|
|
Дата и час: Пет Юли 11, 2025 5:52 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
brat_John
Фиат маниак
Регистриран на: Чет Юни 09, 2005 5:14 pm Мнения: 733 Местоположение: Русе
|
Обикновено слушам радио, но като си направя накое ново CD го мушвам в колата и остава там  и така се събраха различни жанрове - латино, хих-хоп, поп, диско класика, подбран от мене поп-фолк  и т.н. Само дето класическа музика още не съм сложил  Казано иначе има за мацки с различен вкус - само мацки да има 
_________________ FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
|
Съб Ное 19, 2005 4:18 pm |
|
 |
johnfound
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Сеп 06, 2005 7:42 pm Мнения: 671 Местоположение: Пловдив 04 Северен
|
Според една книга на Тери Прачет, всяка касета или CD забравена в колата повече от 2 седмици се превръща в "The best of Queen". :twisted:
|
Съб Ное 19, 2005 5:00 pm |
|
 |
2fast
Кара кола
Регистриран на: Вто Ное 01, 2005 12:10 pm Мнения: 200 Местоположение: София 01 Средец
|
Аз си направих няколко диска с компилации от филмови саундтраци. Само избираш парчетата от по-еднородни саундтраци и става доста яко.
_________________ The world belongs to those who dare to be first
|
Пон Ное 21, 2005 11:16 am |
|
 |
kiro_of_the_day
|
|
Пон Май 15, 2006 12:39 pm |
|
 |
Tickle
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 9:57 am Мнения: 69 Местоположение: София 19 Люлин
|
в колата слушам най-различна музика, но най-вече нещо веселко та да ми минава леко пътя, почти нон-стоп си пея въодушевено и често ме гледат странно от другите коли :mrgreen:
за радио - предимно NRJ, защото почти няма реклами
_________________ Bravo, 1.8 16V
Последна промяна Tickle на Пон Май 15, 2006 1:11 pm, променена общо 1 път
|
Пон Май 15, 2006 1:07 pm |
|
 |
mme
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Нед Окт 16, 2005 12:53 pm Мнения: 188 Местоположение: София Надежда
|
Понеже (аз така си мисля) съм бил "негро" в предишния си живот, предпочитанията са ми към негърска музика: Ella Fitzgerald, The Temptations, Hot Chocolate, Kool and the Gang... В reggae genre единствено правят изключение UB40. Разбира се присъстват и "бели" изпълнители като: Foreigner, Richie Blackmore, Uriah Heep, UFO, Rainbow, Deep Purple, Y. Malmsteen, Nazareth, Slade, Sweet, Kansas... Много са! Все пак за годините ми е трудно да слушам R&B в днешният си вид, а заради елементарна култура (подчертавам елементарна) не слушам чалга. Съжалявам ако обиждам слушащ чалга, но не я понасям! Та като обобщение: Въпреки, че съм започнал съзнателният си живот с Hard Rock, по ми допада Soul, Jazz, Blues и дори Ethnic.
_________________ Fiat Bravo 1.4 12V
|
Пон Май 15, 2006 1:10 pm |
|
 |
Mindzu
Кара кола
|
Tickle написа: в колата слушам най-различна музика, но най-вече нещо веселко та да ми минава леко пътя, почти нон-стоп си пея въодушевено и често ме гледат странно от другите коли :mrgreen: за радио - предимно NRJ, защото почти няма реклами
И аз така, само дето не пея, че.......става лошо  . Също така и т.нар. Ретро, чалга и малко хаос (е те тогава на пътя настава истински хаос) 
|
Пон Май 15, 2006 2:55 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
Tickle написа: в колата слушам най-различна музика, но най-вече нещо веселко та да ми минава леко пътя, почти нон-стоп си пея въодушевено и често ме гледат странно от другите коли :mrgreen: за радио - предимно NRJ, защото почти няма реклами
и аз слушам само радио, поради липса на друго, ама това енерджи мноо ме нерви значи. хубави песни, малко реклами, ама като почнат "ен-ер-джи, еднерджи, ен-ер-джи......... " и така повече от минута направо полудявам.
|
Пон Май 15, 2006 3:17 pm |
|
 |
ForceWere
Кара кола
Регистриран на: Пет Апр 21, 2006 11:24 am Мнения: 314 Местоположение: София Бели брези
|
Вече предимно слушам радио (Витоша и Сити), защото като врътна едно мп3 и ми омръзне за една седмица.
_________________ Tofas- Sahin 1.6 карб.
|
Пон Май 15, 2006 3:47 pm |
|
 |
Tickle
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Сря Апр 19, 2006 9:57 am Мнения: 69 Местоположение: София 19 Люлин
|
pakumba написа: ама като почнат "ен-ер-джи, еднерджи, ен-ер-джи......... " и така повече от минута направо полудявам.
ооо това преди новините като запълват и аз едва го изтърпявам, много е дразнещо, като го чуя веднага сменям :evil:
_________________ Bravo, 1.8 16V
|
Пон Май 15, 2006 4:55 pm |
|
 |
pakumba
Фиат идол
Регистриран на: Пет Юни 03, 2005 3:33 pm Мнения: 1330 Местоположение: София/Добрич
|
Tickle написа: pakumba написа: ама като почнат "ен-ер-джи, еднерджи, ен-ер-джи......... " и така повече от минута направо полудявам. ооо това преди новините като запълват и аз едва го изтърпявам, много е дразнещо, като го чуя веднага сменям :evil:
и аз така. даже така ги усещам кога ще почнат да си правят антирекламата, че предварително мога да сменя и да върна след изтичане на рекламата. ще изпада на по-долна позиция това енерджи
|
Пон Май 15, 2006 5:03 pm |
|
 |
kiro_of_the_day
|
|
Пон Май 15, 2006 5:11 pm |
|
 |
NGD
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Вто Апр 18, 2006 9:39 pm Мнения: 98 Местоположение: Пловдив 01 Централен
|
Слушам абсолютно всякаква музика и не се ограничавам от стила. Просто подборам най-доброто от всички видове музика  Основно в колата вървят радио Витоша и Атлантик...
_________________ Drive Like HeLL To See HaveN
|
Пон Май 15, 2006 6:17 pm |
|
 |
tzetzo_slavista
Кара кола
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 5:56 pm Мнения: 287 Местоположение: Бъкстон
|
Слушам различни жанрове-направил съм си мр3диск с всичко почти което слушам и в зависимост от настроението си решевам.Това включва от народно когато пътувам извън градско и съм на село,до диско,техно и чалга(кючеци)за други поводи.В града най-вече слушам диско от рода на Mr VAIN,а също и нови хитчета.Радио пускам само за новините 
_________________ Fiat Punto 1.7 TD
|
Пон Май 15, 2006 7:37 pm |
|
 |
divaka
Фиат маниак
Регистриран на: Вто Мар 29, 2005 1:52 am Мнения: 561 Местоположение: София 02 Красно Село
|
Хмм аз пък слушам най-вече леко денсче, понякога хаус, понякога хип-хоп...Предпочитано радио - City, Radio 1, Retro radio....А пък тук Radio Regenbogen, SWR3, Big FM
_________________ FIAT BRAVO 1.6 16V
|
Пон Май 15, 2006 8:50 pm |
|
|