Дата и час: Нед Сеп 28, 2025 12:54 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
кола без 1 номер :) 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST кола без 1 номер :)
има ли проблем ако колата е само с 1 номер(другия липсва)? в смисъл на улицата може да правят проблем катаджийте,ама в КАТ как стои процедурата? може ли да отида с талона и другия номер примерно и да ми издадат нов,предполагам се плаща :roll:

май се ходело първо в районното,подавало се заявление.....някой знае ли как става и може ли да ми обясни,че ми е спешно!!! :?

Пет Юни 09, 2006 12:34 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: кола без 1 номер :)
sehnsucht написа:
има ли проблем ако колата е само с 1 номер(другия липсва)? в смисъл на улицата може да правят проблем катаджийте,ама в КАТ как стои процедурата? може ли да отида с талона и другия номер примерно и да ми издадат нов,предполагам се плаща :roll:

май се ходело първо в районното,подавало се заявление.....някой знае ли как става и може ли да ми обясни,че ми е спешно!!! :?

Ако е откраднат трябва да го обявиш за издирване!!!
Иначе в КАТ подаваш документи и ти сменят номерата около 50-тина лева излиза май... но трябва да го обявиш задължително за издирване...

Пет Юни 09, 2006 12:59 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Ако е откраднат номера :( , първо трябва да отидеш до :arrow: РПУ-то за да ти издадат служебна бележка, която трябва да представиш пред КАТ за да ти извадят нови регистрационни №. Без един регистрационнен № не можеш да караш поне у нас :wink: :)

Пет Юни 09, 2006 3:58 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
ами,няма да мога,ще карам,и като ме спрат ще лъжа кво ли не :mrgreen:
ма не е въпроса там....искам да знам,дали истинския собственник трябва да ходи да се разправя,или мога само с талона аз да се оправям и да попълвам декларации и молби!!! И дали после в КАТ ще ми направят същия номер,или трябва да сменям и двата,със все талона???

Пет Юни 09, 2006 5:41 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Сменя се изцяло номера. Дават ти съвсем друг. Иначе не те съветвам да караш без номер. Ти можеш да лъжеш, ма ще лъжеш един, втори, трети ... да не стане като с лъжливото овчарче. Те и КАТ-аджийте не консумират доматите с колците. Ще уцелиш некоя греда и за това нарушение закона предвижда лишаване за определен срок.

Пет Юни 09, 2006 10:37 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Единствено можеш да лъжеш за предния номер че си правил някакъв ремонт нещо и не се закача добре... обаче задния е задължителен!
Попринцип предния е предвидено че може да се маха, но карането без него не е много правилно. За без заден номер обаче - това е престъпление.
А ако някой ти го е откраднал - бягай бързо да си подадеш документите, защото ако този който ти го е взел си го сложи на неговата кола и направи белята - смятай какво ще стане после :(

Съб Юни 10, 2006 8:46 am
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
А какво се е случило с номера ти?Все пак ако крадат има логика да откраднат и двата макар че то като ги пуснеш за издирване трудно ще ги ползват.Обикновенно номерата пострадват от катастрофи - преди време карах една Алфа и я удариха ама много лошо отпред и номера не ставаше за нищо - в смисъл теглична на предсния го продупчил,отделно от това се смазал целия от удър-а че и изгорял после (като се е запалил бензина от резервоара на предната кола).Та тогава катаджиите направо са си написали в протокола за птп-то че номера не прилича на нищо и барабар с протокола и номера в КАТ отидохме и след едномесечен срок бяха направили дубликат на номера (по талона и задния номер) и иззеха стария за унищожаване - дотогава колата я оправихме и се караше с копието от протокола и унищожения стар номер на седалката 8)

Съб Юни 10, 2006 8:03 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Аз моите съм ги занитил и двата допълнително. Предните много ги крадът, особено като са "лесно запомнящи се". Ей така от злоба. 8)

Съб Юни 10, 2006 9:35 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
AlBundy написа:
Аз моите съм ги занитил и двата допълнително. Предните много ги крадът, особено като са "лесно запомнящи се". Ей така от злоба. 8)

На мен в КАТ този който ми ги слагаше ми предложи и ги занити с по 3 нита. Той ми каза че много ги крадяли...
А не само от злоба... могат да ги използат да извършат престъпление - това са лошите случаи...

Съб Юни 10, 2006 10:34 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Дали ако ти откраднат номера ще ти платят от каско-то? :mrgreen: .Все пак де да знам това си е част от колата и определено е носител на номер 8)

Нед Юни 11, 2006 10:18 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ]