Дата и час: Вто Юли 15, 2025 11:45 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Много неприятна случка (тежка катастрофа) на Вакарел 
Автор Съобщение
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Лелеее, ужас!Добре е че всички са добре и няма сериозно пострадали!Онзи ден шефа ми щеше да се размаже в един ТИР-но лошото е че и аз бях с него в колата,а имаше и още двама човека!!!!10 мин. след това се създаде същата ситуация.По неразумен шофьор от него не съм виждал.Предупредих го, че не ми пука ,че ми е шеф следващия път ще го помоля да спре и ще сляза от колата, при които думи, той ми се извини и каза че няма да се повтори!А трябва ли нещо страшно да се случи, че той наистина да си вземе поука...

Пон Мар 14, 2005 1:27 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Преди малко ми се обади Митко. Стани си е вече в къщи и предполагам си почива. Той ще се чуе с него за да види кога може да му се отиде на гости. благодаря на Господ за това, че всичко приключи по най-добрия начин.

Пон Мар 14, 2005 2:40 pm
Профил
UNREAD_POST 
:!:

Последна промяна mariobg на Вто Мар 14, 2006 3:50 pm, променена общо 1 път

Пон Мар 14, 2005 2:46 pm
UNREAD_POST 
Слава Богу че няма лоши последствия...
за хората де, за колата явно има...
Показах снимките на жена ми да види, че се вози в (сравнително) сигурен автомобил...

Пон Мар 14, 2005 3:15 pm
UNREAD_POST 
Току що се прибирам от болницата, изписаха го вече, всичко е ок...чувства се добре. Закарах го в къщи, така че няма смисъл да се ходи в болницата...
Поздрави и безавариино...моля Ви се!!!!

Пон Мар 14, 2005 4:21 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Оф, чак сега го прочетох - ужас! Направо да не повярваш, че от таколкова смазана кола могат да излязат живи хора....
Наистина не сте били сами там! Emdless - бързо оздравяване и дано това произшествие ти е единственото през следващите 100 - 200 години Yellow_Flash_Colorz_PDT_37

Пон Мар 14, 2005 6:21 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Искренно се надявам за по-скорошно възстановяване!!! Най-важното естествено е че няма по-сериозни последствия за хората в 2-те коли! Ударът не е бил лек. Стискам палци за скорошно възстановяване от този гаден инцидент!! Стани, с теб сме всички!!!!!!!

Пон Мар 14, 2005 6:40 pm

UNREAD_POST Много неприятна случка(тежка катастрофа) на Вакарел.
Радвам се искрено,че няма по-неприятни последици от случката.Майната му,пари се печелят,здраве и нерви-не.Дано не виждаме повече такива снимки и никой да не става учасник в подобни ситуации.

Пон Мар 14, 2005 8:23 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Незнам за другите, но аз доста се уплаших. Бях в задната кола. Тръгнах назад към спрелите коли да търся щанга или лост с който да разтваряме ламарините. Имаше хора които седяха и гледаха като на филм. Незнам как може да има такива.

МОМЧЕТА БЪДЕТЕ РАЗУМНИ МОЛЯ ВИ.

Нека с гордост да казваме аз карам ФИАТ и да бъдем по-разумни шофьори от останалите.

Пон Мар 14, 2005 8:32 pm
Профил
UNREAD_POST 
Emdless кураж и бързо възстатовяване.

Пон Мар 14, 2005 10:24 pm
Аватар

UNREAD_POST 
Станалото станало.Добре че в случая се е разминало само с материални щети.Какво е изпитал и Митко той сам си знай като е гледал какво става пред очите му.Това момчета още веднаж идва да покаже че не бива човек да си играе със съдбата.Просто като чета във форума кой колко е вдигал с колата си тръпки ме побиват.какви са тия 160 -170км/ч Ами това си просто игра с животаси.Първо ние нямаме такива пътища колите са все на старо животът тежък и всеки е нервен .Да му пожелаем на колегата да оздравее и да няма последствия от преживяното пък и тоя с джипа е би трябвало и в канавката да влезе но да се е опитал да избегне удара. Верно че става за секунди но както и по рано съм ви писъл отстъпвайте винаги на пътя нищо че други нарушават правилата.

Пон Мар 14, 2005 11:01 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Тази вечер се събрахме в дома на Стани, отидохме да го видим, добре е, коментирахме много ситуацията и благодаряхме на господ че са живи.
Стани ме помоли да предам благодарностите на всички, станали съпричастни към събитието. За съжаление няма нет в къщи и няма възможност да прочете постингите, но по телефона му изчетох всичко....
Поздравява всички, а ние се надяваме повече да няма подобни случки.

Вто Мар 15, 2005 12:28 am
Кара балканче
Кара балканче

UNREAD_POST супер
Знам как се чувства сега и после с усмивка ще разказва за тази случка тъй като има възможност да разказва а не е пострадал :)

А за колата както знаем се купува, така че по-бързо съвземане и веднага сядай да караш, дори да имаш страх от каране в началото.

Моята приятелка която беше с мен при моята катастрофа имаше страх до преди няколко дена, но на мен ми се наложи да ходя до Германия и оставих колата на нея и тя е преодоляла вече страха си. Аз лично нямах проблеми. Успех пич, и се надявам да се видим скоро за да разказваш :)

Вто Мар 15, 2005 1:48 am
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ужас!!! Късметлия си Стани!!! Важното е че си ОК всичко друго си има оправията.

Вто Мар 15, 2005 10:04 am
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

UNREAD_POST 
Много тежък удър. Митко ми разказва вчера, но не си представях нещата толкова сериозни. Добре че всички са живи.

Вто Мар 15, 2005 3:14 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 47 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща