Дата и час: Пет Юли 18, 2025 12:13 am

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 613, 614, 615, 616, 617, 618, 619 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
Е, на няколко ракии мога да страдам заедно с изпълнителя Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Плюс това говорим за отзад, а не за отдолу Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Пон Сеп 29, 2008 4:21 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Е, на няколко ракии мога да страдам заедно с изпълнителя Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Плюс това говорим за отзад, а не за отдолу Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Че ко като говорим за отзад! То лошо няма! Хах! Не съм се давал още, ма пък знае ли човек! Може да ми хареса! Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Сеп 29, 2008 4:36 pm
UNREAD_POST 
Шшшшт, да не чувам такива меки фантазии Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Сеп 29, 2008 4:46 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Шшшшт, да не чувам такива меки фантазии Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Добре че найстина нямам такива фантазии! Че щях да се самоубия! Вижжжж, обаче пък аз да съм отзад, и дупето да не е мъжко! Мммммммммммм! Красота!

Пон Сеп 29, 2008 4:49 pm
UNREAD_POST 
Спинкате ли, сладури! Айде! Аз се преборих със Софийското меле и вече съм на работа! НЯМАХ меки фантазии и нощеска!

Вто Сеп 30, 2008 9:58 am
UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
Спинкате ли, сладури! Айде! Аз се преборих със Софийското меле и вече съм на работа! НЯМАХ меки фантазии и нощеска!

Поздравления! Преминахте успешно нашия тест. Вие сте мъж. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Вто Сеп 30, 2008 10:14 am
UNREAD_POST 
Кафееее, кафееее...някой да ми направи кафе... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Вто Сеп 30, 2008 10:16 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Кафееее, кафееее...някой да ми направи кафе... Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Аз съм на втори RedBul, имам още един, ако желаеш! Но за кафе не разчитай на мен!

Вто Сеп 30, 2008 10:24 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Поздравления! Преминахте успешно нашия тест. Вие сте мъж. Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

А, че то и тест имало даже! И са к'во? Няква награда? Примерно едно ксенонче подарък от клуба? Може и новото Браво, няма проблем! Щом има успешно преминат тест, трябва да има и някакво поощрение!

Вто Сеп 30, 2008 10:26 am
UNREAD_POST 
Ааа..газирано не пия тия дни.....борим вируси...скачам да си направя кафе Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Вто Сеп 30, 2008 10:30 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Ааа..газирано не пия тия дни.....борим вируси...скачам да си направя кафе Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Еми ОК! Аз пък си пиивам газираното сега! Решихте ли началниците к'во ще ми подарявате по случай теста?????

Вто Сеп 30, 2008 10:43 am
UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
Решихте ли началниците к'во ще ми подарявате по случай теста?????

Тапа за гъзо.....за да те предпазим за в бъдеще Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 И гумена кукла, за да отдалечим съвсем от меките фантазии

Вто Сеп 30, 2008 10:50 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Тапа за гъзо.....за да те предпазим за в бъдеще Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 И гумена кукла, за да отдалечим съвсем от меките фантазии

Еееееееее, айде без грубости де! Такова невинно и добро момче и така да му говориш! Направо убиваш всичко детско в мене!
Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 Само ние ли се чудиме к'во да прайм!? Бахти! Хораааааааа! Стига работихте брееееее!

Вто Сеп 30, 2008 10:58 am
UNREAD_POST 
Аз не се чудя какво да правя..аз направо си бачкам Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Вто Сеп 30, 2008 11:01 am
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Аз не се чудя какво да правя..аз направо си бачкам Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Добре, предавам се! Все пак спазвам златното правило и с жена и с радио не споря!

Вто Сеп 30, 2008 11:03 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 613, 614, 615, 616, 617, 618, 619 ... 637  Следваща