Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 4:47 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Mercedes CLS 55 AMG IWC Ingenieur 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

Мнение 
Цитат:
като почнат да слагат на малките двигатели смешни джанти наистина е много грозно
но пипнато от AMG ми харесва

Така е много по-добре 8) , но мен лично в R-Class не ми харесва :( задната част, особенно около прозореца и задния капак, иначе всично останало си му е OK :) :)

Нед Юни 04, 2006 7:54 pm
Профил WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение я пак
............... шефа ми има същият!Трябва да ви кажа, че всички мнения от рода на "ще го продам веднага" или пък 'яко грозен" изчезват в момента в който човек има достъп до такава кола!бях гледал по телевизията как на задната седалка човек щял да си разбие главата докато сяда!Дрън-дрън колата си е перфектна-просто гроздето е кисело! :wink:

Нед Юни 04, 2006 10:19 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак

Мнение 
Абе грознички са... поне една по-свястна решетка отпред да им бяха сложили, а то... мерцедес... :twisted: А за този R-класа ли е, какво ли, направо нямам думи. Трябва да си уволнят дизайнера и предполагам също специалиста по аеродинамика (ако въобще имат такъв)...

Нед Юни 04, 2006 11:08 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
johnfound написа:
Абе грознички са... поне една по-свястна решетка отпред да им бяха сложили, а то... мерцедес... :twisted: А за този R-класа ли е, какво ли, направо нямам думи. Трябва да си уволнят дизайнера и предполагам също специалиста по аеродинамика (ако въобще имат такъв)...

Имат си всичко те... :) ти не се притеснявай ;)
А относно решетката - това е част от специфичния облик на марката... тази решетка е характерна още от моделите през 1965г. и насам във всички останали...

Пон Юни 05, 2006 7:14 am
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак

Мнение 
Mazgarev написа:
johnfound написа:

Имат си всичко те... :) ти не се притеснявай ;)
А относно решетката - това е част от специфичния облик на марката... тази решетка е характерна още от моделите през 1965г. и насам във всички останали...

Това определено не може да е оправдание за грозния и вид. :twisted: Традициите са си традиции, но изкуството си е изкуство и двете нямат нищо общо. А дизайна на коли си е изкуство.

Пон Юни 05, 2006 7:51 am
Профил
Мнение 
Хей, изобщо не подозирах, че един съвсем невинен коментар относно дизайна на една кола може да предизвика такава ожесточена дискусия, в която всеки е по малко прав :D Като казах "грозен", имах предвид само и единствено външен вид. Ясно е, че това е Мерцедес с всички качества и достоинства на марката. За съжаление, дизайнът не е едно от тях, поне в тоя екземпляр. Всяка марка понякога се улива с дизайна (пример - Fiat Multipla), Мерцедес не прави изключение. Аз съм абсолютно наясно, че в случая марката продава изделието и дори и да е най-грозната кола на света и да струва 1 млн, пак ще се намерят сноби, които ще си я купят, защото така ще демонстрират благосъстояние. Отделен е въпроса, че от последната гама на Мерцедес има и други достатъчно скъпи и къде-къде по-красиви автомобили. А що се отнася до това, че "гроздето е кисело", да, не бих могъл да си позволя подобен автомобил, но ако можех, толкова повече бих желал колата ми, освен скъпа, да е и красива. Все пак, когато даваш една камара пари, можеш да имаш някакви изисквания насреща, които включват и нещо друго, освен емблемата на предния капак и надписа на задния.

Пон Юни 05, 2006 10:31 am
Фиат маниак
Фиат маниак

Мнение 
ivjordan написа:
(пример - Fiat Multipla)

Ама много си прав - Мултиплата е мнооо-го грозна. ;)

Пон Юни 05, 2006 2:00 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2