Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 1:39 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 592, 593, 594, 595, 596, 597, 598 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
Мнение 
Пий повече течности и си вземи прахчета против обезводняване. Добре дошли в кабинета на д-р Тузарка :P Яж само солети и чисти сухари. Пий само мин.вода.
Бе, да ти кажа в срядата не е имало как да си метнем вируси...по-скоро вчера вечерта съм хапнала някаква бактериална бомба. Готвача е ходил до кенефа и не си е мил ръчичките Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
Споко...и аз се включих в групата на майсторите на венециански мазилки Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Ти луд ли си да се прибираш с такси...то така няма смисъл да чакаш шефовете си за пари, защото те ще отидат за такси Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
На мен ми помогна малко движение...не че нямаше да колабирам в банката :D
Тъй е..малко ракия пием и нямаме имунитет.

Пет Сеп 05, 2008 3:56 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Пий повече течности и си вземи прахчета против обезводняване. Добре дошли в кабинета на д-р Тузарка :P Яж само солети и чисти сухари. Пий само мин.вода.
Бе, да ти кажа в срядата не е имало как да си метнем вируси...по-скоро вчера вечерта съм хапнала някаква бактериална бомба. Готвача е ходил до кенефа и не си е мил ръчичките Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
Споко...и аз се включих в групата на майсторите на венециански мазилки Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
Ти луд ли си да се прибираш с такси...то така няма смисъл да чакаш шефовете си за пари, защото те ще отидат за такси Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
На мен ми помогна малко движение...не че нямаше да колабирам в банката :D
Тъй е..малко ракия пием и нямаме имунитет.

Д-р Туз! Аз пия Парацетамол, че на вс отгоре и температурата ми кара с превишена скорост, а и не я ебе за абсолютно никакви знаци! И аз излизах да се пораздвижа малко, ама щях направо да умра! Мазилките са налице! Направо не ми се говори! Как ще се замкна до вкъщи!? На всичкото отгоре племенницата е при мен, дали е готина на годинка и 3 месеца да те тръшне вирус, а? Ебаси! Ще се изселвам! Някой да иска да ме приюти докато оздравея за 2 дена?

Пет Сеп 05, 2008 4:09 pm
Мнение 
Можеш да спиш на 5 минутката в Дружба Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Най-лесно е да си сложиш маска на устата и носа, но ще стреснеш детето
При тебе лошото е, че имаш температура....директно си барнал летен вирус. Ди колкото ми казаха - това са симптомите - мазилки от горе, от долу, температура. Мисля, че минимум 2 дни държи :-(
Аз май съм се отървала с обикновено хранително натравяне Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
Отивам да се опитам да спя Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Пет Сеп 05, 2008 4:14 pm
Мнение 
А, м-у др стигнах до извода, че аз нямам никакъв имунитет! Щото от спиртните напитки, единствената, която пия е КОЛА! Лошо! Закъсал съм го! Някой да има желание да ме учи да пия ракия? Ракичта е от мене! Домашна! Гроздова или сливова! По избор на учителя/ката

Пет Сеп 05, 2008 4:14 pm
Мнение 
Tuzarka написа:
Можеш да спиш на 5 минутката в Дружба Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Най-лесно е да си сложиш маска на устата и носа, но ще стреснеш детето
При тебе лошото е, че имаш температура....директно си барнал летен вирус. Ди колкото ми казаха - това са симптомите - мазилки от горе, от долу, температура. Мисля, че минимум 2 дни държи :-(
Аз май съм се отървала с обикновено хранително натравяне Yellow_Flash_Colorz_PDT_09
Отивам да се опитам да спя Yellow_Flash_Colorz_PDT_01

Дано найстина си се оттървала само с това! Аз ще се спасявам! Благодаря за гостоприемността! Много мило! Отивам на 5 минутката! Чао!

Пет Сеп 05, 2008 4:15 pm
Мнение 
Къде се затрихте? Аз оцелях от грипа! Живнах малко! Натъпках се с Японски ензими и съм супер сега! Успех на всички в мойто положение!

Съб Сеп 06, 2008 4:59 pm
Мнение 
Днес някой желаещ за 5 минутка?

Съб Сеп 06, 2008 5:00 pm
Кара Фиатче 126
Кара Фиатче 126

Мнение 
Tuzarka написа:
VIVA_FERRARI_1 написа:
Самопожертвователно се предлагам при избора на снимките за пъзела....... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Но със затворени очи Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

За сметка на това имам чувствителни ръце Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Съб Сеп 06, 2008 8:46 pm
Профил
Мнение 
И аз оцелях Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Не се разминах и с температура...но всичко в рамките на 1 ден

Съб Сеп 06, 2008 10:10 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Е как няма да се оправиш, такъв масаж ти направих буквално и преносно Yellow_Flash_Colorz_PDT_04
п.с.Колеги и колежки не съм я бил друго и правих! Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Нед Сеп 07, 2008 1:43 pm
Профил ICQ
Мнение 
Че аз що не усетих да си ми правил нещо? Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Нед Сеп 07, 2008 3:04 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Щото отново беше накована с алкохол! Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Нед Сеп 07, 2008 7:03 pm
Профил ICQ
Мнение 
Само се правих на пияна, за да не ме мъчиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Нед Сеп 07, 2008 7:05 pm
Фиат идол
Фиат идол
Аватар

Мнение 
Колко ни е забвно тук, а на мен никак!Без кола съм до утре вечерта(това от вчера) понеже е в сервиз Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 , днес брах царевица и премъкнах една камара чували и сега съм като бит и с насинено рамо от чувалите!
След малко сядам да хапна пия три бири , музиката ще свири и после с Тузето уляаме у мъзето Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Нед Сеп 07, 2008 7:30 pm
Профил ICQ
Мнение 
Нещо баба ви я няма и не смеете да пишете тук Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Пон Сеп 08, 2008 12:32 am
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 592, 593, 594, 595, 596, 597, 598 ... 637  Следваща