|
|
Дата и час: Пет Сеп 19, 2025 4:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Mercedes CLS 55 AMG IWC Ingenieur
Автор |
Съобщение |
FIRE 8V
Фиат маниак
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 1:32 am Мнения: 570 Местоположение: Обект 9
|
Цитат: като почнат да слагат на малките двигатели смешни джанти наистина е много грозно но пипнато от AMG ми харесва
Така е много по-добре  , но мен лично в R-Class не ми харесва :( задната част, особенно около прозореца и задния капак, иначе всично останало си му е OK 
_________________ 146E e 188 e 350 https://www.fiat-uno.org/
|
Нед Юни 04, 2006 7:54 pm |
|
 |
rymbym
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 2:41 am Мнения: 126 Местоположение: София 19 Люлин 10
|
 я пак
............... шефа ми има същият!Трябва да ви кажа, че всички мнения от рода на "ще го продам веднага" или пък 'яко грозен" изчезват в момента в който човек има достъп до такава кола!бях гледал по телевизията как на задната седалка човек щял да си разбие главата докато сяда!Дрън-дрън колата си е перфектна-просто гроздето е кисело! 

MAREA SX 1.6 16V
|
Нед Юни 04, 2006 10:19 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Абе грознички са... поне една по-свястна решетка отпред да им бяха сложили, а то... мерцедес... :twisted: А за този R-класа ли е, какво ли, направо нямам думи. Трябва да си уволнят дизайнера и предполагам също специалиста по аеродинамика (ако въобще имат такъв)...
|
Нед Юни 04, 2006 11:08 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
johnfound написа: Абе грознички са... поне една по-свястна решетка отпред да им бяха сложили, а то... мерцедес... :twisted: А за този R-класа ли е, какво ли, направо нямам думи. Трябва да си уволнят дизайнера и предполагам също специалиста по аеродинамика (ако въобще имат такъв)...
Имат си всичко те...  ти не се притеснявай ;)
А относно решетката - това е част от специфичния облик на марката... тази решетка е характерна още от моделите през 1965г. и насам във всички останали...
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Пон Юни 05, 2006 7:14 am |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Mazgarev написа: johnfound написа: Абе грознички са... поне една по-свястна решетка отпред да им бяха сложили, а то... мерцедес... :twisted: А за този R-класа ли е, какво ли, направо нямам думи. Трябва да си уволнят дизайнера и предполагам също специалиста по аеродинамика (ако въобще имат такъв)... Имат си всичко те...  ти не се притеснявай ;) А относно решетката - това е част от специфичния облик на марката... тази решетка е характерна още от моделите през 1965г. и насам във всички останали...
Това определено не може да е оправдание за грозния и вид. :twisted: Традициите са си традиции, но изкуството си е изкуство и двете нямат нищо общо. А дизайна на коли си е изкуство.
|
Пон Юни 05, 2006 7:51 am |
|
 |
ivjordan
|
Хей, изобщо не подозирах, че един съвсем невинен коментар относно дизайна на една кола може да предизвика такава ожесточена дискусия, в която всеки е по малко прав  Като казах "грозен", имах предвид само и единствено външен вид. Ясно е, че това е Мерцедес с всички качества и достоинства на марката. За съжаление, дизайнът не е едно от тях, поне в тоя екземпляр. Всяка марка понякога се улива с дизайна (пример - Fiat Multipla), Мерцедес не прави изключение. Аз съм абсолютно наясно, че в случая марката продава изделието и дори и да е най-грозната кола на света и да струва 1 млн, пак ще се намерят сноби, които ще си я купят, защото така ще демонстрират благосъстояние. Отделен е въпроса, че от последната гама на Мерцедес има и други достатъчно скъпи и къде-къде по-красиви автомобили. А що се отнася до това, че "гроздето е кисело", да, не бих могъл да си позволя подобен автомобил, но ако можех, толкова повече бих желал колата ми, освен скъпа, да е и красива. Все пак, когато даваш една камара пари, можеш да имаш някакви изисквания насреща, които включват и нещо друго, освен емблемата на предния капак и надписа на задния.
|
Пон Юни 05, 2006 10:31 am |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
|
ivjordan написа: (пример - Fiat Multipla)
Ама много си прав - Мултиплата е мнооо-го грозна. ;)
|
Пон Юни 05, 2006 2:00 pm |
|
|