Дата и час: Съб Авг 16, 2025 8:46 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Яката секта 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Яката секта
http://www.alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=4171 :lol:

Вто Юли 25, 2006 12:39 am
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Незнам дали е секта.. но когато ми предлагаха в една автокъща Алфа вместо ФИАТ... просто му се изсмях на собственика и му казах, че не търся Алфа, а ФИАТ Брава/Мареа и си тръгнах.
Продал готината Брава и тръгнал да ми пробутва залежалата Алфа... Странно е, че изобщо коментираме Алфите, нищо, че са собственост на ФИАТ. Поне на мен ми е неприятно някой да ми обяснява колко смотани коли са ФИАТ, как били най-ниския сегмент автомобили и как не били автомобили ами били каручки... :evil:

Вто Юли 25, 2006 1:17 am
Профил
UNREAD_POST 
perlsite написа:
Незнам дали е секта.. но когато ми предлагаха в една автокъща Алфа вместо ФИАТ... просто му се изсмях на собственика и му казах, че не търся Алфа, а ФИАТ Брава/Мареа и си тръгнах.
Продал готината Брава и тръгнал да ми пробутва залежалата Алфа... Странно е, че изобщо коментираме Алфите, нищо, че са собственост на ФИАТ. Поне на мен ми е неприятно някой да ми обяснява колко смотани коли са ФИАТ, как били най-ниския сегмент автомобили и как не били автомобили ами били каручки... :evil:

На мен ми е смешно това че Алфа е 80% и повече с FIAT части но било грешно да се казва че има общо с FIAT. Абе имаше един виц:

Малко негърче боядисва оградата в бяло. Спънало се в кофата с боята и се изцапало с бяло. Харесало му и се боядисало цялото бяло. Тича да се похвали на майкка си, а тя му теглила един бой за белята. Тича да се похвали и на баща си, но и той го набил. Седи негърчето и си мисли "ей, от 10 мин. съм бяло и вече мразя негри".

Вто Юли 25, 2006 7:29 am
UNREAD_POST 
Mitko написа:
perlsite написа:

На мен ми е смешно това че Алфа е 80% и повече с FIAT части но било грешно да се казва че има общо с FIAT. Абе имаше един виц:

Малко негърче боядисва оградата в бяло. Спънало се в кофата с боята и се изцапало с бяло. Харесало му и се боядисало цялото бяло. Тича да се похвали на майкка си, а тя му теглила един бой за белята. Тича да се похвали и на баща си, но и той го набил. Седи негърчето и си мисли "ей, от 10 мин. съм бяло и вече мразя негри".

Ама това за негърчето ме разби! :36_2_33:
А това, че 80% са еднакви Alfa и Fiat си е напълно вярно.
Както е вярно, че и Lancia и Fiat са си 80% еднакви.

П.П.-Сега да не почнат да ме нападат ланчисти и алфисти-което си е така си е така!Аз на мойта Delta като и взимам части казвам, че са за Brava, защото ако искате ми вярваяйте, но има магазини дето си вдигат цените на еднакви иначе части ей така напук, само щото си мислят, че си балък и ядеш доматите с колците...
А освен това роговете са ми от Tipo и вервайте ми нема ник'ва разлика с тия на Lancia и Alfa Romeo! :wink:

Вто Юли 25, 2006 9:51 am
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
нещо май изтриха 3 - тата страница и все едно няма нищо.

Вто Юли 25, 2006 11:36 am
Профил
UNREAD_POST 
everton написа:
нещо май изтриха 3 - тата страница и все едно няма нищо.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... sc&start=0 8)

Вто Юли 25, 2006 11:51 am
UNREAD_POST 
Какво да ти кажа...на мен вече за N-ти път ми се случва да се трият мнения... :x
Даже в една тема с колегата Virusalfa коментирахме, че се трият теми и мнения...и познайте-тази страница беше изтрита, а темата заключена...абе нямам думи! :evil:

Вто Юли 25, 2006 12:14 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Уахахахаха ,това за негърчето беше много яко,хахахаххахахаха :36_2_33:

Вто Юли 25, 2006 2:07 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
gaginev написа:
Уахахахаха ,това за негърчето беше много яко,хахахаххахахаха :36_2_33:

Мноооооого стар расистки виц.

Сря Юли 26, 2006 9:44 am
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Ами не го знаех,а много ми хареса.Вчера цял ден съм го разказвал на този и онзи.

Сря Юли 26, 2006 12:42 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Малка извадка от Alfa форума. Моля някой да ме доубие за да не умра от смях и задушаване :36_2_33:

Naso написа:
Въпрос на вкус било.... ама незнам на кой му аресва да кара пластмаси. Иначе 145 била гадна, ма така е, еле па гроздето кво е кисело, малиииии.

Вальо нема нужда да карат да сравневаме. Сами да дойдат. Ние секи ден си гледаме на Бобо брадвата (която все пак е ЙТД) и коя и да фанеш от наште. И нека некой ми намери кой да е ФИАТ (ко щете и стило) да се мери по убост с мойта 145ца (по убост казах не по драскотини )

Незнам колко требе да сте заблудени, ама немое една кола де струва почти по 2, да ми я броите за еднаква.

Тъпото вие го сравнявате със 145. Ние неаме нищо против и бравото.

И айде стига колкото и да се напъвате, нема да изкарате ФИАТките на нивото на оборудване на Алфа (то и ферари е фиат, само са му навреле некъф многоцилиндров мотор с цел оскъпяване мамицата им).

Тук никой не е казал, че не харесва ФИАТ, просто сравняваме и на черното бело немое се каже!

Сря Юли 26, 2006 12:50 pm
UNREAD_POST 
май изтриха темата
не им изнася и хоп в коша

Чет Юли 27, 2006 8:54 am
UNREAD_POST 
pugsy написа:
май изтриха темата
не им изнася и хоп в коша

Повечко им дойде рънътъ :36_2_33:

Чет Юли 27, 2006 8:56 am
UNREAD_POST 
абеее шшш не съ ибавъй те,те са 2-пъти по скъпи от фиат и 2 пъти по евтини от Ауди по старо поне 3 години

Чет Юли 27, 2006 9:06 am

UNREAD_POST 
достатъчно колеги! модераторите на алфа са постъпили разумно, като са я изтрили темата! в крайна сметка не караме голфове и вектри /с извинение/!
митко посли и тая тема да изчезне, в крайна сметка италианките са страст и емоции, не просто средства за придвижване!

Чет Юли 27, 2006 11:18 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща