Здравей !
Аз си взех 1110 от МТел по Коледните промоции. Апаратчето е добро като батерия и клавиатура.
Недостатъците са свързани със софтуера - просто този телефон (това е първата ми нокиа) е недомислен.
Проблеми: 1. Reminder - ако нагласиш remainder и телефона е изключен - няма да те извести, това ще стане на първото включване. 2. При заключване на клавиатурата дисплея продължава да свети още 10-тина секунди, а е логично, че щом го заключиш нема да го ползваш. Алкателчето (ОТ511) се гасеше на момента. 3. филтрирането на входящите обаждания е сложно - имаш меню NoScreening, в което добявяш нежеланите номера. Няма групи. 4. БИГ проблем - липсва връзка между номера и името на абонатите в указателя - какво има предвид - примерно - звъни ти "Иван" и го включваш в листата NoScreening, и въпреки, че имаш "Иван" в телефонната книга - когато влезеш отново в менюто NoScreening - вътре фигурира само номера, а не име .... И познай к'во се случва като се съберат повече от 3 номера ... Мъка ... Имаше и още дребни недомислици, но това са най-очевидните или поне тези, който най-много ме здразнят.
Иначе - батерията му е супер - издържа между 10 и 14 дни (при положение, че нощем е изгасен) в зависимост от минутите разговори

Ако не те притесняват изброените недостатъци - купувй

)
Поздрави, Б. Борисов