|
|
Дата и час: Пет Сеп 26, 2025 12:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|
Читав сервиз за ходова част на фиат?
Автор |
Съобщение |
ivo098
Напреднал шофьор на Фиатка
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
 Читав сервиз за ходова част на фиат?
има ли такъв че ми писна от некадърници...
_________________ Fiat Bravo GT
|
Чет Дек 15, 2005 6:30 pm |
|
 |
Nino
|
Има, "ДРУМНИК". :mrgreen:
http://www.drumnik.com/
|
Чет Дек 15, 2005 8:15 pm |
|
 |
zgabrovski
|
Аз препоръчвам "Рали АРТ" - точно срещу КАТ в Дървеница. Там обаче търсиш Стефан ( викат му дългия по очевидни причини), момчето е много читаво, фен е на италианските коли, работи бавно и прецизно, не претупва, дава да го гледаш докато работи, оглежда ти и за други проблем освен за тоя който си дошъл.
НЕ съм чул една псувня от него по време на работата, толкова спокойно ги прави нещата.
Като пари е разумно ето пример:
Брава 1.2 - Смяна ангр. ремък ( 2 часа труд, адски пипкаво), накладки, масло и филтри, цялостен оглед на колата - общо около 3 часа - 60 лв.
Браво 1.4 - Смяна ангр. ремък ( 1 час труд), заварки по ауспуха ( беше скъсал планка), цялостен оглед на колата - общо около 2 часа труд - 30 лв.
За сведение - в Александър ауто за едно закачане на компютър ми взеха 30 лв, е така за здравей-здрасти.
|
Чет Дек 15, 2005 10:10 pm |
|
 |
toko
Регистриран на: Чет Апр 07, 2005 8:50 pm Мнения: 412 Местоположение: София
|
аз след много-годишно търсене на "нормален" сервиз, взех че и аз попаднах на хора  това което прави впечатление още в самото начало е отношението към клиентите  другото хубаво е че работят с александърауто /или им къзваш откъде искаш части/, да чукна на дърво до сега каквото са пипнали...
сервиза е на бул. сливница, посока люлин, след хр. ботев на ъгъла на първата пряка, ако има интерес ще дам телефон.
п.п. мисля да пробвам и офертата на колегата zgabrovski, звучи доста интересно! а телефон може ли да се намери?
_________________ "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
|
Пет Дек 16, 2005 12:56 am |
|
 |
ivo098
Регистриран на: Нед Яну 02, 2005 7:52 pm Мнения: 431 Местоположение: София 19 Люлин
|
мен ме интересува за ходовата част по конкретно, че има едно много дразнещо потропване дето ме влудява от както съм я купил...
_________________ Fiat Bravo GT
|
Съб Дек 17, 2005 2:27 pm |
|
 |
Nikcho
Кара кола
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 12:24 pm Мнения: 287 Местоположение: София, жк Дървеница
|
zgabrovski написа: Аз препоръчвам "Рали АРТ" - точно срещу КАТ в Дървеница. Там обаче търсиш Стефан ( викат му дългия по очевидни причини), момчето е много читаво, фен е на италианските коли, работи бавно и прецизно, не претупва, дава да го гледаш докато работи, оглежда ти и за други проблем освен за тоя който си дошъл. НЕ съм чул една псувня от него по време на работата, толкова спокойно ги прави нещата. Като пари е разумно ето пример: Брава 1.2 - Смяна ангр. ремък ( 2 часа труд, адски пипкаво), накладки, масло и филтри, цялостен оглед на колата - общо около 3 часа - 60 лв. Браво 1.4 - Смяна ангр. ремък ( 1 час труд), заварки по ауспуха ( беше скъсал планка), цялостен оглед на колата - общо около 2 часа труд - 30 лв.
За сведение - в Александър ауто за едно закачане на компютър ми взеха 30 лв, е така за здравей-здрасти.
А в тоя сервиз само въпросният Стефан ли върши работа???? Може ли ако имаш някакъв негов телефон, че да се разбера предварително с него;)
_________________ Tipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046
|
Сря Май 10, 2006 8:12 am |
|
 |
kkassabow
Кара велосипед
Регистриран на: Нед Май 07, 2006 10:05 pm Мнения: 22 Местоположение: София 19 Люлин
|
 D & N
Аз съм новобранец с марката Fiat,но съм карал и немски и японски автомобили и винаги съм ходил в D & N и никога не съм имал проблеми.В сервиза в овча купел за последно ходих преди две години и управителя или там какъвто беше е един надут чичка и малко ме изнерви,но момчетата стават.
|
Пон Май 15, 2006 7:18 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 7 мнения ] |
|