Дата и час: Вто Сеп 23, 2025 6:10 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ] 
Някой има ли/ползвал ли е Nokia 1110 и какво мисли за нея? 
Автор Съобщение
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение Някой има ли/ползвал ли е Nokia 1110 и какво мисли за нея?
Интерсувам се защото мисля да си купувам (за нова говоря от Jeff с 2 години гаранция) ама се чудя дали е имал някой и как му се струва.Чеох там из мтел характеристики и т.н. ама все пак едно е да я гледаш,а съвсем друго да я ползваш.
Благодаря предварително!

Съб Май 13, 2006 8:54 am
Профил ICQ
Мнение Re: Някой има ли/ползвал ли е Nokia 1110 и какво мисли за не
zfa159 написа:
Интерсувам се защото мисля да си купувам (за нова говоря от Jeff с 2 години гаранция) ама се чудя дали е имал някой и как му се струва.Чеох там из мтел характеристики и т.н. ама все пак едно е да я гледаш,а съвсем друго да я ползваш.
Благодаря предварително!

Безотказен телефон с елементарно за ползване меню! Купувай я без да се замисляш повече!
Ще се изненадаш положително от издръжливостта на батерията.
За класа си е най - добрия!

Съб Май 13, 2006 9:32 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
аз гледах че има само 20 мелодиики (не че ми трябват повече) ама дали има възможност да се качват още (през саитовете или от друг тел да изпратят).Иначе аз съм с 3310 и съм доволен ама вече се предава (особено след 3-4 прегазвания с кола и давене в локви)

Съб Май 13, 2006 12:06 pm
Профил ICQ
Мнение 
zfa159 написа:
аз гледах че има само 20 мелодиики (не че ми трябват повече) ама дали има възможност да се качват още (през саитовете или от друг тел да изпратят).Иначе аз съм с 3310 и съм доволен ама вече се предава (особено след 3-4 прегазвания с кола и давене в локви)

Могат да се качват мелодии :D Мене ако питаш 6100 е твоя телефон :D

Последна промяна Abarth. на Съб Май 13, 2006 1:10 pm, променена общо 1 път

Съб Май 13, 2006 12:17 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

Мнение 
Здравей !
Аз си взех 1110 от МТел по Коледните промоции. Апаратчето е добро като батерия и клавиатура.
Недостатъците са свързани със софтуера - просто този телефон (това е първата ми нокиа) е недомислен.
Проблеми: 1. Reminder - ако нагласиш remainder и телефона е изключен - няма да те извести, това ще стане на първото включване. 2. При заключване на клавиатурата дисплея продължава да свети още 10-тина секунди, а е логично, че щом го заключиш нема да го ползваш. Алкателчето (ОТ511) се гасеше на момента. 3. филтрирането на входящите обаждания е сложно - имаш меню NoScreening, в което добявяш нежеланите номера. Няма групи. 4. БИГ проблем - липсва връзка между номера и името на абонатите в указателя - какво има предвид - примерно - звъни ти "Иван" и го включваш в листата NoScreening, и въпреки, че имаш "Иван" в телефонната книга - когато влезеш отново в менюто NoScreening - вътре фигурира само номера, а не име .... И познай к'во се случва като се съберат повече от 3 номера ... Мъка ... Имаше и още дребни недомислици, но това са най-очевидните или поне тези, който най-много ме здразнят.
Иначе - батерията му е супер - издържа между 10 и 14 дни (при положение, че нощем е изгасен) в зависимост от минутите разговори :) Ако не те притесняват изброените недостатъци - купувй :))

Поздрави, Б. Борисов

Съб Май 13, 2006 12:23 pm
Профил ICQ
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
О 3310 той повечето такива неща ги няма.Другото което е reminder-a не го ползвам отделно от това тел-а не го гася никога защото все се намира някой за нещо да звънне и така.
Благодаря ви много за мненията!

Съб Май 13, 2006 12:59 pm
Профил ICQ
Напреднал шофьор на Фиатка
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

Мнение 
Ако търсиш телефон само за "слушалка" това е перфектния телефон за теб. Аз ползвам телефоните с почти всичките им функции и определено не бих си взел такъв защото няма какво да го правя. Но ако го ползваш само за обаждания и смс е перфектен, особено батерията му държи много...

Съб Май 13, 2006 3:30 pm
Профил
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

Мнение 
Да именно за слушалка ми трябва и реших че е по-глезен от 1100 а цената е една и съща.Иначе на мен главно заради батерията го харесах защото често ми се налага да пътувам насам-натам и да говоря много и става малко весело.Отедлно 3310-ката вече си е за смяна (тя просто не подлежи на ремонт вече след моите интервенции върху нея....напримр че е с болтчета от HDD (Hard disk) вече защото се разбиха леглата на предишните и за сложих по-дълги за да се захванат).
Благодаря!

Съб Май 13, 2006 9:03 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 8 мнения ]