Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:03 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ] 
Еърбег, Браво 
Автор Съобщение
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST Еърбег, Браво
Имам Браво 1.6 16V SX 96та. По принцип гледам, че има 2 еърбега - и за шофьора и за пътника. Въпроса ми е що не ми светва никва контролна лампа за еърбег като дам на контакт?
Между другото тчно се радвах какъв ми е готин волана и сега гледах едни снимки на Фиат Купе та разбрах, че са га сменяли! Имали някаква звачение това?
И ква е логиката да имам 2 AIR, а да нямам ABS? Уш по-висок клас на оборудване а пък ABS-а го нема...

Пет Яну 13, 2006 5:37 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ей ти го оригиналния волан-
Изображение
Ако са го сменяли, възможно е колата да е блъскана и да е отворен стария ти еърбег. За да не светва лампата може да има няколко причини, примерно нещо да не е наред(с управлението, механично)и продавача го е "оправил".
За оборудването погледни тук-
Изображение
Гледам, че за твоята модификация има само един еърбег серийно, възможно е купувача да е поръчал 2-ри еърбег за спътника. АБС-а не е сериен за твоята(само за HLX и HGT е).

Пет Яну 13, 2006 6:00 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
И аз така си помислих, че щом е сменян волана значи се е отворил еърбега при удар. Ама как тогава се е отворил само шофьорския? И как да разбера в тоя волан от Купе-то има ли некой?? Впрочем по-добре да не разбирам...

Пет Яну 13, 2006 6:07 pm
Профил
UNREAD_POST 
chris написа:
И аз така си помислих, че щом е сменян волана значи се е отворил еърбега при удар. Ама как тогава се е отворил само шофьорския? И как да разбера в тоя волан от Купе-то има ли некой?? Впрочем по-добре да не разбирам...

Споко ве човек, гледай до необходимост от еърбег да не стигаш! Ей ти от Купе(и на Баркета е същия)
Ами обще взето ако е отварян си личи. Чувал съм обаче, че и успяват пак да ги затворят, без да си личи (много). Защо не отидеш на диагностика, ще се успокоиш(или поне ще разбереш положението)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Пет Яну 13, 2006 6:20 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Да бе, същия. Много ме радва. Ей сега се сетих и нещо друго да питам. Много често ми се включва перката за охлаждане, дори и в тоя студ. Точно като стигне стрелката до половината. Там ли трябва да се вкл. или съм за термостат?
Забравих! А тая диагностика във Ванто Трейд на PC ли?

Пет Яну 13, 2006 6:25 pm
Профил
Напреднал шофьор на Фиатка

UNREAD_POST 
:offtopic: опа, тоз волан от купе бил много красив бре... май ще се мисли за смяна на моя! искам да помоля колегата chris ако има възможност да направи една снимка как седи в бравото!

Пет Яну 13, 2006 6:31 pm
Профил
UNREAD_POST 
Само да поясня, има бутон "промени", можеш да го ползваш като забравиш нещо. :wink: За другия ти въпрос, пиши въпроса в "Консултации", ще ти отговорят веднага :wink: Във "Вантотрейд" ще ти направят диагностика, да. Като им кажеш, те знаят какво да гледат.

Последна промяна me_to_u на Пет Яну 13, 2006 6:36 pm, променена общо 1 път

Пет Яну 13, 2006 6:33 pm
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
toko написа:
:offtopic: опа, тоз волан от купе бил много красив бре... май ще се мисли за смяна на моя! искам да помоля колегата chris ако има възможност да направи една снимка как седи в бравото!

ОК. Ама първо да говоря с един приятел, че нямам цифров фотоапарат. А и понеже съм леко тъп ще трябва да се боря като прасе с тиква докато я кача тая снимка тук!

Пет Яну 13, 2006 6:35 pm
Профил
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Ще помагаме, спокойно! ;)

Съб Яну 14, 2006 2:43 pm
Профил ICQ
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
chris написа:
toko написа:

ОК. Ама първо да говоря с един приятел, че нямам цифров фотоапарат. А и понеже съм леко тъп ще трябва да се боря като прасе с тиква докато я кача тая снимка тук!

Ти я снимай и ми я прати ако се затрудняваш, аз ще я кача.

www.locksmith-bg.com

Нед Яну 15, 2006 12:10 am
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола

UNREAD_POST 
Дайте някъв mail да я пратя тази снимка, че е повече от 1MB и тука не става да се качи, а не знам как да я направя по-малка

Пон Яну 16, 2006 10:26 am
Профил

UNREAD_POST 
chris написа:
Дайте някъв mail да я пратя тази снимка, че е повече от 1MB и тука не става да се качи, а не знам как да я направя по-малка
t_kostadinof@abv.bg ...предварително благодаря!

Пон Яну 16, 2006 11:28 am
Профил
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

UNREAD_POST Re: Еърбег, Браво
chris написа:
И ква е логиката да имам 2 AIR, а да нямам ABS? Уш по-висок клас на оборудване а пък ABS-а го нема...

защото първия собственик си е поръчал като екстра втория AIRBAG , а не е доплатил за ABS

Пон Яну 16, 2006 3:18 pm
Профил ICQ
UNREAD_POST Re: Еърбег, Браво
sev написа:
chris написа:

защото първия собственик си е поръчал като екстра втория AIRBAG , а не е доплатил за ABS

Съгласен! Yellow_Flash_Colorz_PDT_11

Пон Яну 16, 2006 4:09 pm
Член на клуба
Член на клуба
Аватар

UNREAD_POST 
Цитат:

Изпрати ми я на alleks@mail.bg, ще я кача тук.

www.locksmith-bg.com

Пон Яну 16, 2006 10:00 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 15 мнения ]