|
|
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Е, на няколко ракии мога да страдам заедно с изпълнителя  Плюс това говорим за отзад, а не за отдолу 
|
Пон Сеп 29, 2008 4:21 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Е, на няколко ракии мога да страдам заедно с изпълнителя  Плюс това говорим за отзад, а не за отдолу 
Че ко като говорим за отзад! То лошо няма! Хах! Не съм се давал още, ма пък знае ли човек! Може да ми хареса! 
|
Пон Сеп 29, 2008 4:36 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Шшшшт, да не чувам такива меки фантазии 
|
Пон Сеп 29, 2008 4:46 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Шшшшт, да не чувам такива меки фантазии 
Добре че найстина нямам такива фантазии! Че щях да се самоубия! Вижжжж, обаче пък аз да съм отзад, и дупето да не е мъжко! Мммммммммммм! Красота!
|
Пон Сеп 29, 2008 4:49 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Спинкате ли, сладури! Айде! Аз се преборих със Софийското меле и вече съм на работа! НЯМАХ меки фантазии и нощеска!
|
Вто Сеп 30, 2008 9:58 am |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Спинкате ли, сладури! Айде! Аз се преборих със Софийското меле и вече съм на работа! НЯМАХ меки фантазии и нощеска!
Поздравления! Преминахте успешно нашия тест. Вие сте мъж. 
|
Вто Сеп 30, 2008 10:14 am |
|
 |
Tuzarka
|
Кафееее, кафееее...някой да ми направи кафе... 
|
Вто Сеп 30, 2008 10:16 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Кафееее, кафееее...някой да ми направи кафе... 
Аз съм на втори RedBul, имам още един, ако желаеш! Но за кафе не разчитай на мен!
|
Вто Сеп 30, 2008 10:24 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Поздравления! Преминахте успешно нашия тест. Вие сте мъж. 
А, че то и тест имало даже! И са к'во? Няква награда? Примерно едно ксенонче подарък от клуба? Може и новото Браво, няма проблем! Щом има успешно преминат тест, трябва да има и някакво поощрение!
|
Вто Сеп 30, 2008 10:26 am |
|
 |
Tuzarka
|
Ааа..газирано не пия тия дни.....борим вируси...скачам да си направя кафе 
|
Вто Сеп 30, 2008 10:30 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Ааа..газирано не пия тия дни.....борим вируси...скачам да си направя кафе 
Еми ОК! Аз пък си пиивам газираното сега! Решихте ли началниците к'во ще ми подарявате по случай теста?????
|
Вто Сеп 30, 2008 10:43 am |
|
 |
Tuzarka
|
nennormalnoto написа: Решихте ли началниците к'во ще ми подарявате по случай теста?????
Тапа за гъзо.....за да те предпазим за в бъдеще  И гумена кукла, за да отдалечим съвсем от меките фантазии
|
Вто Сеп 30, 2008 10:50 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Тапа за гъзо.....за да те предпазим за в бъдеще  И гумена кукла, за да отдалечим съвсем от меките фантазии
Еееееееее, айде без грубости де! Такова невинно и добро момче и така да му говориш! Направо убиваш всичко детско в мене!
 Само ние ли се чудиме к'во да прайм!? Бахти! Хораааааааа! Стига работихте брееееее!
|
Вто Сеп 30, 2008 10:58 am |
|
 |
Tuzarka
|
Аз не се чудя какво да правя..аз направо си бачкам 
|
Вто Сеп 30, 2008 11:01 am |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Аз не се чудя какво да правя..аз направо си бачкам 
Добре, предавам се! Все пак спазвам златното правило и с жена и с радио не споря!
|
Вто Сеп 30, 2008 11:03 am |
|
|