|
|
Дата и час: Чет Сеп 18, 2025 3:44 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Жени във форума, колко сте, покажете се! Хайде да броим!
Автор |
Съобщение |
nennormalnoto
|
k79 написа: nennormalnoto написа: ................. Туз, ти неска не си гъкнала! Тизи днес е на работа 
Еееееее! Ама тя изневерява на марката! Това не е Фиатче! Ггхххххххххгррррр! Туз! Излагаш тука положението!
|
Чет Сеп 04, 2008 2:24 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Аз на моята кола нямам еърбеци! Какво мислите, дали това ноу хау не е прекрасна идея? Мисля да ъпгрейд-вам дочечера г-н Фиатко!
Реве ми се! До понеделник Фиатко е в облекчен режим на каране! Чуствам се гол без кола! Ужассссссс!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
|
Чет Сеп 04, 2008 2:48 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Плаша се! Днес найстина имате много работа! То и аз де, ама поне докато си редя фактурите намирам по малко временце! 
|
Чет Сеп 04, 2008 3:01 pm |
|
 |
k79
Кара кола
Регистриран на: Пон Юни 02, 2008 10:19 am Мнения: 318 Местоположение: София 17 Витоша
|
nennormalnoto написа: Плаша се! Днес найстина имате много работа! То и аз де, ама поне докато си редя фактурите намирам по малко временце! 
Аз моля да бъда извинен,
но се наложи да помагам на изпаднала в беда колежка

_________________ Моите коли:
Mercedes W202;
Fiat Argenta 2.0;
Fiat - 1100R;
www.mbclub.bg
|
Чет Сеп 04, 2008 3:34 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Горкия ти! Сигурно ти е било много тежко! Ама имаше ли еърбеци или бяха орязана версия????? 
|
Чет Сеп 04, 2008 3:53 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ужасни, ужасни, ужасни...като гледам тия каки  и ми секна мерака за бачкане 
|
Чет Сеп 04, 2008 3:56 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Айде бре....де се губиш?...да не си мачкала и ти нещо?...... 
|
Чет Сеп 04, 2008 4:05 pm |
|
 |
nennormalnoto
|
Eli's BRAVO написа: Айде бре....де се губиш?...да не си мачкала и ти нещо?...... 
Вие ме плашите! Аз съм малък и не разбирам! ДОбре, че мама е тука и ми затиска очите като си говорите мръсотиики!
|
Чет Сеп 04, 2008 4:09 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
nennormalnoto написа: Вие ме плашите! Аз съм малък и не разбирам! ДОбре, че мама е тука и ми затиска очите като си говорите мръсотиики!
Ма ти водиш майка си на работа, или си работиш у вас.....или някоя колежка те е взела под "майчиното"си крило (под еърбега) 
|
Чет Сеп 04, 2008 4:12 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: Айде бре....де се губиш?...да не си мачкала и ти нещо?...... 
Искам да напиша, че съм била да мачкам кака, ама реално бях на ибект...пардон, обект 
|
Чет Сеп 04, 2008 4:18 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Eli's BRAVO написа: nennormalnoto написа: Вие ме плашите! Аз съм малък и не разбирам! ДОбре, че мама е тука и ми затиска очите като си говорите мръсотиики! ...или някоя колежка те е взела под "майчиното"си крило (под еърбега) 
Да ти кажа, момчето явно работи сред много еърбеци и нещо се страхува да не му скочат вкупом загорелите колежки и да го задушат м/у еърбеците 
|
Чет Сеп 04, 2008 4:20 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Да ти кажа, момчето явно работи сред много еърбеци и нещо се страхува да не му скочат вкупом загорелите колежки и да го задушат м/у еърбеците 
Абе зависи от еърбеците....ако са употребявани повече от 40 години и са спасили 1-2 отрочета.....малииииии 
|
Чет Сеп 04, 2008 4:26 pm |
|
 |
Tuzarka
|
Ааа нищо и няма на възрастта 40. Но виж може еърбеците отдавна да не са нагъвани и тогава..колегата ще се стопи от...нагъване
|
Чет Сеп 04, 2008 4:29 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Tuzarka написа: Ааа нищо и няма на възрастта 40. Но виж може еърбеците отдавна да не са нагъвани и тогава..колегата ще се стопи от...нагъване 
|
Чет Сеп 04, 2008 4:32 pm |
|
 |
Eli's BRAVO
|
Тогава буквално ще е скрит под нечие "крило" 
|
Чет Сеп 04, 2008 4:32 pm |
|
|