Дата и час: Пет Сеп 26, 2025 12:50 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ] 
Читав сервиз за ходова част на фиат? 
Автор Съобщение
Напреднал шофьор на Фиатка
Аватар

UNREAD_POST Читав сервиз за ходова част на фиат?
има ли такъв че ми писна от некадърници...

Чет Дек 15, 2005 6:30 pm
Профил
UNREAD_POST 
Има, "ДРУМНИК". :mrgreen:
http://www.drumnik.com/

Чет Дек 15, 2005 8:15 pm
UNREAD_POST 
Аз препоръчвам "Рали АРТ" - точно срещу КАТ в Дървеница. Там обаче търсиш Стефан ( викат му дългия по очевидни причини), момчето е много читаво, фен е на италианските коли, работи бавно и прецизно, не претупва, дава да го гледаш докато работи, оглежда ти и за други проблем освен за тоя който си дошъл.
НЕ съм чул една псувня от него по време на работата, толкова спокойно ги прави нещата.
Като пари е разумно ето пример:
Брава 1.2 - Смяна ангр. ремък ( 2 часа труд, адски пипкаво), накладки, масло и филтри, цялостен оглед на колата - общо около 3 часа - 60 лв.
Браво 1.4 - Смяна ангр. ремък ( 1 час труд), заварки по ауспуха ( беше скъсал планка), цялостен оглед на колата - общо около 2 часа труд - 30 лв.

За сведение - в Александър ауто за едно закачане на компютър ми взеха 30 лв, е така за здравей-здрасти.

Чет Дек 15, 2005 10:10 pm

UNREAD_POST 
аз след много-годишно търсене на "нормален" сервиз, взех че и аз попаднах на хора :shock: това което прави впечатление още в самото начало е отношението към клиентите :D другото хубаво е че работят с александърауто /или им къзваш откъде искаш части/, да чукна на дърво до сега каквото са пипнали...
сервиза е на бул. сливница, посока люлин, след хр. ботев на ъгъла на първата пряка, ако има интерес ще дам телефон.
п.п. мисля да пробвам и офертата на колегата zgabrovski, звучи доста интересно! а телефон може ли да се намери?

Пет Дек 16, 2005 12:56 am
Профил
Аватар

UNREAD_POST 
мен ме интересува за ходовата част по конкретно, че има едно много дразнещо потропване дето ме влудява от както съм я купил...

Съб Дек 17, 2005 2:27 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
zgabrovski написа:
Аз препоръчвам "Рали АРТ" - точно срещу КАТ в Дървеница. Там обаче търсиш Стефан ( викат му дългия по очевидни причини), момчето е много читаво, фен е на италианските коли, работи бавно и прецизно, не претупва, дава да го гледаш докато работи, оглежда ти и за други проблем освен за тоя който си дошъл.
НЕ съм чул една псувня от него по време на работата, толкова спокойно ги прави нещата.
Като пари е разумно ето пример:
Брава 1.2 - Смяна ангр. ремък ( 2 часа труд, адски пипкаво), накладки, масло и филтри, цялостен оглед на колата - общо около 3 часа - 60 лв.
Браво 1.4 - Смяна ангр. ремък ( 1 час труд), заварки по ауспуха ( беше скъсал планка), цялостен оглед на колата - общо около 2 часа труд - 30 лв.

За сведение - в Александър ауто за едно закачане на компютър ми взеха 30 лв, е така за здравей-здрасти.

А в тоя сервиз само въпросният Стефан ли върши работа???? Може ли ако имаш някакъв негов телефон, че да се разбера предварително с него;)

Сря Май 10, 2006 8:12 am
Профил
Кара велосипед
Кара велосипед

UNREAD_POST D & N
Аз съм новобранец с марката Fiat,но съм карал и немски и японски автомобили и винаги съм ходил в D & N и никога не съм имал проблеми.В сервиза в овча купел за последно ходих преди две години и управителя или там какъвто беше е един надут чичка и малко ме изнерви,но момчетата стават.

Пон Май 15, 2006 7:18 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 7 мнения ]