Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 3:46 pm

Собствено Търсене

Реклама

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 589, 590, 591, 592, 593, 594, 595 ... 637  Следваща
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим! 
Автор Съобщение
UNREAD_POST 
k79 написа:
nennormalnoto написа:
................. Туз, ти неска не си гъкнала!

Тизи днес е на работа :P

Изображение

Еееееее! Ама тя изневерява на марката! Това не е Фиатче! Ггхххххххххгррррр! Туз! Излагаш тука положението!

Чет Сеп 04, 2008 2:24 pm
UNREAD_POST 
Аз на моята кола нямам еърбеци! Какво мислите, дали това ноу хау не е прекрасна идея? Мисля да ъпгрейд-вам дочечера г-н Фиатко!
Реве ми се! До понеделник Фиатко е в облекчен режим на каране! Чуствам се гол без кола! Ужассссссс!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Чет Сеп 04, 2008 2:48 pm
UNREAD_POST 
Плаша се! Днес найстина имате много работа! То и аз де, ама поне докато си редя фактурите намирам по малко временце! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Чет Сеп 04, 2008 3:01 pm
Кара кола
Кара кола
Аватар

UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
Плаша се! Днес найстина имате много работа! То и аз де, ама поне докато си редя фактурите намирам по малко временце! Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Аз моля да бъда извинен,
но се наложи да помагам на изпаднала в беда колежка Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Изображение

Fiat - 1100R;

www.mbclub.bg

Чет Сеп 04, 2008 3:34 pm
Профил
UNREAD_POST 
Горкия ти! Сигурно ти е било много тежко! Ама имаше ли еърбеци или бяха орязана версия????? Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Сеп 04, 2008 3:53 pm
UNREAD_POST 
Ужасни, ужасни, ужасни...като гледам тия каки Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 и ми секна мерака за бачкане Yellow_Flash_Colorz_PDT_09

Чет Сеп 04, 2008 3:56 pm
UNREAD_POST 
Айде бре....де се губиш?...да не си мачкала и ти нещо?...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Сеп 04, 2008 4:05 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
Айде бре....де се губиш?...да не си мачкала и ти нещо?...... Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Вие ме плашите! Аз съм малък и не разбирам! ДОбре, че мама е тука и ми затиска очите като си говорите мръсотиики!

Чет Сеп 04, 2008 4:09 pm
UNREAD_POST 
nennormalnoto написа:
Вие ме плашите! Аз съм малък и не разбирам! ДОбре, че мама е тука и ми затиска очите като си говорите мръсотиики!

Ма ти водиш майка си на работа, или си работиш у вас.....или някоя колежка те е взела под "майчиното"си крило (под еърбега) Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Чет Сеп 04, 2008 4:12 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:

Искам да напиша, че съм била да мачкам кака, ама реално бях на ибект...пардон, обект Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Сеп 04, 2008 4:18 pm
UNREAD_POST 
Eli's BRAVO написа:
nennormalnoto написа:

...или някоя колежка те е взела под "майчиното"си крило (под еърбега) Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Да ти кажа, момчето явно работи сред много еърбеци и нещо се страхува да не му скочат вкупом загорелите колежки и да го задушат м/у еърбеците Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Сеп 04, 2008 4:20 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Да ти кажа, момчето явно работи сред много еърбеци и нещо се страхува да не му скочат вкупом загорелите колежки и да го задушат м/у еърбеците Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Абе зависи от еърбеците....ако са употребявани повече от 40 години и са спасили 1-2 отрочета.....малииииии :shock:

Чет Сеп 04, 2008 4:26 pm
UNREAD_POST 
Ааа нищо и няма на възрастта 40. Но виж може еърбеците отдавна да не са нагъвани и тогава..колегата ще се стопи от...нагъване

Чет Сеп 04, 2008 4:29 pm
UNREAD_POST 
Tuzarka написа:
Ааа нищо и няма на възрастта 40. Но виж може еърбеците отдавна да не са нагъвани и тогава..колегата ще се стопи от...нагъване
:padane: :padane: :padane:

Чет Сеп 04, 2008 4:32 pm
UNREAD_POST 
Тогава буквално ще е скрит под нечие "крило" Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Чет Сеп 04, 2008 4:32 pm
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 9549 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 589, 590, 591, 592, 593, 594, 595 ... 637  Следваща