|
|
Дата и час: Вто Юли 15, 2025 3:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Много неприятна случка (тежка катастрофа) на Вакарел
Автор |
Съобщение |
damianoff
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 4:36 pm Мнения: 363 Местоположение: Елин Пелин, София
|
Лелеее, ужас!Добре е че всички са добре и няма сериозно пострадали!Онзи ден шефа ми щеше да се размаже в един ТИР-но лошото е че и аз бях с него в колата,а имаше и още двама човека!!!!10 мин. след това се създаде същата ситуация.По неразумен шофьор от него не съм виждал.Предупредих го, че не ми пука ,че ми е шеф следващия път ще го помоля да спре и ще сляза от колата, при които думи, той ми се извини и каза че няма да се повтори!А трябва ли нещо страшно да се случи, че той наистина да си вземе поука...
_________________ PUNTO 1.2 MPI ELX '94 г. :twisted:
|
Пон Мар 14, 2005 1:27 pm |
|
 |
deqnak__
Кара кола
Регистриран на: Пон Мар 26, 2007 9:40 am Мнения: 260 Местоположение: София 13 Надежда
|
Преди малко ми се обади Митко. Стани си е вече в къщи и предполагам си почива. Той ще се чуе с него за да види кога може да му се отиде на гости. благодаря на Господ за това, че всичко приключи по най-добрия начин.
_________________ Lancia Lybra - италиянската S класа. Lybra 1.9 JTD 105 HP
|
Пон Мар 14, 2005 2:40 pm |
|
 |
mariobg
|
:!:
Последна промяна mariobg на Вто Мар 14, 2006 3:50 pm, променена общо 1 път
|
Пон Мар 14, 2005 2:46 pm |
|
 |
Immortal
|
Слава Богу че няма лоши последствия...
за хората де, за колата явно има...
Показах снимките на жена ми да види, че се вози в (сравнително) сигурен автомобил...
|
Пон Мар 14, 2005 3:15 pm |
|
 |
Гост
|
Току що се прибирам от болницата, изписаха го вече, всичко е ок...чувства се добре. Закарах го в къщи, така че няма смисъл да се ходи в болницата...
Поздрави и безавариино...моля Ви се!!!!
|
Пон Мар 14, 2005 4:21 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Оф, чак сега го прочетох - ужас! Направо да не повярваш, че от таколкова смазана кола могат да излязат живи хора....
Наистина не сте били сами там! Emdless - бързо оздравяване и дано това произшествие ти е единственото през следващите 100 - 200 години 
_________________ Alles in Ordnung
|
Пон Мар 14, 2005 6:21 pm |
|
 |
me_to_u
|
Искренно се надявам за по-скорошно възстановяване!!! Най-важното естествено е че няма по-сериозни последствия за хората в 2-те коли! Ударът не е бил лек. Стискам палци за скорошно възстановяване от този гаден инцидент!! Стани, с теб сме всички!!!!!!!
|
Пон Мар 14, 2005 6:40 pm |
|
 |
lu40
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 11:16 am Мнения: 388 Местоположение: София 01 Средец
|
 Много неприятна случка(тежка катастрофа) на Вакарел.
Радвам се искрено,че няма по-неприятни последици от случката.Майната му,пари се печелят,здраве и нерви-не.Дано не виждаме повече такива снимки и никой да не става учасник в подобни ситуации.
_________________ Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC
|
Пон Мар 14, 2005 8:23 pm |
|
 |
deqnak__
Кара кола
Регистриран на: Пон Мар 26, 2007 9:40 am Мнения: 260 Местоположение: София 13 Надежда
|
Незнам за другите, но аз доста се уплаших. Бях в задната кола. Тръгнах назад към спрелите коли да търся щанга или лост с който да разтваряме ламарините. Имаше хора които седяха и гледаха като на филм. Незнам как може да има такива.
МОМЧЕТА БЪДЕТЕ РАЗУМНИ МОЛЯ ВИ.
Нека с гордост да казваме аз карам ФИАТ и да бъдем по-разумни шофьори от останалите.
_________________ Lancia Lybra - италиянската S класа. Lybra 1.9 JTD 105 HP
|
Пон Мар 14, 2005 8:32 pm |
|
 |
mark72
|
Emdless кураж и бързо възстатовяване.
|
Пон Мар 14, 2005 10:24 pm |
|
 |
коцев
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 8:41 pm Мнения: 447 Местоположение: Ловеч
|
Станалото станало.Добре че в случая се е разминало само с материални щети.Какво е изпитал и Митко той сам си знай като е гледал какво става пред очите му.Това момчета още веднаж идва да покаже че не бива човек да си играе със съдбата.Просто като чета във форума кой колко е вдигал с колата си тръпки ме побиват.какви са тия 160 -170км/ч Ами това си просто игра с животаси.Първо ние нямаме такива пътища колите са все на старо животът тежък и всеки е нервен .Да му пожелаем на колегата да оздравее и да няма последствия от преживяното пък и тоя с джипа е би трябвало и в канавката да влезе но да се е опитал да избегне удара. Верно че става за секунди но както и по рано съм ви писъл отстъпвайте винаги на пътя нищо че други нарушават правилата.
_________________ Пунто 1.2 пълен инжекцион --ГОЛЯМАТА РАБОТА !!!
|
Пон Мар 14, 2005 11:01 pm |
|
 |
Гост
|
Тази вечер се събрахме в дома на Стани, отидохме да го видим, добре е, коментирахме много ситуацията и благодаряхме на господ че са живи.
Стани ме помоли да предам благодарностите на всички, станали съпричастни към събитието. За съжаление няма нет в къщи и няма възможност да прочете постингите, но по телефона му изчетох всичко....
Поздравява всички, а ние се надяваме повече да няма подобни случки.
|
Вто Мар 15, 2005 12:28 am |
|
 |
mit
Кара балканче
Регистриран на: Пет Ное 05, 2004 12:54 am Мнения: 40 Местоположение: София
|
 супер
Знам как се чувства сега и после с усмивка ще разказва за тази случка тъй като има възможност да разказва а не е пострадал
А за колата както знаем се купува, така че по-бързо съвземане и веднага сядай да караш, дори да имаш страх от каране в началото.
Моята приятелка която беше с мен при моята катастрофа имаше страх до преди няколко дена, но на мен ми се наложи да ходя до Германия и оставих колата на нея и тя е преодоляла вече страха си. Аз лично нямах проблеми. Успех пич, и се надявам да се видим скоро за да разказваш 
_________________ Mit®
|
Вто Мар 15, 2005 1:48 am |
|
 |
icko PB7932XB
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Чет Ное 25, 2004 11:00 am Мнения: 82 Местоположение: Пловдив
|
Ужас!!! Късметлия си Стани!!! Важното е че си ОК всичко друго си има оправията.
_________________ Почиствам пътни знаци.
|
Вто Мар 15, 2005 10:04 am |
|
 |
bebop
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 12:39 pm Мнения: 79 Местоположение: Варна
|
Много тежък удър. Митко ми разказва вчера, но не си представях нещата толкова сериозни. Добре че всички са живи.
|
Вто Мар 15, 2005 3:14 pm |
|
|