Дата и час: Чет Юли 17, 2025 7:41 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
тонирани стопове 
Автор Съобщение
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
valataat написа:
Mescalin

къде в Пловдив се продава такъв лак?

батка аз сам от пловдив по принцип , но живея в софия и всичко си търся оттам. Лака който ми предложиха е 7 кинта в магазин Вили Дизайн. В плд може да има в тунинг центъра или при герджика. Иначе като затъмня с въпросния лак ще си изкажа впечатленията.

Вто Апр 11, 2006 1:13 am
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Замислих се за ефекта на стоповете на типо. Виждал съм затъмнени и добре седят. Обаче те са си тъмни по принцип...някой пробвал ли е с лак какво се получава?

Вто Апр 11, 2006 8:03 am
Профил ICQ
Кара балканче
Кара балканче
Аватар

UNREAD_POST 
Спрея се нарича Транспарантен спрей.Това е цветен лак.Има го в различни цветове.Виждал съм как става с черен спрей и после с лак.Доста се затъмнява и наистина пречи на видиомостта.Зависи колко черен спрей е се пръсне.Ако е много черно става по красиво,но принципно стоповете губят способноста си да светят когато отразяват светлината от други фарове и трудно се вижда колата в тъмното.При каране пък не се различава много габарит и стоп,което си е предпоставка за ПТП.Другата опция която съм виждал е да се затъмнят само мигачите и задната на стоповете а другото си остава червено.Аз съм решил да си ги боядисам целите в червено.Мисля че няма да има толкова отрицателни ефекти.Като карате вечер погледнете някоя Голфара с черно стопове и ще видите че наистина не се вижда какво свети.Другата опция която са ми казвали е с чоропогащтник - увива се стопа с него и се пръска,като така се запълват с черно само дупчиците между нишките на чоропогащтника а другото остава в същия цвят,но не съм го пробвал и не мога да кажа нищо.Успех на който е решил да го прави.За колегата от Пловдив - транспарантен спрей има в Мусю Бриколаж.

Вто Апр 11, 2006 9:14 am
Профил YIM
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
има специален спрей за затъмняване на стопове лично съм го ползвал но не съм го купувал а ми го дадоха затъмнява си добре и пропуска светлината добре така че да не си опасен за околните на спрея имаше нарисуван затъмнен фар - за съжеление не помня фирма или нещо подобно на продукта :(

Вто Апр 11, 2006 10:37 am
Профил
UNREAD_POST 
stef написа:
има специален спрей за затъмняване на стопове лично съм го ползвал но не съм го купувал а ми го дадоха затъмнява си добре и пропуска светлината добре така че да не си опасен за околните на спрея имаше нарисуван затъмнен фар - за съжеление не помня фирма или нещо подобно на продукта :(

ДА,точно за такъв говоря.
ти какъв цвят пръсна твойте,питам защото гледам че си подобен цвят като моя и добре ли стана???

Вто Апр 11, 2006 12:38 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
gdd55 написа:
stef написа:

ДА,точно за такъв говоря.
ти какъв цвят пръсна твойте,питам защото гледам че си подобен цвят като моя и добре ли стана???

аз пръснах на уното ми черно е със черен цвят

Вто Апр 11, 2006 12:40 pm
Профил
UNREAD_POST 
stef написа:

Извинявай ама какво пише тука, че не мога да разбера :)

Вто Апр 11, 2006 12:48 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
gdd55 написа:
stef написа:

аз до колкото разбрах уното е черно и пръснал стопове с черно ( за да стане яко :) )

Вто Апр 11, 2006 1:00 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST ,
1.
2.
3.специална акрилна боя с добра пропускливост на светлината

дано сте чували за OMP :mrgreen:

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Вто Апр 11, 2006 1:09 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
$ abarth $ дай малко повече подробности - колко пари струва , къде може да се намери , защо е толкова добър?

Вто Апр 11, 2006 3:47 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST 
Mescalin написа:
gdd55 написа:
stef написа:

аз до колкото разбрах уното е черно и пръснал стопове с черно ( за да стане яко :) )

ахам това съм искал да напиша, ама като съм бързал и нищо не се е разбрало, благодаря колега за превода :mrgreen:

Вто Апр 11, 2006 4:02 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка

UNREAD_POST 
колега ако караш PUNTO на най задната колона (от външната страна е стопа) има две капачки (кръгли с по тъмен цвят) махаш ги и вьтре има голям болт отвиваш ги с лула 24 или 22 и стопа изпада

Вто Апр 11, 2006 10:49 pm
Профил
Кара детска количка
Кара детска количка
Аватар

UNREAD_POST а
Василе,карай си с тия стопове с това потъмняване можеш да ги 'усереш' и сега си стоят мн добре! Помисли си за хубави ляти джанти-колегите тука могат да ти намерят! :36_2_25:

Вто Апр 18, 2006 10:55 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 28 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2