Дата и час: Пет Юли 11, 2025 3:15 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 79 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
Какво слушате...... 
Автор Съобщение
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Обикновено слушам радио, но като си направя накое ново CD го мушвам в колата и остава там :wink: и така се събраха различни жанрове - латино, хих-хоп, поп, диско класика, подбран от мене поп-фолк :wink: и т.н. Само дето класическа музика още не съм сложил :D :D :D Казано иначе има за мацки с различен вкус - само мацки да има 8)

Съб Ное 19, 2005 4:18 pm
Профил ICQ
Фиат маниак
Фиат маниак

UNREAD_POST 
Според една книга на Тери Прачет, всяка касета или CD забравена в колата повече от 2 седмици се превръща в "The best of Queen". :twisted:

Съб Ное 19, 2005 5:00 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Аз си направих няколко диска с компилации от филмови саундтраци. Само избираш парчетата от по-еднородни саундтраци и става доста яко.

Пон Ное 21, 2005 11:16 am
Профил
UNREAD_POST 
Напоследък установих, че и на АХАТ много върви това Типо бре ей! :punk: :punk: :punk:
"Походът" е най добрия български хеви метъл албум за мен! :punk: :punk: :punk:
В Завещанието си ще напиша да го пуснат целия на погребението ми и при всеки помен!

Пон Май 15, 2006 12:39 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
в колата слушам най-различна музика, но най-вече нещо веселко та да ми минава леко пътя, почти нон-стоп си пея въодушевено и често ме гледат странно от другите коли :mrgreen:
за радио - предимно NRJ, защото почти няма реклами

Последна промяна Tickle на Пон Май 15, 2006 1:11 pm, променена общо 1 път

Пон Май 15, 2006 1:07 pm
Профил
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Понеже (аз така си мисля) съм бил "негро" в предишния си живот, предпочитанията са ми към негърска музика: Ella Fitzgerald, The Temptations, Hot Chocolate, Kool and the Gang... В reggae genre единствено правят изключение UB40. Разбира се присъстват и "бели" изпълнители като: Foreigner, Richie Blackmore, Uriah Heep, UFO, Rainbow, Deep Purple, Y. Malmsteen, Nazareth, Slade, Sweet, Kansas... Много са! Все пак за годините ми е трудно да слушам R&B в днешният си вид, а заради елементарна култура (подчертавам елементарна) не слушам чалга. Съжалявам ако обиждам слушащ чалга, но не я понасям! Та като обобщение: Въпреки, че съм започнал съзнателният си живот с Hard Rock, по ми допада Soul, Jazz, Blues и дори Ethnic.

Пон Май 15, 2006 1:10 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Tickle написа:
в колата слушам най-различна музика, но най-вече нещо веселко та да ми минава леко пътя, почти нон-стоп си пея въодушевено и често ме гледат странно от другите коли :mrgreen:

И аз така, само дето не пея, че.......става лошо Yellow_Flash_Colorz_PDT_48 . Също така и т.нар. Ретро, чалга и малко хаос (е те тогава на пътя настава истински хаос) Yellow_Flash_Colorz_PDT_03

Пон Май 15, 2006 2:55 pm
Профил ICQ
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
Tickle написа:

и аз слушам само радио, поради липса на друго, ама това енерджи мноо ме нерви значи. хубави песни, малко реклами, ама като почнат "ен-ер-джи, еднерджи, ен-ер-джи......... " и така повече от минута направо полудявам.

Пон Май 15, 2006 3:17 pm
Профил
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Вече предимно слушам радио (Витоша и Сити), защото като врътна едно мп3 и ми омръзне за една седмица.

Пон Май 15, 2006 3:47 pm
Профил ICQ WWW
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
pakumba написа:
ама като почнат "ен-ер-джи, еднерджи, ен-ер-джи......... " и така повече от минута направо полудявам.

ооо това преди новините като запълват и аз едва го изтърпявам, много е дразнещо, като го чуя веднага сменям :evil:

Пон Май 15, 2006 4:55 pm
Профил
Фиат идол
Фиат идол

UNREAD_POST 
Tickle написа:
pakumba написа:
ама като почнат "ен-ер-джи, еднерджи, ен-ер-джи......... " и така повече от минута направо полудявам.

ооо това преди новините като запълват и аз едва го изтърпявам, много е дразнещо, като го чуя веднага сменям :evil:

и аз така. даже така ги усещам кога ще почнат да си правят антирекламата, че предварително мога да сменя и да върна след изтичане на рекламата. ще изпада на по-долна позиция това енерджи

Пон Май 15, 2006 5:03 pm
Профил
UNREAD_POST 
Ако имах интернет в колата щях да слушам само ТАНГРА-МЕГА РОК! Те това е радио! :punk: :punk: :punk:

Пон Май 15, 2006 5:11 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126
Аватар

UNREAD_POST 
Слушам абсолютно всякаква музика и не се ограничавам от стила. Просто подборам най-доброто от всички видове музика :) Основно в колата вървят радио Витоша и Атлантик...

Пон Май 15, 2006 6:17 pm
Профил ICQ
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
Слушам различни жанрове-направил съм си мр3диск с всичко почти което слушам и в зависимост от настроението си решевам.Това включва от народно когато пътувам извън градско и съм на село,до диско,техно и чалга(кючеци)за други поводи.В града най-вече слушам диско от рода на Mr VAIN,а също и нови хитчета.Радио пускам само за новините :D

Пон Май 15, 2006 7:37 pm
Профил
Фиат маниак
Фиат маниак
Аватар

UNREAD_POST 
Хмм аз пък слушам най-вече леко денсче, понякога хаус, понякога хип-хоп...Предпочитано радио - City, Radio 1, Retro radio....А пък тук Radio Regenbogen, SWR3, Big FM

Пон Май 15, 2006 8:50 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 79 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща