Автор |
Съобщение |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
 По светло и насред София...
Отмъкват мерцедес пред очите на КАТ
Дързък крадец отмъкна последен модел “ Мерцедес”, докато униформени полицаи проверяваха документите на шофьора по светло, насред столицата.
Пред очите на катаджиите, на водача на злополучния автомобил и на спътника му ловкият разбойник се метна в него и отпраши по булевард “България” към Бояна.
Eкшънът събра сеирджии на булевард “България” към 19,50 ч в четвъртък.
Шофьорът Георги Георгиев се вкопчи в отдалечаващата се кола и тя го влачи над сто метра с бясна скорост.
Сребристият “Мерцедес 500 SL” кабрио е собственост на “Винпром-Карнобат”, съобщи пръв “Нощен Труд”.
До късните часове вчера потърпевшите от апашката операция не бяха подали жалба в МВР.
Въпреки всичко ние издирваме автомобила и похитителите му, съобщиха от вътрешното ведомство.
Досега усилията им не са се увенчали с успех.
Очаква се неизвестният крадец да предложи да върне колата срещу откуп на собствениците й.
Източник: в."Труд"
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Съб Май 13, 2006 11:27 pm |
|
 |
Sven
|
Хахаа ебати пича, наказал е кардарашчето :mrgreen: земи тоя 500sl. Скоро о патрулките ще им краднат на ченгетат.
|
Съб Май 13, 2006 11:34 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Ххахаха е на тва му се вика да нямаш късмет.Добре де а спътникът му какво е правел извън возилото.Обикновенно при патрулката отива само шофъора?!?
А пичовете с Астра-та не са ли запрашили след него?Не че ще го стигнат ама все пак ей така за респекта.....
_________________ Fiat Tipo DGT 1108cm3 Fire 41kW Autogas
|
Съб Май 13, 2006 11:41 pm |
|
 |
nasty
Кара кола
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 4:42 pm Мнения: 287 Местоположение: Костинброд
|
пича дет е до него е бил синът на собственика и му е занесъл гсм-а на шофера че му е зззз отделно е работела колата че е пуснат бил климатика.....
ония са били с ауди и казали ми ние няма да можем да го стигнем но не са се обадили да кажат да я зесекат
намирисва там тая работа с полицаите направо никаква реакция :evil:
_________________ Punto 1.2 16v Sporting
|
Нед Май 14, 2006 12:11 am |
|
 |
Ferrari
|
Аз в случая бих подал жалба и ще съдя куките. За мен 100% са комбина.
|
Нед Май 14, 2006 12:15 am |
|
 |
rymbym
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 2:41 am Мнения: 126 Местоположение: София 19 Люлин 10
|
Mitko написа: Аз в случая бих подал жалба и ще съдя куките. За мен 100% са комбина.
1000% постановка!Няма станции ли кво...?

MAREA SX 1.6 16V
|
Нед Май 14, 2006 1:59 am |
|
 |
kc_3011
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Съб Яну 07, 2006 6:33 pm Мнения: 161 Местоположение: Бургас Славейков
|
И аз смятам че има игра ама въпроса е кой е в играта ... Въпреки че е посред бял ден историята ми се стува доста "мътна" от където и да я погледнеш :!:
_________________ Fiat Uno 70 SX 1.3 `85
VW Bora Variant 1.6V 2000
|
Нед Май 14, 2006 7:24 am |
|
 |
atos
|
Твърде е възможно и чингитата да са били " менте" , не пише нищо по въпроса ?.......
|
Нед Май 14, 2006 8:47 am |
|
 |
peho
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Вто Яну 03, 2006 8:26 pm Мнения: 384 Местоположение: Габрово
|
Забележете чия собственост е Мерцедеса,а както съм подочувал някои работи за собственика на винпром Карнобат,определено понамирисва тази работа.Или този дето е цапардосал колата е направил ебати издънката и сега се чуди къде да се покрие или как да я върне без да яде много бой.Или всичкото си е някаква чиста постановка да кажем за пред застрахователите,че да се вземе една дебела сумичка от каското.
_________________ Brava ELX 1.6 16v
|
Нед Май 14, 2006 9:06 am |
|
 |
nasty
Кара кола
Регистриран на: Нед Яну 22, 2006 4:42 pm Мнения: 287 Местоположение: Костинброд
|
peho написа: Забележете чия собственост е Мерцедеса,а както съм подочувал някои работи за собственика на винпром Карнобат,определено понамирисва тази работа.Или този дето е цапардосал колата е направил ебати издънката и сега се чуди къде да се покрие или как да я върне без да яде много бой.Или всичкото си е някаква чиста постановка да кажем за пред застрахователите,че да се вземе една дебела сумичка от каското.
да ама не ако си прочетеш договора там пише ако си оставиш ключовете на колата не ти признават каското както със касетофона е
_________________ Punto 1.2 16v Sporting
|
Нед Май 14, 2006 11:31 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Яну 09, 2006 11:45 pm Мнения: 926 Местоположение: София 15 Младост
|
Да ама забележете другото - мен като ме спрат се чува едно "изгасете двигателя на автомобила" и т.н......та се замислям дали цялото наистина не е за парички от застрахователя.Полицейско Ауди не съм чувал да има камоли да съм виждал особено пък в София.......
Абе много мътна е цялата работа.
|
Нед Май 14, 2006 11:36 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Има! Червено мисля..Един път ме спря..Бракувано сигурно
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Пон Май 15, 2006 12:43 am |
|
 |
Paparac
|
zfa159 написа: Полицейско Ауди не съм чувал да има камоли да съм виждал особено пък в София....... Абе много мътна е цялата работа.
Изказваш се малко прибързано. Ти чете ли съботния "Труд", там го имаше аудито на снимка.
|
Пон Май 15, 2006 2:54 pm |
|
 |
The_Wicker_Man
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Дек 29, 2005 12:32 am Мнения: 589 Местоположение: София 19 Люлин
|
Абе колеги  Големи глупости се изляха тук  Че цялата работа нещо помирисва .. и аз съм на това мнение. Обаче има и нещо друго. Колата е кабрио и в същия ден грееше яко слънце, така че .. тва че е работел двигателя заради климатика е простотия  Освен това. Някои казват че е постановка заради застраховката. Е явно са твърде неуки, защото не са пуснали жалба. А без тази жалба, забрави за пари от застраховката  Колкото до ауди-тата. Има  Една 80-тка съм виждал и едно ТТ. И двете са в София. На снимката е 80-тката  Освен това в закона пише че като те спре контролен орган, ти оставаш в колата докато не ти разпореди друго. В случая дори и да му е разпоредено да излезне, другия е нямал абсолютно никаква работа да излиза от автомобила и дори е бил в нарушение на закона. Не го мислете пич-а с мечока  За да си го купи, не е случаен. Ще си купи друг 
|
Пон Май 15, 2006 9:52 pm |
|
 |
zfa159
Фиат фанатик
|
Да аз днес разбрах за червеното Ауди и се извинявам за изказването ми.ТТ-то го знам ама с него могат да го стигнат мерцедеса.Добре а защо не са пуснали жалба тогава....къде е логиката да ти гепят колата и дори да не се помъчиш да я откриеш по някакъв начин - или може би просто собственика добре си знае че по административен (законен) път няма да си я върне никога и не му се занимава с простотии ами е казал на който трябва да я намери заедно с крадеца......
|
Пон Май 15, 2006 10:25 pm |
|
|