Дата и час: Пон Юли 07, 2025 11:31 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ] 
Пак за пътищата в България 
Автор Съобщение
UNREAD_POST Пак за пътищата в България
Вече се чудя за какво отиват парите ни от данъци. Днес отново се наложи да изправя джанта :angry: , а гумата няма и 10 000км. Джантата се изправи, но новата гума вече не е нова след като претърпя вулканизация заради опасност да направи балон.

Вто Мар 08, 2005 11:07 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST Re:Пътищата в БГ...
Какво да ти кажа...?Днес ходих до Сливен-не бях пътувал по този път от две седмици...Нови дупки-от гадните !!! А това е главен път Бургас-София- Е-не знам си кой??? Някъде са се изхитрили да сложат знака за неравности по пътя ??? !!!-то май за дупки още няма измислен !
:twisted: Изкарах късмет-прибрах се без поражения ! :wink:

Вто Мар 08, 2005 11:31 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST 
Не знам дали сте забелязали дупките по Цариградско шосе на моста над Винарово колело в посока центъра-не дай си Боже някои да изхвръкне ако уцели дупката :( А пък на околовръстното какви ями има,ако си сложа крака вътре, ще ми стигне до коляното!!!
Просто според мен няма оправия!

Сря Мар 09, 2005 10:12 am
Профил
UNREAD_POST 
Дупките на цариградско намоста ги знам и аз,бях нацели една и сега ми е крива джантата. :cry:

Сря Мар 09, 2005 10:37 am
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Има и една много красива на Шипченски проход точно преди светофара с Оборище, посока Румънското посолство - в най-лявата лента.... За такива трябва да си на въздушна възглавница...

Сря Мар 09, 2005 11:16 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Zaphod написа:
Има и една много красива на Шипченски проход точно преди светофара с Оборище, посока Румънското посолство - в най-лявата лента.... За такива трябва да си на въздушна възглавница...

Вече карам в средната там :lol: а има и още, след румънскто като тръгнеш да се изкачваш за ТВ кулата, пак изненада и пак в лявата лента :naughty:

Сря Мар 09, 2005 12:44 pm
Профил ICQ WWW
UNREAD_POST 
И аз да си кажа болката. Преди 2 месеца бях във София, и сега смело и гордо мога да заявя, че във Варна дупките са ако не повече на брой, то повече на гъстота и дълбочина. Днес едва не влязох в една почти половин(!!!!) метрова в дълбочина дупка(то си е яма), хем я знам. Тя си е там повече от месец вече! :x :x В края на лятото влязох в една хубава дупка вечерта, като джантата се пръсна буквално на две части, гумата естествено не приличаше на гума. Но това не е всичко, промоция, две в едно-предната ми броня, която и без това е много ниска се изкърти от плъзгачите отстрани. И сега най-яката част, на следващата сутрин бодро карайки към майстора за ремонт на бронята ченгетата ми тряснаха акт заради липсата на предна броня! Ух че готино! :evil: Та наистина, тея пари, които всички ние плащаме със сигурност се филтрират няколко пъти през нечии джобове, преди да отидат по предназначение...

Сря Мар 09, 2005 1:55 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Zaphod написа:

Вчера я оправиха - карайте спокойно в лявата ;)

Пет Мар 11, 2005 11:00 am
Профил ICQ
UNREAD_POST 
Zaphod написа:
Zaphod написа:

Вчера я оправиха - карайте спокойно в лявата ;)

А дупките, които изкривиха моите джанти се отвориха отново само месец след като ги закърпиха.

Пет Мар 11, 2005 11:20 am
Фиат фанатик
Фиат фанатик
Аватар

UNREAD_POST 
Пичове аз си купих 2 чисто новички гумички за отпред!
Сега като влезна в някаква дупка ми се къса сърцето и знаете ли какво е готиното-като си карате из родната ни столица от двете страни на по 10 см да има коли и в далечината-7-8 м да видите отблясъка от върха на нещо наподобяващо полицейски шипове (арматура от трамвайната линия) и освен да наковеш спирачките и да отнесеш поне няколко псувни и свиркания от задните коли не ти остава нищо друго :twisted:
Е да ама какво да се прави и да се оплакваш няма кой да те разбере

Х 834B2.000 - 150hp - "лошият" Капоне - Х Тема '90
Х 159A3.046 - 78hp - елегантната АЯ - Типо '92
Х 146А.000 - 45hp - Панда '85

Пет Мар 11, 2005 3:17 pm
Профил ICQ
Аватар

UNREAD_POST 
Браво:)Видях сутринта че са ги запълнили дупките по Цариградско в посока център!Ама ако ги запълнят сега и в посока Младост...грешка няма да има.

Пон Мар 14, 2005 10:52 am
Профил
UNREAD_POST Re:Пътищата в БГ...
vesko.t написа:
Какво да ти кажа...?Днес ходих до Сливен-не бях пътувал по този път от две седмици...Нови дупки-от гадните !!! А това е главен път Бургас-София- Е-не знам си кой??? Някъде са се изхитрили да сложат знака за неравности по пътя ??? !!!-то май за дупки още няма измислен !
:twisted: Изкарах късмет-прибрах се без поражения ! :wink:

Другия път да се обадиш ...

А и аз ходих 2 пъти тази седмица до Бургас - наистина са зейнали пак едни дупки между Венец и Карнобат, по посока Бургас са, но аз си ги знам и ги заобикалям...
А между Ямбол и Сливен какви са... нямам думи.... а пътя е нов, няма и 1 година откакто го преасфалтираха целия (поне ямболския участък), даже знаците за ремонт на пътя още стоят... може би затова и не ги махат - за да неможем да ги съдим.

Пон Мар 14, 2005 3:01 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
emdless4 написа:
Вече карам в средната там :lol: а има и още, след румънскто като тръгнеш да се изкачваш за ТВ кулата, пак изненада и пак в лявата лента :naughty:

Имаше там едни "хълмчета" дето е капал бетон от бетоновозите. За тях ли става дума :oops:

КУПУВАМ: Теглич за Темпра
КУПУВАМ: Халогени за Фиат Темпра...
КУПУВАМ: Спортен волан

http://www.tempra-clube.hit.bg
http://www.tempras.myfreebb.com

Вто Апр 05, 2005 2:16 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Ако тръгнеме да изреждаме всяка улица която има дупки то няма да има край. А другото което е, че като "запълнят" дупките се получават бобуни.Та или пропадаш или отскачаш :)

Вто Апр 05, 2005 9:53 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 14 мнения ]