|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 1:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
Tuzarka
|
Пий повече течности и си вземи прахчета против обезводняване. Добре дошли в кабинета на д-р Тузарка  Яж само солети и чисти сухари. Пий само мин.вода.
Бе, да ти кажа в срядата не е имало как да си метнем вируси...по-скоро вчера вечерта съм хапнала някаква бактериална бомба. Готвача е ходил до кенефа и не си е мил ръчичките
Споко...и аз се включих в групата на майсторите на венециански мазилки
Ти луд ли си да се прибираш с такси...то така няма смисъл да чакаш шефовете си за пари, защото те ще отидат за такси
На мен ми помогна малко движение...не че нямаше да колабирам в банката
Тъй е..малко ракия пием и нямаме имунитет.
|
Пет Сеп 05, 2008 3:56 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Пий повече течности и си вземи прахчета против обезводняване. Добре дошли в кабинета на д-р Тузарка  Яж само солети и чисти сухари. Пий само мин.вода. Бе, да ти кажа в срядата не е имало как да си метнем вируси...по-скоро вчера вечерта съм хапнала някаква бактериална бомба. Готвача е ходил до кенефа и не си е мил ръчичките Споко...и аз се включих в групата на майсторите на венециански мазилки Ти луд ли си да се прибираш с такси...то така няма смисъл да чакаш шефовете си за пари, защото те ще отидат за такси На мен ми помогна малко движение...не че нямаше да колабирам в банката Тъй е..малко ракия пием и нямаме имунитет.
Д-р Туз! Аз пия Парацетамол, че на вс отгоре и температурата ми кара с превишена скорост, а и не я ебе за абсолютно никакви знаци! И аз излизах да се пораздвижа малко, ама щях направо да умра! Мазилките са налице! Направо не ми се говори! Как ще се замкна до вкъщи!? На всичкото отгоре племенницата е при мен, дали е готина на годинка и 3 месеца да те тръшне вирус, а? Ебаси! Ще се изселвам! Някой да иска да ме приюти докато оздравея за 2 дена?
|
Пет Сеп 05, 2008 4:09 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Можеш да спиш на 5 минутката в Дружба  Най-лесно е да си сложиш маска на устата и носа, но ще стреснеш детето
При тебе лошото е, че имаш температура....директно си барнал летен вирус. Ди колкото ми казаха - това са симптомите - мазилки от горе, от долу, температура. Мисля, че минимум 2 дни държи
Аз май съм се отървала с обикновено хранително натравяне
Отивам да се опитам да спя 
|
Пет Сеп 05, 2008 4:14 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
А, м-у др стигнах до извода, че аз нямам никакъв имунитет! Щото от спиртните напитки, единствената, която пия е КОЛА! Лошо! Закъсал съм го! Някой да има желание да ме учи да пия ракия? Ракичта е от мене! Домашна! Гроздова или сливова! По избор на учителя/ката
|
Пет Сеп 05, 2008 4:14 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Tuzarka написа: Можеш да спиш на 5 минутката в Дружба  Най-лесно е да си сложиш маска на устата и носа, но ще стреснеш детето При тебе лошото е, че имаш температура....директно си барнал летен вирус. Ди колкото ми казаха - това са симптомите - мазилки от горе, от долу, температура. Мисля, че минимум 2 дни държи Аз май съм се отървала с обикновено хранително натравяне Отивам да се опитам да спя 
Дано найстина си се оттървала само с това! Аз ще се спасявам! Благодаря за гостоприемността! Много мило! Отивам на 5 минутката! Чао!
|
Пет Сеп 05, 2008 4:15 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Къде се затрихте? Аз оцелях от грипа! Живнах малко! Натъпках се с Японски ензими и съм супер сега! Успех на всички в мойто положение!
|
Съб Сеп 06, 2008 4:59 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Днес някой желаещ за 5 минутка?
|
Съб Сеп 06, 2008 5:00 pm |
|
 |
VIVA_FERRARI_1
Кара Фиатче 126
Регистриран на: Пон Мар 05, 2007 10:07 pm Мнения: 161 Местоположение: Пловдив 06 Тракия
|
Tuzarka написа: VIVA_FERRARI_1 написа: Самопожертвователно се предлагам при избора на снимките за пъзела.......  Но със затворени очи 
За сметка на това имам чувствителни ръце 
|
Съб Сеп 06, 2008 8:46 pm |
|
 |
Tuzarka
|
И аз оцелях  Не се разминах и с температура...но всичко в рамките на 1 ден
|
Съб Сеп 06, 2008 10:10 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Е как няма да се оправиш, такъв масаж ти направих буквално и преносно
п.с.Колеги и колежки не съм я бил друго и правих! 
_________________ Fiat Tipo 2.0.ie GT 113hp
159A6046
|
Нед Сеп 07, 2008 1:43 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Че аз що не усетих да си ми правил нещо? 
|
Нед Сеп 07, 2008 3:04 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
Регистриран на: Сря Яну 10, 2007 10:50 pm Мнения: 1918 Местоположение: Павликени
|
Щото отново беше накована с алкохол! 
159A6046
|
Нед Сеп 07, 2008 7:03 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Само се правих на пияна, за да не ме мъчиш 
|
Нед Сеп 07, 2008 7:05 pm |
|
 |
dimmX
Фиат идол
|
Колко ни е забвно тук, а на мен никак!Без кола съм до утре вечерта(това от вчера) понеже е в сервиз  , днес брах царевица и премъкнах една камара чували и сега съм като бит и с насинено рамо от чувалите!
След малко сядам да хапна пия три бири , музиката ще свири и после с Тузето уляаме у мъзето 
159A6046
|
Нед Сеп 07, 2008 7:30 pm |
|
 |
Paparac
|
|
Пон Сеп 08, 2008 12:32 am |
|
|