|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 5:07 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
chris
Кара кола
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:35 am Мнения: 233 Местоположение: София
|
 Еърбег, Браво
Имам Браво 1.6 16V SX 96та. По принцип гледам, че има 2 еърбега - и за шофьора и за пътника. Въпроса ми е що не ми светва никва контролна лампа за еърбег като дам на контакт?
Между другото тчно се радвах какъв ми е готин волана и сега гледах едни снимки на Фиат Купе та разбрах, че са га сменяли! Имали някаква звачение това?
И ква е логиката да имам 2 AIR, а да нямам ABS? Уш по-висок клас на оборудване а пък ABS-а го нема...
|
Пет Яну 13, 2006 5:37 pm |
|
 |
me_to_u
|
Ей ти го оригиналния волан-
Ако са го сменяли, възможно е колата да е блъскана и да е отворен стария ти еърбег. За да не светва лампата може да има няколко причини, примерно нещо да не е наред(с управлението, механично)и продавача го е "оправил".
За оборудването погледни тук-
Гледам, че за твоята модификация има само един еърбег серийно, възможно е купувача да е поръчал 2-ри еърбег за спътника. АБС-а не е сериен за твоята(само за HLX и HGT е).
|
Пет Яну 13, 2006 6:00 pm |
|
 |
chris
Кара кола
|
И аз така си помислих, че щом е сменян волана значи се е отворил еърбега при удар. Ама как тогава се е отворил само шофьорския? И как да разбера в тоя волан от Купе-то има ли некой?? Впрочем по-добре да не разбирам...
|
Пет Яну 13, 2006 6:07 pm |
|
 |
me_to_u
|
chris написа: И аз така си помислих, че щом е сменян волана значи се е отворил еърбега при удар. Ама как тогава се е отворил само шофьорския? И как да разбера в тоя волан от Купе-то има ли некой?? Впрочем по-добре да не разбирам...
Споко ве човек, гледай до необходимост от еърбег да не стигаш! Ей ти от Купе(и на Баркета е същия)
Ами обще взето ако е отварян си личи. Чувал съм обаче, че и успяват пак да ги затворят, без да си личи (много). Защо не отидеш на диагностика, ще се успокоиш(или поне ще разбереш положението)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Пет Яну 13, 2006 6:20 pm |
|
 |
chris
Кара кола
|
Да бе, същия. Много ме радва. Ей сега се сетих и нещо друго да питам. Много често ми се включва перката за охлаждане, дори и в тоя студ. Точно като стигне стрелката до половината. Там ли трябва да се вкл. или съм за термостат?
Забравих! А тая диагностика във Ванто Трейд на PC ли?
|
Пет Яну 13, 2006 6:25 pm |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
 опа, тоз волан от купе бил много красив бре... май ще се мисли за смяна на моя! искам да помоля колегата chris ако има възможност да направи една снимка как седи в бравото!
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Пет Яну 13, 2006 6:31 pm |
|
 |
me_to_u
|
Само да поясня, има бутон "промени", можеш да го ползваш като забравиш нещо.  За другия ти въпрос, пиши въпроса в "Консултации", ще ти отговорят веднага  Във "Вантотрейд" ще ти направят диагностика, да. Като им кажеш, те знаят какво да гледат.
Последна промяна me_to_u на Пет Яну 13, 2006 6:36 pm, променена общо 1 път
|
Пет Яну 13, 2006 6:33 pm |
|
 |
chris
Кара кола
|
toko написа: :offtopic: опа, тоз волан от купе бил много красив бре... май ще се мисли за смяна на моя! искам да помоля колегата chris ако има възможност да направи една снимка как седи в бравото!
ОК. Ама първо да говоря с един приятел, че нямам цифров фотоапарат. А и понеже съм леко тъп ще трябва да се боря като прасе с тиква докато я кача тая снимка тук!
|
Пет Яну 13, 2006 6:35 pm |
|
 |
Zaphod
Член на клуба
Регистриран на: Сря Фев 02, 2005 3:41 pm Мнения: 677 Местоположение: София 20 Връбница
|
Ще помагаме, спокойно! ;)
_________________ Alles in Ordnung
|
Съб Яну 14, 2006 2:43 pm |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
chris написа: toko написа: :offtopic: опа, тоз волан от купе бил много красив бре... май ще се мисли за смяна на моя! искам да помоля колегата chris ако има възможност да направи една снимка как седи в бравото! ОК. Ама първо да говоря с един приятел, че нямам цифров фотоапарат. А и понеже съм леко тъп ще трябва да се боря като прасе с тиква докато я кача тая снимка тук!
Ти я снимай и ми я прати ако се затрудняваш, аз ще я кача.
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Нед Яну 15, 2006 12:10 am |
|
 |
chris
Кара кола
|
Дайте някъв mail да я пратя тази снимка, че е повече от 1MB и тука не става да се качи, а не знам как да я направя по-малка
|
Пон Яну 16, 2006 10:26 am |
|
 |
toko
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
chris написа: Дайте някъв mail да я пратя тази снимка, че е повече от 1MB и тука не става да се качи, а не знам как да я направя по-малка t_kostadinof@abv.bg ...предварително благодаря!
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Пон Яну 16, 2006 11:28 am |
|
 |
sev
Фиат идол
Регистриран на: Сря Авг 24, 2005 4:41 pm Мнения: 2041 Местоположение: София
|
 Re: Еърбег, Браво
chris написа: И ква е логиката да имам 2 AIR, а да нямам ABS? Уш по-висок клас на оборудване а пък ABS-а го нема...
защото първия собственик си е поръчал като екстра втория AIRBAG , а не е доплатил за ABS
Пон Яну 16, 2006 3:18 pm |
|
 |
Vladim
|
 Re: Еърбег, Браво
sev написа: chris написа: И ква е логиката да имам 2 AIR, а да нямам ABS? Уш по-висок клас на оборудване а пък ABS-а го нема... защото първия собственик си е поръчал като екстра втория AIRBAG , а не е доплатил за ABS
Съгласен! 
|
Пон Яну 16, 2006 4:09 pm |
|
 |
Alexius
Член на клуба
Регистриран на: Чет Ное 04, 2004 3:34 pm Мнения: 743 Местоположение: София 11 Красна Поляна
|
Цитат: Дайте някъв mail да я пратя тази снимка, че е повече от 1MB и тука не става да се качи, а не знам как да я направя по-малка
Изпрати ми я на alleks@mail.bg, ще я кача тук.
_________________ Alfa 156 SW 2.4 JTD
Fiat Brava 1.6 16V

www.locksmith-bg.com
|
Пон Яну 16, 2006 10:00 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 15 мнения ] |
|