Дата и час: Съб Сеп 27, 2025 6:03 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
хайде да не говорим за да бъдем "светци" като Митк 
Автор Съобщение
Кара ролкови кънки
Кара ролкови кънки

Мнение хайде да не говорим за да бъдем "светци" като Митк
:x ах този лош Митко-много е зъл

Вто Апр 25, 2006 10:51 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение Re: За администратора и администрирането
Виж, Оги, не си прав. Работата на администратора е доста неприятна, но по добрия тон във форума си проличава, дали я върши добре.

Престанал съм да посещавам други форуми, по теми, които иначе са ми интересни, само защото администраторите там са прекалено меки или либерални, един флейм предизвиква друг и съотношението сигнал/шум става непоносимо.

Пожелавам ти лек ден и се надявам да се убедиш, че хората тук си помагат винаги когато могат. Ако твоят случай е изключение, то по-добре прояви толерантност и търпение.

Вто Апр 25, 2006 11:16 am
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

Мнение 
Премествам темата в "Общи..."
Няма нищо общо с "Консултации"
vesko.t

Вто Апр 25, 2006 11:28 am
Профил
Мнение 
ogi беше с бан. Свалих му го защото предполагам, че след като се е наспал и изтрезнял днес ще мисли по-добре. Да видим дали ще е така.

Вто Апр 25, 2006 11:45 am
Мнение 
Такива са правилата макар, че някои попрекаляват (не Митко). За далеч по-мили думички от твоите използвани ми бе размахан пръст. А честно казано аз, ако имах правата щях да ти тресна бан за по-дълго, Ogi. Не виждам, защо се цупиш и жалваш, като си виновен. Грозният език, псувните и заяждането (има разлика със спорене) не са присъщи за този форум така, че изкепка, като твоята е събитие! :wink:

Вто Апр 25, 2006 11:54 am
Мнение 
Човека не е доволен от указаната му помощ с колата. Ами прав си, ogi, тук не сме професионалисти. Тук искаш помощ и такава ти се дава доброволно и безвъзмездно. Ако искаш професионална помощ и професионално решаване на проблем, ще извадиш 2 пъти Алеко Константинов и ще отидеш в сервиз. Как може да ти бъде решен проблема като нито сме виждали теб, нито колата ти?

Вто Апр 25, 2006 12:03 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Когато чета подобни постове се чувствам адски зрял :) ... Това е държание присъщо за съвсем малки деца и не знам какво искаш да кажеш или докажеш...

Бъди така добър и си сподели мъката...! Както виждаш изчакваме те, като си мислим че в момента си ядосан или нещо друго...

Да не стане дето имаше една приказка: "Ти му одиш по г***, то ти се** на главата..." !!!

Вто Апр 25, 2006 12:12 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

Мнение 
човека може да е препил от снощи и да не знае какво прави :D оставете го да му мине :D

Вто Апр 25, 2006 1:36 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол

Мнение 
не виждам защо се опитвате да го възпитавате. просто му сложете бан и толкова. личи си че няма интерес и нужда да му бъде помогнато по този начин и само се лигави тук. хората, които имат нужда от помощ не се държат така. бан и толкова 8)

Вто Апр 25, 2006 5:59 pm
Профил
Мнение 
И все пак не е възпитано да се псува-особено колеги!

http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?t=5496

Вто Апр 25, 2006 8:11 pm
Мнение 
Днес му четох постингите на този пич, просто се съсипах от смях, дори му преглеждах и по-стари и не можах да повярвам, че е същия ... мен ако питате директно БАН и повече никакво влизане ... както правилно е казал колегата pakumba в момента пича се лигави и взима на подбив администратор ... този "индивид" просто няма място тук ...

П.С. На бас, че в следващия му постинг ще бъда напсуван! :D ... хахахаха

Вто Апр 25, 2006 8:23 pm
Мнение 
Аз пък от чисто любопитство и стереж да си развеселя вечерта след тежкия и изморителен ден, реших да почета подробно постингите на въпросния индивид и знаете ли до какъв извод стигнах........мисля че въпросният "ogi" е клонинг.......повечето му постигни са изпълнени с дебелашка селска мърлявщина и простащина, но има и малко по-културни изяви, а някой да не кажем дори интелигентни......

Абе брат...да не би невръстният ти син/брат/сестра и прочее да се навърта из форума с твоят ник.....?????

Щото комплекси явно не избиваш....личи си селянията ти, обаче тук, точно тук такива като тебе не ги търпим......айде "със здраве"... :!: :!: :!:

Вто Апр 25, 2006 10:04 pm
Мнение 
Много внимание обръщаме на субекти които са високи,колкото е висока една монета от една
стотинка.БАН и на боклука!

Сря Апр 26, 2006 8:58 am
Мнение 
Вече е с бан!

Сря Апр 26, 2006 9:02 am
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
Mitko написа:
Вече е с бан!

Добре си направил :) наистина доста приятни коментари :wink:

Сря Апр 26, 2006 4:09 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща