Автор |
Съобщение |
Ferrari
|
 Пак за пътищата в България
Вече се чудя за какво отиват парите ни от данъци. Днес отново се наложи да изправя джанта  , а гумата няма и 10 000км. Джантата се изправи, но новата гума вече не е нова след като претърпя вулканизация заради опасност да направи балон.
|
Вто Мар 08, 2005 11:07 pm |
|
 |
vesko.t
Член на клуба
Регистриран на: Сря Ное 03, 2004 1:23 pm Мнения: 1120 Местоположение: Бургас
|
 Re:Пътищата в БГ...
Какво да ти кажа...?Днес ходих до Сливен-не бях пътувал по този път от две седмици...Нови дупки-от гадните !!! А това е главен път Бургас-София- Е-не знам си кой??? Някъде са се изхитрили да сложат знака за неравности по пътя ??? !!!-то май за дупки още няма измислен !
:twisted: Изкарах късмет-прибрах се без поражения ! 
Вто Мар 08, 2005 11:31 pm |
|
 |
damianoff
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 4:36 pm Мнения: 363 Местоположение: Елин Пелин, София
|
Не знам дали сте забелязали дупките по Цариградско шосе на моста над Винарово колело в посока центъра-не дай си Боже някои да изхвръкне ако уцели дупката :( А пък на околовръстното какви ями има,ако си сложа крака вътре, ще ми стигне до коляното!!!
Просто според мен няма оправия!
_________________ PUNTO 1.2 MPI ELX '94 г. :twisted:
|
Сря Мар 09, 2005 10:12 am |
|
 |
pugsy
|
Дупките на цариградско намоста ги знам и аз,бях нацели една и сега ми е крива джантата. :cry:
|
Сря Мар 09, 2005 10:37 am |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Има и една много красива на Шипченски проход точно преди светофара с Оборище, посока Румънското посолство - в най-лявата лента.... За такива трябва да си на въздушна възглавница...
_________________ Alles in Ordnung
|
Сря Мар 09, 2005 11:16 am |
|
 |
emdless4
Кара кола
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 11:40 am Мнения: 227 Местоположение: София
|
Zaphod написа: Има и една много красива на Шипченски проход точно преди светофара с Оборище, посока Румънското посолство - в най-лявата лента.... За такива трябва да си на въздушна възглавница...
Вече карам в средната там :lol: а има и още, след румънскто като тръгнеш да се изкачваш за ТВ кулата, пак изненада и пак в лявата лента 
Сря Мар 09, 2005 12:44 pm |
|
 |
me_to_u
|
И аз да си кажа болката. Преди 2 месеца бях във София, и сега смело и гордо мога да заявя, че във Варна дупките са ако не повече на брой, то повече на гъстота и дълбочина. Днес едва не влязох в една почти половин(!!!!) метрова в дълбочина дупка(то си е яма), хем я знам. Тя си е там повече от месец вече! :x :x В края на лятото влязох в една хубава дупка вечерта, като джантата се пръсна буквално на две части, гумата естествено не приличаше на гума. Но това не е всичко, промоция, две в едно-предната ми броня, която и без това е много ниска се изкърти от плъзгачите отстрани. И сега най-яката част, на следващата сутрин бодро карайки към майстора за ремонт на бронята ченгетата ми тряснаха акт заради липсата на предна броня! Ух че готино! :evil: Та наистина, тея пари, които всички ние плащаме със сигурност се филтрират няколко пъти през нечии джобове, преди да отидат по предназначение...
|
Сря Мар 09, 2005 1:55 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Zaphod написа: Има и една много красива на Шипченски проход точно преди светофара с Оборище, посока Румънското посолство - в най-лявата лента.... За такива трябва да си на въздушна възглавница...
Вчера я оправиха - карайте спокойно в лявата ;)
_________________ Alles in Ordnung
|
Пет Мар 11, 2005 11:00 am |
|
 |
Ferrari
|
Zaphod написа: Zaphod написа: Има и една много красива на Шипченски проход точно преди светофара с Оборище, посока Румънското посолство - в най-лявата лента.... За такива трябва да си на въздушна възглавница... Вчера я оправиха - карайте спокойно в лявата ;)
А дупките, които изкривиха моите джанти се отвориха отново само месец след като ги закърпиха.
|
Пет Мар 11, 2005 11:20 am |
|
 |
BO
Фиат фанатик
Регистриран на: Пон Дек 20, 2004 11:55 am Мнения: 757 Местоположение: София, кв. Овча Купел
|
Пичове аз си купих 2 чисто новички гумички за отпред!
Сега като влезна в някаква дупка ми се къса сърцето и знаете ли какво е готиното-като си карате из родната ни столица от двете страни на по 10 см да има коли и в далечината-7-8 м да видите отблясъка от върха на нещо наподобяващо полицейски шипове (арматура от трамвайната линия) и освен да наковеш спирачките и да отнесеш поне няколко псувни и свиркания от задните коли не ти остава нищо друго :twisted:
Е да ама какво да се прави и да се оплакваш няма кой да те разбере
_________________ 839А5.000 - 135hp - Лукс до безкрай - Либра '00
176A5.000 - 72hp - "Пупи е върха" - Пунто '95
Х 182В4.000 - 105hp - хубава печка - Брава '99
Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85
|
Пет Мар 11, 2005 3:17 pm |
|
 |
damianoff
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 4:36 pm Мнения: 363 Местоположение: Елин Пелин, София
|
Браво:)Видях сутринта че са ги запълнили дупките по Цариградско в посока център!Ама ако ги запълнят сега и в посока Младост...грешка няма да има.
_________________ PUNTO 1.2 MPI ELX '94 г. :twisted:
|
Пон Мар 14, 2005 10:52 am |
|
 |
Immortal
|
 Re:Пътищата в БГ...
vesko.t написа: Какво да ти кажа...?Днес ходих до Сливен-не бях пътувал по този път от две седмици...Нови дупки-от гадните !!! А това е главен път Бургас-София- Е-не знам си кой??? Някъде са се изхитрили да сложат знака за неравности по пътя ??? !!!-то май за дупки още няма измислен ! :twisted: Изкарах късмет-прибрах се без поражения ! 
Другия път да се обадиш ...
А и аз ходих 2 пъти тази седмица до Бургас - наистина са зейнали пак едни дупки между Венец и Карнобат, по посока Бургас са, но аз си ги знам и ги заобикалям...
А между Ямбол и Сливен какви са... нямам думи.... а пътя е нов, няма и 1 година откакто го преасфалтираха целия (поне ямболския участък), даже знаците за ремонт на пътя още стоят... може би затова и не ги махат - за да неможем да ги съдим.
|
Пон Мар 14, 2005 3:01 pm |
|
 |
Tempra SX
Кара кола
Регистриран на: Чет Яну 13, 2005 2:42 pm Мнения: 282 Местоположение: София 06 Подуяне
|
emdless4 написа: Вече карам в средната там :lol: а има и още, след румънскто като тръгнеш да се изкачваш за ТВ кулата, пак изненада и пак в лявата лента 
Имаше там едни "хълмчета" дето е капал бетон от бетоновозите. За тях ли става дума 
КУПУВАМ: Спортен волан
http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com
|
Вто Апр 05, 2005 2:16 pm |
|
 |
FiFo
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Яну 05, 2005 1:16 am Мнения: 153 Местоположение: София
|
Ако тръгнеме да изреждаме всяка улица която има дупки то няма да има край. А другото което е, че като "запълнят" дупките се получават бобуни.Та или пропадаш или отскачаш 
_________________ Fiat Uno 1.1 60SX 92г.
Fiat Bravo 1.9 TD100 97г.
|
Вто Апр 05, 2005 9:53 pm |
|
|