|
|
Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 8:14 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
хайде да не говорим за да бъдем "светци" като Митк
Автор |
Съобщение |
ogi
Кара ролкови кънки
|
 хайде да не говорим за да бъдем "светци" като Митк
:x ах този лош Митко-много е зъл
_________________ Brava 1.8 16V
|
Вто Апр 25, 2006 10:51 am |
|
 |
ochinko
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Мар 28, 2006 4:01 pm Мнения: 64 Местоположение: София 02 Красно Село
|
 Re: За администратора и администрирането
Виж, Оги, не си прав. Работата на администратора е доста неприятна, но по добрия тон във форума си проличава, дали я върши добре.
Престанал съм да посещавам други форуми, по теми, които иначе са ми интересни, само защото администраторите там са прекалено меки или либерални, един флейм предизвиква друг и съотношението сигнал/шум става непоносимо.
Пожелавам ти лек ден и се надявам да се убедиш, че хората тук си помагат винаги когато могат. Ако твоят случай е изключение, то по-добре прояви толерантност и търпение.
|
Вто Апр 25, 2006 11:16 am |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
Премествам темата в "Общи..." Няма нищо общо с "Консултации" vesko.t
Вто Апр 25, 2006 11:28 am |
|
 |
Ferrari
|
ogi беше с бан. Свалих му го защото предполагам, че след като се е наспал и изтрезнял днес ще мисли по-добре. Да видим дали ще е така.
|
Вто Апр 25, 2006 11:45 am |
|
 |
Vladim
|
Такива са правилата макар, че някои попрекаляват (не Митко). За далеч по-мили думички от твоите използвани ми бе размахан пръст. А честно казано аз, ако имах правата щях да ти тресна бан за по-дълго, Ogi. Не виждам, защо се цупиш и жалваш, като си виновен. Грозният език, псувните и заяждането (има разлика със спорене) не са присъщи за този форум така, че изкепка, като твоята е събитие! 
|
Вто Апр 25, 2006 11:54 am |
|
 |
Ferrari
|
Човека не е доволен от указаната му помощ с колата. Ами прав си, ogi, тук не сме професионалисти. Тук искаш помощ и такава ти се дава доброволно и безвъзмездно. Ако искаш професионална помощ и професионално решаване на проблем, ще извадиш 2 пъти Алеко Константинов и ще отидеш в сервиз. Как може да ти бъде решен проблема като нито сме виждали теб, нито колата ти?
|
Вто Апр 25, 2006 12:03 pm |
|
 |
Mazgarev
Фиат идол
Регистриран на: Вто Сеп 13, 2005 11:25 pm Мнения: 1315 Местоположение: София 04 Оборище
|
Когато чета подобни постове се чувствам адски зрял  ... Това е държание присъщо за съвсем малки деца и не знам какво искаш да кажеш или докажеш...
Бъди така добър и си сподели мъката...! Както виждаш изчакваме те, като си мислим че в момента си ядосан или нещо друго...
Да не стане дето имаше една приказка: "Ти му одиш по г***, то ти се** на главата..." !!!
_________________ FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
|
Вто Апр 25, 2006 12:12 pm |
|
 |
The Secret Lover
Кара кола
Регистриран на: Съб Юли 09, 2005 7:48 pm Мнения: 219 Местоположение: tyu
|
човека може да е препил от снощи и да не знае какво прави  оставете го да му мине 
|
Вто Апр 25, 2006 1:36 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
не виждам защо се опитвате да го възпитавате. просто му сложете бан и толкова. личи си че няма интерес и нужда да му бъде помогнато по този начин и само се лигави тук. хората, които имат нужда от помощ не се държат така. бан и толкова 
|
Вто Апр 25, 2006 5:59 pm |
|
 |
Vladim
|
И все пак не е възпитано да се псува-особено колеги!
http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=5496
|
Вто Апр 25, 2006 8:11 pm |
|
 |
wwweb
|
Днес му четох постингите на този пич, просто се съсипах от смях, дори му преглеждах и по-стари и не можах да повярвам, че е същия ... мен ако питате директно БАН и повече никакво влизане ... както правилно е казал колегата pakumba в момента пича се лигави и взима на подбив администратор ... този "индивид" просто няма място тук ...
П.С. На бас, че в следващия му постинг ще бъда напсуван!  ... хахахаха
|
Вто Апр 25, 2006 8:23 pm |
|
 |
Логан
|
Аз пък от чисто любопитство и стереж да си развеселя вечерта след тежкия и изморителен ден, реших да почета подробно постингите на въпросния индивид и знаете ли до какъв извод стигнах........мисля че въпросният "ogi" е клонинг.......повечето му постигни са изпълнени с дебелашка селска мърлявщина и простащина, но има и малко по-културни изяви, а някой да не кажем дори интелигентни......
Абе брат...да не би невръстният ти син/брат/сестра и прочее да се навърта из форума с твоят ник.....?????
Щото комплекси явно не избиваш....личи си селянията ти, обаче тук, точно тук такива като тебе не ги търпим......айде "със здраве"... :!: :!: :!:
|
Вто Апр 25, 2006 10:04 pm |
|
 |
Nino
|
Много внимание обръщаме на субекти които са високи,колкото е висока една монета от една
стотинка.БАН и на боклука!
|
Сря Апр 26, 2006 8:58 am |
|
 |
Ferrari
|
Вече е с бан!
|
Сря Апр 26, 2006 9:02 am |
|
 |