Автор |
Съобщение |
Mescalin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 06, 2006 12:38 pm Мнения: 195 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
valataat написа: Mescalin
къде в Пловдив се продава такъв лак?
батка аз сам от пловдив по принцип , но живея в софия и всичко си търся оттам. Лака който ми предложиха е 7 кинта в магазин Вили Дизайн. В плд може да има в тунинг центъра или при герджика. Иначе като затъмня с въпросния лак ще си изкажа впечатленията.
|
Вто Апр 11, 2006 1:13 am |
|
 |
GTipo
Фиат идол
Регистриран на: Вто Мар 15, 2005 10:57 pm Мнения: 1060 Местоположение: София Бели Брези
|
Замислих се за ефекта на стоповете на типо. Виждал съм затъмнени и добре седят. Обаче те са си тъмни по принцип...някой пробвал ли е с лак какво се получава?
|
Вто Апр 11, 2006 8:03 am |
|
 |
Dedra 2.0
Кара балканче
Регистриран на: Пон Авг 01, 2005 3:44 pm Мнения: 49 Местоположение: Пловдив
|
Спрея се нарича Транспарантен спрей.Това е цветен лак.Има го в различни цветове.Виждал съм как става с черен спрей и после с лак.Доста се затъмнява и наистина пречи на видиомостта.Зависи колко черен спрей е се пръсне.Ако е много черно става по красиво,но принципно стоповете губят способноста си да светят когато отразяват светлината от други фарове и трудно се вижда колата в тъмното.При каране пък не се различава много габарит и стоп,което си е предпоставка за ПТП.Другата опция която съм виждал е да се затъмнят само мигачите и задната на стоповете а другото си остава червено.Аз съм решил да си ги боядисам целите в червено.Мисля че няма да има толкова отрицателни ефекти.Като карате вечер погледнете някоя Голфара с черно стопове и ще видите че наистина не се вижда какво свети.Другата опция която са ми казвали е с чоропогащтник - увива се стопа с него и се пръска,като така се запълват с черно само дупчиците между нишките на чоропогащтника а другото остава в същия цвят,но не съм го пробвал и не мога да кажа нищо.Успех на който е решил да го прави.За колегата от Пловдив - транспарантен спрей има в Мусю Бриколаж.
|
Вто Апр 11, 2006 9:14 am |
|
 |
stef
Фиат идол
Регистриран на: Пон Май 23, 2005 4:18 pm Мнения: 1403 Местоположение: пловдив
|
има специален спрей за затъмняване на стопове лично съм го ползвал но не съм го купувал а ми го дадоха затъмнява си добре и пропуска светлината добре така че да не си опасен за околните на спрея имаше нарисуван затъмнен фар - за съжеление не помня фирма или нещо подобно на продукта :(
_________________ TEMPRA 1.8 SW.SLX
UNO 1.0 FIRE
|
Вто Апр 11, 2006 10:37 am |
|
 |
gdd55
|
stef написа: има специален спрей за затъмняване на стопове лично съм го ползвал но не съм го купувал а ми го дадоха затъмнява си добре и пропуска светлината добре така че да не си опасен за околните на спрея имаше нарисуван затъмнен фар - за съжеление не помня фирма или нещо подобно на продукта :(
ДА,точно за такъв говоря.
ти какъв цвят пръсна твойте,питам защото гледам че си подобен цвят като моя и добре ли стана???
|
Вто Апр 11, 2006 12:38 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
|
gdd55 написа: stef написа: има специален спрей за затъмняване на стопове лично съм го ползвал но не съм го купувал а ми го дадоха затъмнява си добре и пропуска светлината добре така че да не си опасен за околните на спрея имаше нарисуван затъмнен фар - за съжеление не помня фирма или нещо подобно на продукта :( ДА,точно за такъв говоря. ти какъв цвят пръсна твойте,питам защото гледам че си подобен цвят като моя и добре ли стана???
аз пръснах на уното ми черно е със черен цвят
UNO 1.0 FIRE
|
Вто Апр 11, 2006 12:40 pm |
|
 |
gdd55
|
stef написа: аз пръснах на уното ми черно е със черен цвят
Извинявай ама какво пише тука, че не мога да разбера 
|
Вто Апр 11, 2006 12:48 pm |
|
 |
Mescalin
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 06, 2006 12:38 pm Мнения: 195 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
gdd55 написа: stef написа: аз пръснах на уното ми черно е със черен цвят Извинявай ама какво пише тука, че не мога да разбера 
аз до колкото разбрах уното е черно и пръснал стопове с черно ( за да стане яко  )
|
Вто Апр 11, 2006 1:00 pm |
|
 |
$ abarth $
Кара кола
Регистриран на: Съб Апр 01, 2006 11:43 am Мнения: 246 Местоположение: София 09 Лозенец
|
 ,
1.
2.
3.специална акрилна боя с добра пропускливост на светлината
дано сте чували за OMP :mrgreen:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Вто Апр 11, 2006 1:09 pm |
|
 |
Mescalin
Кара Фиатче 126
|
$ abarth $ дай малко повече подробности - колко пари струва , къде може да се намери , защо е толкова добър?
|
Вто Апр 11, 2006 3:47 pm |
|
 |
stef
Фиат идол
|
Mescalin написа: gdd55 написа: stef написа: аз пръснах на уното ми черно е със черен цвят Извинявай ама какво пише тука, че не мога да разбера  аз до колкото разбрах уното е черно и пръснал стопове с черно ( за да стане яко  )
ахам това съм искал да напиша, ама като съм бързал и нищо не се е разбрало, благодаря колега за превода :mrgreen:
UNO 1.0 FIRE
|
Вто Апр 11, 2006 4:02 pm |
|
 |
Vasko_ELX
Кара детска количка
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:50 pm Мнения: 11 Местоположение: Елин Пелин
|
колега ако караш PUNTO на най задната колона (от външната страна е стопа) има две капачки (кръгли с по тъмен цвят) махаш ги и вьтре има голям болт отвиваш ги с лула 24 или 22 и стопа изпада
|
Вто Апр 11, 2006 10:49 pm |
|
 |
Grozdan
Кара детска количка
Регистриран на: Сря Фев 01, 2006 5:53 pm Мнения: 10 Местоположение: Елин Пелин
|
 а
Василе,карай си с тия стопове с това потъмняване можеш да ги 'усереш' и сега си стоят мн добре! Помисли си за хубави ляти джанти-колегите тука могат да ти намерят! 
|
Вто Апр 18, 2006 10:55 am |
|
|