Дата и час: Пон Сеп 22, 2025 7:31 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
По светло и насред София... 
Автор Съобщение
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST По светло и насред София...
Отмъкват мерцедес пред очите на КАТ

Дързък крадец отмъкна последен модел “ Мерцедес”, докато униформени полицаи проверяваха документите на шофьора по светло, насред столицата.
Пред очите на катаджиите, на водача на злополучния автомобил и на спътника му ловкият разбойник се метна в него и отпраши по булевард “България” към Бояна.
Eкшънът събра сеирджии на булевард “България” към 19,50 ч в четвъртък.
Шофьорът Георги Георгиев се вкопчи в отдалечаващата се кола и тя го влачи над сто метра с бясна скорост.
Сребристият “Мерцедес 500 SL” кабрио е собственост на “Винпром-Карнобат”, съобщи пръв “Нощен Труд”.
До късните часове вчера потърпевшите от апашката операция не бяха подали жалба в МВР.
Въпреки всичко ние издирваме автомобила и похитителите му, съобщиха от вътрешното ведомство.
Досега усилията им не са се увенчали с успех.
Очаква се неизвестният крадец да предложи да върне колата срещу откуп на собствениците й.

Източник: в."Труд"

Съб Май 13, 2006 11:27 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Хахаа ебати пича, наказал е кардарашчето :mrgreen: земи тоя 500sl. Скоро о патрулките ще им краднат на ченгетат.

Съб Май 13, 2006 11:34 pm
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Ххахаха е на тва му се вика да нямаш късмет.Добре де а спътникът му какво е правел извън возилото.Обикновенно при патрулката отива само шофъора?!?
А пичовете с Астра-та не са ли запрашили след него?Не че ще го стигнат ама все пак ей така за респекта.....

Съб Май 13, 2006 11:41 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
пича дет е до него е бил синът на собственика и му е занесъл гсм-а на шофера че му е зззз отделно е работела колата че е пуснат бил климатика.....
ония са били с ауди и казали ми ние няма да можем да го стигнем но не са се обадили да кажат да я зесекат
намирисва там тая работа с полицаите направо никаква реакция :evil:

Нед Май 14, 2006 12:11 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Аз в случая бих подал жалба и ще съдя куките. За мен 100% са комбина.

Нед Май 14, 2006 12:15 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Mitko написа:
Аз в случая бих подал жалба и ще съдя куките. За мен 100% са комбина.

1000% постановка!Няма станции ли кво...?

Нед Май 14, 2006 1:59 am
Профил ICQ
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
И аз смятам че има игра ама въпроса е кой е в играта ... Въпреки че е посред бял ден историята ми се стува доста "мътна" от където и да я погледнеш :!:

Нед Май 14, 2006 7:24 am
Профил
UNREAD_POST 
Твърде е възможно и чингитата да са били " менте" , не пише нищо по въпроса ?.......

Нед Май 14, 2006 8:47 am
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Забележете чия собственост е Мерцедеса,а както съм подочувал някои работи за собственика на винпром Карнобат,определено понамирисва тази работа.Или този дето е цапардосал колата е направил ебати издънката и сега се чуди къде да се покрие или как да я върне без да яде много бой.Или всичкото си е някаква чиста постановка да кажем за пред застрахователите,че да се вземе една дебела сумичка от каското.

Нед Май 14, 2006 9:06 am
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
peho написа:
Забележете чия собственост е Мерцедеса,а както съм подочувал някои работи за собственика на винпром Карнобат,определено понамирисва тази работа.Или този дето е цапардосал колата е направил ебати издънката и сега се чуди къде да се покрие или как да я върне без да яде много бой.Или всичкото си е някаква чиста постановка да кажем за пред застрахователите,че да се вземе една дебела сумичка от каското.

да ама не ако си прочетеш договора там пише ако си оставиш ключовете на колата не ти признават каското както със касетофона е

Нед Май 14, 2006 11:31 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Да ама забележете другото - мен като ме спрат се чува едно "изгасете двигателя на автомобила" и т.н......та се замислям дали цялото наистина не е за парички от застрахователя.Полицейско Ауди не съм чувал да има камоли да съм виждал особено пък в София.......
Абе много мътна е цялата работа.

Нед Май 14, 2006 11:36 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Има! Червено мисля..Един път ме спря..Бракувано сигурно

Пон Май 15, 2006 12:43 am
Профил
UNREAD_POST 
zfa159 написа:
Полицейско Ауди не съм чувал да има камоли да съм виждал особено пък в София.......
Абе много мътна е цялата работа.

Изказваш се малко прибързано. Ти чете ли съботния "Труд", там го имаше аудито на снимка.

Пон Май 15, 2006 2:54 pm
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Абе колеги :) Големи глупости се изляха тук :) Че цялата работа нещо помирисва .. и аз съм на това мнение. Обаче има и нещо друго. Колата е кабрио и в същия ден грееше яко слънце, така че .. тва че е работел двигателя заради климатика е простотия :) Освен това. Някои казват че е постановка заради застраховката. Е явно са твърде неуки, защото не са пуснали жалба. А без тази жалба, забрави за пари от застраховката :) Колкото до ауди-тата. Има :) Една 80-тка съм виждал и едно ТТ. И двете са в София. На снимката е 80-тката :) Освен това в закона пише че като те спре контролен орган, ти оставаш в колата докато не ти разпореди друго. В случая дори и да му е разпоредено да излезне, другия е нямал абсолютно никаква работа да излиза от автомобила и дори е бил в нарушение на закона. Не го мислете пич-а с мечока :) За да си го купи, не е случаен. Ще си купи друг :)

Пон Май 15, 2006 9:52 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Да аз днес разбрах за червеното Ауди и се извинявам за изказването ми.ТТ-то го знам ама с него могат да го стигнат мерцедеса.Добре а защо не са пуснали жалба тогава....къде е логиката да ти гепят колата и дори да не се помъчиш да я откриеш по някакъв начин - или може би просто собственика добре си знае че по административен (законен) път няма да си я върне никога и не му се занимава с простотии ами е казал на който трябва да я намери заедно с крадеца......

Пон Май 15, 2006 10:25 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща