетете колко от вас са ходили на www.fiat500.com или подобно място

Аз може и да съм ходил но точно този адрес не съм писал никъде. Обикновено на такива места пиша друг.

Цитат:
гледал ли е сорса на отворена страница с мнения? Някой да забелязва под моето мнение e-mail адрес?

Забранил съм показването на адреса ми. Така че ако се вижда някъде това е бъг. А бъговете трябва да се оправят ...

Пет Юли 28, 2006 1:58 pm
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Аз нямам такова писмо.Може би,не е форума мястото от където за взети адресите на тези,които са получили това писмо :roll:

Пет Юли 28, 2006 2:20 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба

UNREAD_POST 
AlBundy написа:

Роботчето сканира гугъл с фразите mailto: fiat дърпа страниците и екстрактва мейл адресите. На печелившите честито и друг път търсете вината в себе си, а не набеждавайте админи и модератори. А препоръката ми към модераторите е да си скрият мейлите, щото форума може и да не може да се хакне, ама поща като абв, майл.бг си е направо без парола и изключително лесно може да се сдобия с модераторски акаунт.

с хакване имах предвид получаване на администраторски достъп... и това ме провокира като се прибера в Бургас веднага да опитам да хакна форума ... Ако получа администраторски достъп - надявам се да не ми изтриете акаунта както направи доставчикът ми ... ще Ви кажа ако успея ...

Пет Юли 28, 2006 4:27 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Hahaha mи да беше си спрял компа в Бургас бе чадо :mrgreen:

Пет Юли 28, 2006 7:53 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ми аз пък не съм получил на нито един от майлите :roll:

Съб Юли 29, 2006 12:40 am
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Не коментирам рекламата на новото ФИАТ 500 и играта която са заформили от ФИАТ, както пише в пиисмото което е цтиирал колегат, но според мен проблема не е във форума, аз лиично иимам няколко мейла в АБВ, а във форума а мии е даден служебния и в никои от тях нямам такова писмо. От което следва че ако е получен достъп до базата от форума следва до всички да има такиива писма, а това не е така. /Пиисмата ми на работа миинават през да фаеруола и всеки праща репорт при заловено нередно писмо, а и такова нямам. следователно 98% съм убеден че проблема е личен за всеки, кой къде е ходиил в нета икъде се е региистриирал.

Поздрави

Ивайло

Съб Юли 29, 2006 12:45 am
Профил ICQ WWW
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Не знам, но аз със сигурност съм влизал в 500клуб и имам пощи в АБВ, Яхуу и Хотмейл, но никъде не съм получил въпросното писмо :shock:

Това е само инфо за търсачите на силни усещания!

Съб Юли 29, 2006 1:29 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Kuku написа:
Преди време нали имаше някаква игра за спечелване на Седичи и возене с Ферари, и там май се оставяше е-майл :roll:

Явно от там са взели мейлите от регистрацията за Седичито. Проблема не е нито във форума, нито на кой домейн е пощата.

Все пак накратко някой би ли обобщил какво пише в мейла. Долу горе го разбрах но все пак.

Съб Юли 29, 2006 1:20 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща