|
|
Дата и час: Съб Авг 16, 2025 8:38 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Ferrari
|
 Яката секта
|
Вто Юли 25, 2006 12:39 am |
|
 |
perlsite
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:19 am Мнения: 712 Местоположение: София
|
Незнам дали е секта.. но когато ми предлагаха в една автокъща Алфа вместо ФИАТ... просто му се изсмях на собственика и му казах, че не търся Алфа, а ФИАТ Брава/Мареа и си тръгнах.
Продал готината Брава и тръгнал да ми пробутва залежалата Алфа... Странно е, че изобщо коментираме Алфите, нищо, че са собственост на ФИАТ. Поне на мен ми е неприятно някой да ми обяснява колко смотани коли са ФИАТ, как били най-ниския сегмент автомобили и как не били автомобили ами били каручки... :evil:
_________________ FIAT Marea
|
Вто Юли 25, 2006 1:17 am |
|
 |
Ferrari
|
perlsite написа: Незнам дали е секта.. но когато ми предлагаха в една автокъща Алфа вместо ФИАТ... просто му се изсмях на собственика и му казах, че не търся Алфа, а ФИАТ Брава/Мареа и си тръгнах. Продал готината Брава и тръгнал да ми пробутва залежалата Алфа... Странно е, че изобщо коментираме Алфите, нищо, че са собственост на ФИАТ. Поне на мен ми е неприятно някой да ми обяснява колко смотани коли са ФИАТ, как били най-ниския сегмент автомобили и как не били автомобили ами били каручки... :evil:
На мен ми е смешно това че Алфа е 80% и повече с FIAT части но било грешно да се казва че има общо с FIAT. Абе имаше един виц:
Малко негърче боядисва оградата в бяло. Спънало се в кофата с боята и се изцапало с бяло. Харесало му и се боядисало цялото бяло. Тича да се похвали на майкка си, а тя му теглила един бой за белята. Тича да се похвали и на баща си, но и той го набил. Седи негърчето и си мисли "ей, от 10 мин. съм бяло и вече мразя негри".
|
Вто Юли 25, 2006 7:29 am |
|
 |
Слав
|
Mitko написа: perlsite написа: Незнам дали е секта.. но когато ми предлагаха в една автокъща Алфа вместо ФИАТ... просто му се изсмях на собственика и му казах, че не търся Алфа, а ФИАТ Брава/Мареа и си тръгнах. Продал готината Брава и тръгнал да ми пробутва залежалата Алфа... Странно е, че изобщо коментираме Алфите, нищо, че са собственост на ФИАТ. Поне на мен ми е неприятно някой да ми обяснява колко смотани коли са ФИАТ, как били най-ниския сегмент автомобили и как не били автомобили ами били каручки... :evil: На мен ми е смешно това че Алфа е 80% и повече с FIAT части но било грешно да се казва че има общо с FIAT. Абе имаше един виц: Малко негърче боядисва оградата в бяло. Спънало се в кофата с боята и се изцапало с бяло. Харесало му и се боядисало цялото бяло. Тича да се похвали на майкка си, а тя му теглила един бой за белята. Тича да се похвали и на баща си, но и той го набил. Седи негърчето и си мисли "ей, от 10 мин. съм бяло и вече мразя негри".
Ама това за негърчето ме разби!
А това, че 80% са еднакви Alfa и Fiat си е напълно вярно.
Както е вярно, че и Lancia и Fiat са си 80% еднакви.
П.П.-Сега да не почнат да ме нападат ланчисти и алфисти-което си е така си е така!Аз на мойта Delta като и взимам части казвам, че са за Brava, защото ако искате ми вярваяйте, но има магазини дето си вдигат цените на еднакви иначе части ей така напук, само щото си мислят, че си балък и ядеш доматите с колците...
А освен това роговете са ми от Tipo и вервайте ми нема ник'ва разлика с тия на Lancia и Alfa Romeo! 
|
Вто Юли 25, 2006 9:51 am |
|
 |
everton
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Сря Май 18, 2005 9:22 pm Мнения: 371 Местоположение: Пловдив
|
нещо май изтриха 3 - тата страница и все едно няма нищо.
_________________ UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

|
Вто Юли 25, 2006 11:36 am |
|
 |
Abarth.
|
everton написа: нещо май изтриха 3 - тата страница и все едно няма нищо.
http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... sc&start=0 
|
Вто Юли 25, 2006 11:51 am |
|
 |
Слав
|
Какво да ти кажа...на мен вече за N-ти път ми се случва да се трият мнения... :x
Даже в една тема с колегата Virusalfa коментирахме, че се трият теми и мнения...и познайте-тази страница беше изтрита, а темата заключена...абе нямам думи! :evil:
|
Вто Юли 25, 2006 12:14 pm |
|
 |
gaginev
Член на клуба
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:46 am Мнения: 118 Местоположение: Бургас
|
Уахахахаха ,това за негърчето беше много яко,хахахаххахахаха 
|
Вто Юли 25, 2006 2:07 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
gaginev написа: Уахахахаха ,това за негърчето беше много яко,хахахаххахахаха 
Мноооооого стар расистки виц.
|
Сря Юли 26, 2006 9:44 am |
|
 |
gaginev
Член на клуба
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:46 am Мнения: 118 Местоположение: Бургас
|
Ами не го знаех,а много ми хареса.Вчера цял ден съм го разказвал на този и онзи.
|
Сря Юли 26, 2006 12:42 pm |
|
 |
Ferrari
|
Малка извадка от Alfa форума. Моля някой да ме доубие за да не умра от смях и задушаване
Naso написа: Въпрос на вкус било.... ама незнам на кой му аресва да кара пластмаси. Иначе 145 била гадна, ма така е, еле па гроздето кво е кисело, малиииии.
Вальо нема нужда да карат да сравневаме. Сами да дойдат. Ние секи ден си гледаме на Бобо брадвата (която все пак е ЙТД) и коя и да фанеш от наште. И нека некой ми намери кой да е ФИАТ (ко щете и стило) да се мери по убост с мойта 145ца (по убост казах не по драскотини )
Незнам колко требе да сте заблудени, ама немое една кола де струва почти по 2, да ми я броите за еднаква.
Тъпото вие го сравнявате със 145. Ние неаме нищо против и бравото.
И айде стига колкото и да се напъвате, нема да изкарате ФИАТките на нивото на оборудване на Алфа (то и ферари е фиат, само са му навреле некъф многоцилиндров мотор с цел оскъпяване мамицата им).
Тук никой не е казал, че не харесва ФИАТ, просто сравняваме и на черното бело немое се каже!
|
Сря Юли 26, 2006 12:50 pm |
|
 |
pugsy
|
май изтриха темата
не им изнася и хоп в коша
|
Чет Юли 27, 2006 8:54 am |
|
 |
Ferrari
|
pugsy написа: май изтриха темата не им изнася и хоп в коша
Повечко им дойде рънътъ 
|
Чет Юли 27, 2006 8:56 am |
|
 |
pugsy
|
абеее шшш не съ ибавъй те,те са 2-пъти по скъпи от фиат и 2 пъти по евтини от Ауди по старо поне 3 години
|
Чет Юли 27, 2006 9:06 am |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
достатъчно колеги! модераторите на алфа са постъпили разумно, като са я изтрили темата! в крайна сметка не караме голфове и вектри /с извинение/!
митко посли и тая тема да изчезне, в крайна сметка италианките са страст и емоции, не просто средства за придвижване!
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Чет Юли 27, 2006 11:18 am |
|
|